Sari la conținut

Kataleya 0731508513 bruneta reala senzuala

kalala

Postări Recomandate

Postat

Si sincer, secțiunea de top era pentru mine prima pe care o accesam. Si mai cred că era  un fel de răsplată pentru cine merita să fie acolo. De exemplu,  Kataleya este clar de departe, pentru top...

• Mersi 1
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

Ma bag si eu in seama ca aceasta frumoasă domnișoară trebuie neaparat mutată la top! Ideea e,  daca ea este de acord cu asta si chiar s-ar simti bine fiind la top... de exemplu brunetei senzuale de la top i se rupe in lindic de top, ea nici macar nu are cont sa comunice cu clientii,  si mai stiu care au fost pe acolo si nu erau neaparat mândre de  această realizare. Dar meritul este merit!

• Mersi 1
  • Telefon: 0731508513
  • Oras:Cluj
Postat

Maaai frumosilor 😊

Va multumesc mult pentru aprecieri, va pup tare si va imbratisez 😘🤗

Cum am mai spus si in trecut, daca sunt in topul preferintelor voastre, este tot ceea ce conteaza si ma bucura!

Personal, in altfel de top, nu ma regasesc si nu mi-am dorit, nici nu imi doresc. 

Thanks again😊

Puuuuuuup 

Sa aveti un weekend vesel❤️

• Like 3
  • Inimioara 3
Postat

Serviciile mele :
-ON/OP ( in functie de igiena )
-Normal protejat
-Mangaieri, sarutari corporale
-Cunnilingus ( in functie de igiena orala )
-COB
-Handjob
-Footjob
-Foot fetish
-Masaj erotic si de relaxare
-GFE

200ron/o finalizare/30 min
300ron/o finalizare sau doua/60min

Outcall: 500ron/60 min (doar la hotel)

Programari intre orele 11:00-23:00
(confirmare inainte cu 1h) 

IMG-20220509-WA0000.jpg

• Like 1
  • Inimioara 7
Postat
1 hour ago, motannegru said:

Buna katalea tu primesti cupluri ?Daca da as dori o programare din timp 🥰

I-am trimis eu un mesaj pentru tine si ti-a facut o programare pe 27 iunie la ora 12:30 pentru o ora. Sa-i spui ca esti motannegru de pe forum.

Mai vrea doar numarul de telefon al prietenei/sotiei tale sa o intrebe ce-i place. Lasa-l te rog aici si o s-o sune ea.

• Like 2
  • Haha 2
Postat

Buna katalea programarea as vrea in luna August și dacă mai ai o colega sa participesi  și ea ar fi frumos 🥰

Postat
4 minutes ago, motannegru said:

Buna katalea programarea as vrea in luna August și dacă mai ai o colega sa participesi  și ea ar fi frumos 🥰

I-am trimis mesaj din nou si a zis ca poate doar pe 17 august la 11:20. Din pacate a zis ca nu are o colega.

Sa nu uiti sa-i lasi numarul de telefon al prietenei/sotiei tale aici sa vorbeasca ele cum si ce iti place.

• Haha 4
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
Acum 4 ore, motannegru a spus:

As vrea in 15 August între orele 19:00-20:00 seara orele acestea sa fie 🥰

Pe 15 august este mare sărbătoare. Cică se duce la biserica, nu e disponibila. 🤪

• Haha 4
Reputație: 7452
Postat
Acum 14 ore, Kataleya77 a spus:

Serviciile mele :
-ON/OP ( in functie de igiena )
-Normal protejat
-Mangaieri, sarutari corporale
-Cunnilingus ( in functie de igiena orala )
-COB
-Handjob
-Footjob
-Foot fetish
-Masaj erotic si de relaxare
-GFE

200ron/o finalizare/30 min
300ron/o finalizare sau doua/60min

Outcall: 500ron/60 min (doar la hotel)

Programari intre orele 11:00-23:00
(confirmare inainte cu 1h) 

IMG-20220509-WA0000.jpg

Ce faina esti😍😘

• Minus 1
Postat

O sa te contactez cu o săptămâna înainte și o sa iti spun ca sunt motanul negru de pe forum și vedem atunci dacă o sa poți sa ne primesti pupici katalea 🥰

Postat
Acum 4 ore, motannegru a spus:

O sa te contactez cu o săptămâna înainte și o sa iti spun ca sunt motanul negru de pe forum și vedem atunci dacă o sa poți sa ne primesti pupici katalea 🥰

În perioada aia e și în plin sezonul estival. Dacă cumva e plecată din țară sau e pe litoral, ar fi indicat să o contactezi chiar mai din timp, cu cel puțin 2 săptămâni înainte, să poată ajunge la întâlnirea cu tine.

