themadking Reputație: -136 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Februarie 23, 2019 Cine e distrusul care se scoală cu noaptea'n cap, nici nu se spală pe dinți, de pişat nu cred, că are pamperşi şi intră pe forum ? Cont principal : pidsadera - pe ăsta doar fute, ce ? Conturi secundare : basescu 2019, up-date-ză'l .. boule !harley guineea - pe ăsta dă cu râtu'amun ra - aici o ia la dosjustisiarul - tot prostii cu gura face prostitution - face ce zice la nickname ?ion de raion - iar rimează cu ... muionkiss fm - 7arul ..vali46...diamonds are forever.. cavill... mai sunt ? Am uitat, adoarme cu capul pe tastatură şi nu cred că are coşmare, din alea cu strapoane ...sau are ? MULȚUMESC, DANIELO...
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2019 Singurul care ar putea sa ne confirme ar fi pisicuts...Pariem ca nu se va implica ?Totusi , userii de mai sus au stiluri diferite...asa vad eu.....Si care-i problema , te ataca doar pe tine , motivat sau nu ?Traficul sa creasca ☺ 2 2
themadking Reputație: -136 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Februarie 23, 2019 Singurul care ar putea sa ne confirme ar fi pisicuts...Pariem ca nu se va implica ?Totusi , userii de mai sus au stiluri diferite...asa vad eu.....Si care-i problema , te ataca doar pe tine , motivat sau nu ?Traficul sa creasca ☺Unu)am văzut ce confirmare mi-a dat, pisi, am câÅŸtigat un câcat sau nu eram cu el în gură dacă pune'am pariu 😂 Doi)care stiluri, dacă prostu recunoaste că l-am abordat pe contu' principal ... auzi la el, contu principal ! Trei)problema e regulamentu' pulii, punctul doi : conturile multiple nu sunt permise ! O linie mai lungă si basta ! Patru)poate să mă atace, până rămâne fără dinți de la atâta muie care mi-o face, ce mă deranjează e că are tupeu de bulangiu când minte ÅŸi am mai spus, se foloseÅŸte de numele ei, când ea , femeia, a spus numai de bine, de el, da' ce să-i faci dacă unii sunt prea proÅŸti ... Åži pentru trafic !!! Se ÅŸtie !!! Dedicație pentru distrusu' distrusilor... auzi, mă, PROSTU PROSTILOR, o sugi mai bine ca ... ?
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Cine e distrusul care se scoală cu noaptea'n cap, nici nu se spală pe dinți, de pişat nu cred, că are pamperşi şi intră pe forum ? Cont principal :pidsadera - pe ăsta doar fute, ce ? Conturi secundare :basescu 2019, up-date-ză'l .. boule !harley guineea - pe ăsta dă cu râtu'amun ra - aici o ia la dosjustisiarul - tot prostii cu gura faceprostitution - face ce zice la nickname ?ion de raion - iar rimează cu ... muionkiss fm -7arul ..vali46...diamonds are forever..cavill... mai sunt ? Am uitat, adoarme cu capul pe tastatură şi nu cred că are coşmare, din alea cu strapoane ...sau are ? MULȚUMESC, DANIELO... dan viomaidanez de bucurestiprocurorul n-ai auzit ultima duma ? l-a pus una sa-si cumpere un parfum.. tom ford oud minerale =)) sclavu si-a cumparat si il ridica in slavi de parca ar fi no 1 de la CC de 200 de milioane =))))
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Hahahah, chiar ca esti lake cu pedale :x Sa vina ion de la raion ca asta era cu ipiurile =)))))
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 daaalucreaza la sri, are buton da panica =)) sare forumu in aer daca apasa din gresealasa va feriti de catelu daniel ca e pericol 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Recunosc cu mana pah pula asta mare ca am buton de panica, BGS, vin 10 masini dah mascati, nino nino danonino, nu va mai drogati =)))
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Singurul care ar putea sa ne confirme ar fi pisicuts...Pariem ca nu se va implica ?Totusi , userii de mai sus au stiluri diferite...asa vad eu.....Si care-i problema , te ataca doar pe tine , motivat sau nu ?Traficul sa creasca ☺Esti vocea ratiunii, nu glumesc, pari a fi singurul care a inteles cum sta treaba :)))
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 mars pa orientare distrusule si mai deschide niste topinge ca daca-ti arat pm-uri de la febletea ta te sinucizi singur =)) 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Cine e febletea mea ? Esti casatorit cu ea si nu stiam eu ? =)))) 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Stai pe pula tah mica ca mai este pana ma baneaza botanul =))), tie ti-a ras 5 sp-uri in cateva zile....dar care e faza cu orientarea ca nu inteleg ? :x 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Postat Februarie 23, 2019 Pai unul e puterea, Baselu e puterea 1
themadking Reputație: -136 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Februarie 23, 2019 Stai pe pula tah mica ca mai este pana ma baneaza botanul =))), tie ti-a ras 5 sp-uri in cateva zile....dar care e faza cu orientarea ca nu inteleg ? :xPai unul e puterea, Baselu e puterea Mă, tu zici că eu sunt obsedat, da' tu ce pula mea eşti ? Eşti afectat că nu faci trafic ? Nu mai vezi SP - uri ? Cine coaile mele face trolling ? De spaming, nu mai zic . Dacă te dă pisicu' îm stradă, mă, tu îți iei viața ....hai, marş şi vezi pe cine mai muşti de cur ... sau de ... altceva . 2 1
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2019 Cum , conturile SP se pot bana ?Curata revolutie , monser !
