Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Dacă omu' e ... ha ? sta cuminte acum ca abia a iesit din puscarie, nu ma mai speria cu el. 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Acum inteleg si eu in fine de ce s-a retras Carina, o fata atat de simpatica si sexy...a fost hartuita de fel de fel de psihopati))) Imi pare rau pt ea, chiar m-a facut sa ma simt bine. Cand mi-a spus la tel ca se retrage am ezitat sa intreb de ce, e decizia ei, o respect. Pai pe bune ca asemenea hartuitori merita o bataie...din cauza lor pierdem fete bune si frumoase. :slap2 3
themadking Reputație: -136 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Februarie 22, 2019 sta cuminte acum ca abia a iesit din puscarie, nu ma mai speria cu el.Moooor, bine a spus cine a spus" know it's power"Åži stai cuminte nu vreau să sperii pe nimeni, pentru că nu am de ce ... 😂😂😂
themadking Reputație: -136 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Februarie 22, 2019 vezi ca pizdadera te vorbeste pe la femeiPe bune ? Sunt vedetă şi nu ştiu ? Nu e invers ? Poate eu îl vorbesc pe el ? GATA !!! Am zis, ajunge !!!Lăsa-ți .. îmbărligăturile !!! Ce a fost, a fost, cineva o să-şi dea seama unde a greşit ...
themadking Reputație: -136 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Februarie 22, 2019 Acum inteleg si eu in fine de ce s-a retras Carina, o fata atat de simpatica si sexy...a fost hartuita de fel de fel de psihopati))) Imi pare rau pt ea, chiar m-a facut sa ma simt bine. Cand mi-a spus la tel ca se retrage am ezitat sa intreb de ce, e decizia ei, o respect. Pai pe bune ca asemenea hartuitori merita o bataie...din cauza lor pierdem fete bune si frumoase. :slap2Vezi să nu te loveşti la ceas..cavalerule
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Carina a facut multe victime (Cristiano_29,Vanatorul de prosti,Mihaita............)Tu care esti dintre ei??nu's victima parintel, am fost la ea, e adevarat, mi-a placut, am lasat feedback si am continuat cu alte caprioare :)))))
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Asta nu e fostul user musher ? :)ala parea mai inteligent =))))
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Vanatorul asta de puli m-a contactat chiar pe contul principal sa ma intrebe de Carina_, multe lucruri indiscrete din toate punctele de vedere, dupa care a ales sa ma injure cand a vazut ca nu ii raspund, e un psihopat, mi-am dat seama ca e nebun din primele cuvinte. Pe urma am vazut ca si altii au fost abordati, pai ba pula bleaga, ce pula mea vrei defapt ?!? mars la ghena ca nu esti deloc interesant, confuzatule :x 1
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Februarie 22, 2019 7 veti de as avea/ tot pe tine te-as futa :)Ahahaha, good one ! Chapeau ! Spune-i trogloditului și că ''know it's power" nu face sens în engleză, doesn't make sense. LOL.Cred ca ar fi vrut sa spună : knowledge is/gives power, sau ceva de genul... PS. Mi-am adus aminte una bună, apropo de gherle în engleză: cut the crap = taie crapul :))) 2
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Acum inteleg si eu in fine de ce s-a retras Carina, o fata atat de simpatica si sexy...a fost hartuita de fel de fel de psihopati))) Imi pare rau pt ea, chiar m-a facut sa ma simt bine. Cand mi-a spus la tel ca se retrage am ezitat sa intreb de ce, e decizia ei, o respect. Pai pe bune ca asemenea hartuitori merita o bataie...din cauza lor pierdem fete bune si frumoase. :slap2 daca urmaresti toate postarile vanatorului de puli o sa vezi ca omul sufera de paranoia cronica si e tot timpul confuz :XCat despre mine: eu sunt un vesel care face caterinca pah forum, sa moara prostii de ciuda :)))))) 2
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Vanatorul asta de puli m-a contactat chiar pe contul principal sa ma intrebe de Carina_, multe lucruri indiscrete din toate punctele de vedere, dupa care a ales sa ma injure cand a vazut ca nu ii raspund, e un psihopat, mi-am dat seama ca e nebun din primele cuvinte. Pe urma am vazut ca si altii au fost abordati, pai ba pula bleaga, ce pula mea vrei defapt ?!? mars la ghena ca nu esti deloc interesant, confuzatule :XAm o idee. Hai să il momim cumva, să il atragem intr-un gang ceva (cam cum era gangul blocului Carinei de pe Magheru), il adormim cu formol, il bagăm in masina mea si il ducem undeva unde il radem in cap zero, il ungem cu ulei si il dam prin fulgi de pernă, apoi il scoatem așa pe stradă....să ne țină minte psihopupu... :rax2 2