Baftă!

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

o tipa de nota 10

prezenta placuta, dezinvolta, zambitoare, calda, asa cum vrei sa fie o prietena la o intalnire. Am avut cea mai faina experienta de genul prietena/amica cand am fost la ea.

note nu dau dar vreau sa spun ca m-am simtit excelent. e faina nu doar la povesti dar si intinsa in pat, stie sa excite si sa iti faca pe plac cand o ghidezi si ii spui exact ce iti doresti. E cocheta si feminina, ii sta foarte bine asa, pe undeva mai joaca si un rol de pisicuta si o face foarte elegant, dovada de experienta si cunoastere a meseriei + inteligenta.

Penetrare placuta la toti !

eu o sa revin la ea cu 100% siguranta. Si da merita sa fie promovata in top, locul ei este acolo clar.

recomand

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
On 5/10/2022 at 4:36 PM, pastoru said:

o tipa de nota 10

prezenta placuta, dezinvolta, zambitoare, calda, asa cum vrei sa fie o prietena la o intalnire. Am avut cea mai faina experienta de genul prietena/amica cand am fost la ea.

note nu dau dar vreau sa spun ca m-am simtit excelent. e faina nu doar la povesti dar si intinsa in pat, stie sa excite si sa iti faca pe plac cand o ghidezi si ii spui exact ce iti doresti. E cocheta si feminina, ii sta foarte bine asa, pe undeva mai joaca si un rol de pisicuta si o face foarte elegant, dovada de experienta si cunoastere a meseriei + inteligenta.

Penetrare placuta la toti !

eu o sa revin la ea cu 100% siguranta. Si da merita sa fie promovata in top, locul ei este acolo clar.

recomand

Multumesc frumos pentru aprecieri 😊, ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea.

Te puuup 😘🤗

Postat

Hello frumosilor! 

Sa aveti o duminica superba! 

Puuuuuup😘🤗😊

• Like 1
Postat
29 minutes ago, Kataleya77 said:

Hello frumosilor! 

Sa aveti o duminica superba! 

Puuuuuup😘🤗😊

😘😘😘

• Like 1
  • Telefon: Am
  • Oras:Cluj Napoca
  • Telefon: Am
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Superbă ești tu🥰🥰🥰

Duminica e doar frumoasă😘

• Mersi 1
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat

Am fost in doua vizite la Kataleya weekend-ul trecut, ambele vizite de câte o oră. Nu cred că are rost sa repet ce s-a scris înainte dar Kataleya e o domnișoară frumoasă, naturală și veselă, fără figuri de vedetă așa că m-am simțit foarte bine la fiecare vizită.

Mi se pare ca acum e cea mai tare din oras la doua capitole: sâni si oral cu lins de Oo.

Are o pereche de sâni absolut superbi, mari, rotunzi, fermi si naturali foarte placuti la atingere, numa buni de mângâiat și frământat. Nu sunt lăsați, chiar îmi place ca atunci când rămâne fără sutien sânii stau tot acolo fără să coboare.

La oral am văzut ca da atenție mare si vecinilor, îi dezmiardă si se ocupă de ei mai mult ca restul fetelor care sunt acum in Cluj.

Aș zice și eu ca e de top doar ca topul nostru nu e de ea. Zi bună si ciocane tari!

Postat
On 5/17/2022 at 10:02 AM, silviudulce said:

Am fost in doua vizite la Kataleya weekend-ul trecut, ambele vizite de câte o oră. Nu cred că are rost sa repet ce s-a scris înainte dar Kataleya e o domnișoară frumoasă, naturală și veselă, fără figuri de vedetă așa că m-am simțit foarte bine la fiecare vizită.

Mi se pare ca acum e cea mai tare din oras la doua capitole: sâni si oral cu lins de Oo.

Are o pereche de sâni absolut superbi, mari, rotunzi, fermi si naturali foarte placuti la atingere, numa buni de mângâiat și frământat. Nu sunt lăsați, chiar îmi place ca atunci când rămâne fără sutien sânii stau tot acolo fără să coboare.

La oral am văzut ca da atenție mare si vecinilor, îi dezmiardă si se ocupă de ei mai mult ca restul fetelor care sunt acum in Cluj.

Aș zice și eu ca e de top doar ca topul nostru nu e de ea. Zi bună si ciocane tari!

Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri 🤗

Te super pup 😘 

Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea 💋 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...