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Februarie 24, 2019 https://i.gifer.com/IWff.gif
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 26, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Februarie 26, 2019 Cine e distrusul care se scoală cu noaptea'n cap, nici nu se spală pe dinți, de pişat nu cred, că are pamperşi şi intră pe forum ? Cont principal :pidsadera - pe ăsta doar fute, ce ? Conturi secundare :basescu 2019, up-date-ză'l .. boule !harley guineea - pe ăsta dă cu râtu'amun ra - aici o ia la dosjustisiarul - tot prostii cu gura faceprostitution - face ce zice la nickname ?ion de raion - iar rimează cu ... muionkiss fm -7arul ..vali46...diamonds are forever..cavill... mai sunt ? Am uitat, adoarme cu capul pe tastatură şi nu cred că are coşmare, din alea cu strapoane ...sau are ? MULȚUMESC, DANIELO... nene, esti cretin ? ai uitat ca mi-ai trimis PM si m-ai intrebat vrute si nevrute despre Carina de la TOP si ti-am raspuns la toate intrebarile. Spor la denigrari si mancat cacat Victeur ! Esti slab de inger nu gluma daca pui botul la toate mizeriile astea 17
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Stai pe pula tah mica ca mai este pana ma baneaza botanul =))), tie ti-a ras 5 sp-uri in cateva zile....dar care e faza cu orientarea ca nu inteleg ? :X taci in mortii ma-tii ca ai 2 warnla urmatoru esti pa =)) martalog mic si prost
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019 Unu)am văzut ce confirmare mi-a dat, pisi, am câştigat un câcat sau nu eram cu el în gură dacă pune'am pariu Doi)care stiluri, dacă prostu recunoaste că l-am abordat pe contu' principal ... auzi la el, contu principal ! Trei)problema e regulamentu' pulii, punctul doi : conturile multiple nu sunt permise ! O linie mai lungă si basta ! Patru)poate să mă atace, până rămâne fără dinți de la atâta muie care mi-o face, ce mă deranjează e că are tupeu de bulangiu când minte şi am mai spus, se foloseşte de numele ei, când ea , femeia, a spus numai de bine, de el, da' ce să-i faci dacă unii sunt prea proşti ... Şi pentru trafic !!! Se ştie !!! Dedicație pentru distrusu' distrusilor... auzi, mă, PROSTU PROSTILOR, o sugi mai bine ca ... ?Sunt multi sociopati pe aici! Unul dintre ei este miky77, care atunci cand conturile verzi puteau bana alti useri, in mod neconditionat, si-a facut cel putin 10 conturi verzi, fapt recunoscut chiar de el!
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 A dat Pechineza mea in benga pe aici ? Sau isi cauta straponul ? 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019 A dat Pechineza mea in benga pe aici ? Sau isi cauta straponul ?Ti-ai pierdut coceanul disperat-o!? :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Februarie 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 26, 2019 Interesant este ca retardatul credea ca Ines e clona Motanului :laugh2 :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019 Interesant este ca retardatul credea ca Ines e clona Motanului :laugh2 :laugh2Ce pretentii poti avea de la un sociopat?
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 26, 2019 Disperato ...analfabeto cu seral :)
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 26, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 26, 2019 Disperato ...analfabeto cu seral :)cCe-mi place cand pui botul sociopatule! :laugh2 Iti rezerv si maine timp sa te fut in gura homalaule falit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum