Sari la conținut

Anita, Anna, Bella, Mara, Alexandra, 0748336659, 0742537792

Postări Recomandate

• Oras:Oras
Postat

Trec direct la De evitat, pentru ca o aveam suspecta de cateva saptamani

Trei anunturi la activ, reesapate cu diverse nume si numere de telefon:

Nume: Anita, Anna, Bella, Mara, Alexandra

Tel: 0748336659, 0742537792

Pozele sunt in mod evident autentice, dar nu ale aceleiasi persoane :)  nu-i rau, poti sa iti personalizezi tzeapa ce urmeaza sa o iei 

post-280165-0-27802100-1550906547_thumb.png

post-280165-0-68531400-1550906551_thumb.png

post-280165-0-75187800-1550906558_thumb.png

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut am facut si eu greseala sa sun la nr 0732598139 fara sa dau cautare pe forum, fiind in oras dorind sa ajung la alta care cand am ajuns a zis ca asteapta pe ... Nu mai contează , am cautat pe publi si am vazut pozele ei parea interesanta , sun raspunde din prima, întreb unde are locație si ce ofera ala tel de toate mai putin anal si locație C D Loga 20 prima data , cand ajung zice alt nr , ok merg la noul nr si ma ghidează destul de usor lîngă liceu , parter de bl , întru imi deschide fata din poza dar surpriza e de etnie asa mi sa parut , apartament curat, ma intreaba cat vreau sa stau o fin si min cere 100 ton ii dau dupa care ma cer la baie pt împrospătare desi făcusem dus acasa, aici incep surprizele !,, cabina de dus cu para scoasă pusa jos , zic las ca apa sa fie , cand rece , probabil nu a mai folosit apa calda demult nimeni, ma spăl doar jos si cand sa caut de sters nimic nici hartie igienică era contorul gol, o întreb ca cea era in usa i zice ca nu mai e , nu stia ca nu are, Si ca ea nu foloseste ca are serverele umede ,? Aici iar intrebari in capul meu ,ea mai răspundea la tel si le spunea între timp la alți adresa si ca ii asteapta sa sune când ajung , am zis in gand fain daca nu aveam bani dati pe care i a dus in alta camera , plecam , zic hai sa facem ceva întuneric în camera ca avea o perdea închisă la geam care dădea in curtea blocului, pune un prezervativ zice sa ma întind pe pat , trece la oral , slăbuț , ajutat de mana ținea cu 2 mâini sa nu o ia toata i zic sa mă joc si eu cu ea , un 69 si dau sa umezesc degetele cu salva ia ia lubrigelul si zice nu cu scuipat, ok nu pune nimic , ma joc si eu un pic ea imi făcea cu mana nu cu gura, simt miros de servetele umede si ma abțin , ii zic hai la normal , la care ea duar capră,, ce pai nici nu am băgat o si ca o a luna si o doare, trecem la capra, dupa care sa schimb pozitia ea pe spate pe pat si eu deasupra , cand dau sa ii ridic picioarele nu asa , iar trecem capra la marginea patului , tel suna continu , si de afara se auzeau ceva voci , , o fi oare ... făceam filme ,ea termina odată nu te abține , finalizez ea sare direct in tel răspunde siil ghidează pe urmatorul dupa care imi zice hai sa iti scot prez si imi da server el , ea se sterge si se îmbracă , la iesire din bloc , ma întâlnesc cu urmatorul , un băiat tanar ,zambaret ma intreaba cum e ? Ii zi întoarcere pana nu iti pare rău, el nu si suna la interfon , acțiunea a fost 20 De min de la intrare la iesire, concluziile puteti sa le trageți voi, Nu merita ! DE EViTAT ! A zis ca are 20 ani si e din Galați ,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...