sterminator Reputație: 27 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2019 Tipa e foarte misto. Am vizitat-o de curand si am avut o experienta placuta. Ce pot spune, este o fata absolut normala, pe strada, insa odata ajunsa in cuibusorul de nebunii se dezlantuie total. Este slabuta, nu foarte inalta, insa extrem de jucausa. Ofera o primire de exceptie dupa care ceea ce urmeaza este pur si simplu iesit din comun. M-am simtit fix ca si cu o amanta. Locatia: 8 - central, curat, dar nu exceleaza insa este perfecta pt scopul de fataFata: 9 - frumusica, jucausa, insa nu perfectaOral np: 10 - dt, lovituri cu penis peste fata, atentie extinsa zonelor adiacenteNormal p: 9 - se lubrefiaza natural, actiunea decurte cat se poate de normal, a parut ca i-a placut. Anal: n/a . - poate data viitoare De revenit, recomand cu siguranta.
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Postat Iulie 21, 2019 buna dimineata :* disponibila
start_free Reputație: 93 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2019 doar ce am fsottipa foarte okdar eu am stat 2 finalizaridoar sa clatit in guranu apa de gura sau cevarochia cea de data trecutaanla nu poate ca o doareo am mare ...fata ok dar pt o singura experienttasuccesuri
Vizitator gamarue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 stie cineva daca s-a retras iar?
Postări Recomandate