Sari la conținut

REGULAMENT SAU..

Postări Recomandate

• Oras:Iron Throne
Postat

Pentru cine nu ştie, postez aici pentru a evita isteria creată de pidsadera/harleyquenn/băsescu2015/amun ra/justțiarul, mai sunt ? A, da, am uitat .. PROSTU PROŞTILOR .. spun, a evita nu numai isteria, dar şi pentru a exclude din discuție pe ... care în prostia pe care o posedă se foloseşte de ea(sau de numelei ei) în jocurile lui murdare.

Citez:

"Vanatorul asta de puli m-a contactat chiar pe..CONTUL PRINCIPAL..sa ma intrebe de Carina_, multe lucruri indiscrete din toate punctele de vedere, dupa care a ales sa ma injure cand a vazut ca nu ii raspund, e un psihopat, mi-am dat seama ca e nebun din primele cuvinte. Pe urma am vazut ca si altii au fost abordati, pai ba pula bleaga, ce pula mea vrei defapt ?!? mars la ghena ca nu esti deloc interesant, confuzatule"

Deci, în logica mea de om nebun/paranoic cine are mai multe conturi conform regulamentului, trebuie .. banat, greşesc ? Dacă individul prin prostia lui se demască singur, ce trebuie făcut ?

Nu am să mai continui, probabil scriu degeaba, dar când afirmi ca moderator că ai banat doi trolli definitiv şi tu ca user, sesizezi că mai sunt, demonstrând asta cu prostia care a comis-o respectivul .. bă, CUM POȚI SĂ FII ATÂT DE PROST SĂ PUI POZA DE LA UN ALT AVATAR PE O CLONĂ CARE O FOLOSEŞTI PENTRU" CATERINCĂ" de fapt, spam excesiv şi trolling la greu...

PARANÓIA f. Stare patologică constând în afectarea psihicului, care se manifestă prin delir sistematic (de grandoare, de persecuție, de gelozie etc.), decurgând cu halucinații și schimbări pronunțate ale personalității. /

• Like 1
  • Minus 1
Postat

"schimbări pronunțate ale personalității"

Şi cică sunt eu ... psyho ?

Cu n şi n clone, apropos, mai ai timp de sală ? La cât timp pierzi pe aici ?

Să nu-i urăşti pe cei ce ți-au făcut rău...Habar nu au ei ce le pregăteşte viața...Nu uita, în viață TOTUL SE PLĂTEŞTE !

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Logica ar fi ca TU să faci plangere de pe contul principal. :)

• Like 1
Postat

Stii ceva, nu mai repet, avem moderator, să facă lumină ! Eu îmi asum greşelile, ok ?

Postat

Să facă lumină în legătură cu ce anume? Ca ăla e si x și y samd?

Atâta timp cât și tu ești învăluit...

• Like 2
  • Oras:Oriunde
Postat

Să facă lumină în legătură cu ce anume? Ca ăla e si x și y și z samd?

Atâta timp cât și tu ești învăluit...

Lasa-l. Confunda marfa cu ambalajul. Daca și eu sunt clona , atunci el e multi clona. A fost demascat si asa rau ma doare de mi-a căzut o lacrimă din pula =))
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

Lasa-l. Confunda marfa cu ambalajul. Daca și eu sunt clona , atunci el e multi clona. A fost demascat si asa rau ma doare de mi-a căzut o lacrimă din pula =))

despre asta vorbesc, cum sa ceri sa spună de altul? Spune, nene, cine ești, ce conturi ai avut/ai, apoi emiți pretenții.
  • Like 3
Vizitator basescu 2015
Postat

Pentru cine nu ştie, postez aici pentru a evita isteria creată de pidsadera/harleyquenn/băsescu2015/amun ra/justțiarul, mai sunt ? A, da, am uitat .. PROSTU PROŞTILOR .. spun, a evita nu numai isteria, dar şi pentru a exclude din discuție pe ... care în prostia pe care o posedă se foloseşte de ea(sau de numelei ei) în jocurile lui murdare.

Citez:

"Vanatorul asta de puli m-a contactat chiar pe..CONTUL PRINCIPAL..sa ma intrebe de Carina_, multe lucruri indiscrete din toate punctele de vedere, dupa care a ales sa ma injure cand a vazut ca nu ii raspund, e un psihopat, mi-am dat seama ca e nebun din primele cuvinte. Pe urma am vazut ca si altii au fost abordati, pai ba pula bleaga, ce pula mea vrei defapt ?!? mars la ghena ca nu esti deloc interesant, confuzatule"

Deci, în logica mea de om nebun/paranoic cine are mai multe conturi conform regulamentului, trebuie .. banat, greşesc ? Dacă individul prin prostia lui se demască singur, ce trebuie făcut ?

Nu am să mai continui, probabil scriu degeaba, dar când afirmi ca moderator că ai banat doi trolli definitiv şi tu ca user, sesizezi că mai sunt, demonstrând asta cu prostia care a comis-o respectivul .. bă, CUM POȚI SĂ FII ATÂT DE PROST SĂ PUI POZA DE LA UN ALT AVATAR PE O CLONĂ CARE O FOLOSEŞTI PENTRU" CATERINCĂ" de fapt, spam excesiv şi trolling la greu...

PARANÓIA f. Stare patologică constând în afectarea psihicului, care se manifestă prin delir sistematic (de grandoare, de persecuție, de gelozie etc.), decurgând cu halucinații și schimbări pronunțate ale personalității. /

=)))))))))) ce pula mea mare a fumat nene ? mai baga inca 50 de conturi poate o nimeresti =)))) 

Eu cred ca tu esti fratele siamezului Miskin =)))

• Like 1
Postat

=)))))))))) ce pula mea mare a fumat nene ? mai baga inca 50 de conturi poate o nimeresti =)))) 

Eu cred ca tu esti fratele siamezului Miskin =)))

Hotul striga hotul manca-mi-ar pula de Șantajist penal
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator basescu 2015
Postat

Hotul striga hotul manca-mi-ar pula de Șantajist penal

bulangiu rujat :x, cred ca nici 18 ani nu are la ce fel pune problema :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

bulangiu rujat :x, cred ca nici 18 ani nu are la ce fel pune problema :laugh2 :laugh2 :laugh2

Prostia unora întrece orice limita. La ăștia nici nu se merita sa le raspunzi că au mintea odihnita

Vizitator basescu 2015
Postat

ia-te de mana cu vanatorul de puli :x =))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.