kovacs_ Reputație: 706 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Februarie 22, 2019 Am o idee. Hai să il momim cumva, să il atragem intr-un gang ceva (cam cum era gangul blocului Carinei de pe Magheru), il adormim cu formol, il bagăm in masina mea si il ducem undeva unde il radem in cap zero, il ungem cu ulei si il dam prin fulgi de pernă, apoi il scoatem așa pe stradă....să ne țină minte psihopupu... :rax2Sau se poate ignora total activitatea sa si sa fim atenti la clonele ce urmează. Bine , devine violent verbal si trece la ceva amenințări. Evident, verbale. Tare as vrea sa-l vad 2 min face to face ... nu-i suport pe disperatii ăștia fanatici,paranoia ,obsedați si lași în același timp. Pe ăștia si pe violatori i-aș intoarce in timp pe vremea lui Antonescu. 2
tarabostesdacicus Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Tampa, Florida Oras:Tampa, Florida Postat Februarie 22, 2019 Sau se poate ignora total activitatea sa si sa fim atenti la clonele ce urmează.... daca n-o avea deja cateva. Vad ca ii place sa se dea cine nu e. Nu-s fanu' lu' Băse, însa multumim ca l-ai deconspirat pe disperat 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Februarie 22, 2019 Sau se poate ignora total activitatea sa si sa fim atenti la clonele ce urmează. Bine , devine violent verbal si trece la ceva amenințări. Evident, verbale. Tare as vrea sa-l vad 2 min face to face ... nu-i suport pe disperatii ăștia fanatici,paranoia ,obsedați si lași în același timp. Pe ăștia si pe violatori i-aș intoarce in timp pe vremea lui Antonescu. N-ar fi primul obsedat . Din cauza unor debili ca el se retrag fetele bune . Ar merita sa fie gazat :) 4
kovacs_ Reputație: 706 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Februarie 22, 2019 N-ar fi primul obsedat . Din cauza unor debili ca el se retrag fetele bune .".... si sunt multi ai draq... si n-au nici o boala " 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Februarie 22, 2019 ".... si sunt multi ai draq... si n-au nici o boala ". Au boala de frustrați si obsedati care în momentul in care sunt refuzati, li se aprinde becul ăla ars de 220w din creierul acela lipsa, și uite asa devin paranoia. In plm eu i-as baga in beci si chinuiți pana nu li se mai scoala pl Never. 2 1
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Asadar , a fost devoalat vanatorul care ii bravosea pe toti si pe toate partile.Halal sa ii fie ! 2 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Il bagati prea mult in seama. Pe vremuri a incercat sa ma agate si pe mine in certurile lui... a plecat cum a venit. De asta nici nu mai stiam cine e "vestitul" asta de Vanator ca nici nu m-a interesat ce vrea. 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 E veche povestea: https://nimfomane.com/forum/topic/126207-cine-a-gre%C5%9Fit/page-3?do=findComment&comment=5370746 3 3
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 E veche povestea: https://nimfomane.com/forum/topic/126207-cine-a-gre%C5%9Fit/page-3?do=findComment&comment=5370746 noi radem de el, dar asta e un psihopat periculos, isi schimba starea de la ora la ora. E gay 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 pai de asta a fugit Carina_ si nu te-a mai primit, ai terozitat fata pana s-a retras. Carina_ stia sa se distanteze de oameni bolnavi, instabil psihic, daca statai si tu 2,3 zile trecea acel parfum de pizda, dar tu nu batman batman :gifs_ojos 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Februarie 22, 2019 pai de asta a fugit Carina_ si nu te-a mai primit, ai terozitat fata pana s-a retras. Carina_ stia sa se distanteze de oameni bolnavi, instabil psihic, daca statai si tu 2,3 zile trecea acel parfum de pizda, dar tu nu batman batman :gifs_ojos Al draq si Cupidon asta, numai la debili sageteaza 2 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Al draq si Cupidon asta, numai la debili sageteazastai sa vezi ca vine cu alta teorie, o sa zica esti double covered agent :))) . Ce este interesant este numele contului, din desene animate, plm, unii chiar nu au scapare :( 1
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 22, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 22, 2019 Din (permanenta mea) curiozitate :blushing2 - de unde ati tras concluzia ca in spatele username-urilor themadking si vanatorul de prosti este aceeasi persoana? Intreb doar pentru ca, din (slaba mea) memorie, stilurile de a posta ale celor doi, mie unuia nu-mi prea seamana. Da' no, poate ca ma insel... :) 4
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Din (permanenta mea) curiozitate :blushing2 - de unde ati tras concluzia ca in spatele username-urilor themadking si vanatorul de prosti este aceeasi persoana? Intreb doar pentru ca, din (slaba mea) memorie, stilurile de a posta ale celor doi, mie unuia nu-mi prea seamana. Da' no, poate ca ma insel... :) dar pe basescu l-ai ginit ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum