cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2019 Matura discreta, noua in zonaMatura discreta, noua in zona,finuta si draguta, te astept la un masaj de relaxare si tonifiere al trupului si sufletului la domiciliul meu discret si curat. Unirii. Zepter.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 ??????????? vizitata, testata??? 1
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 cuibul asta mereu a jonglat cu pretul: 50 60 50 60 70!!! 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2019 cuibul asta mereu a jonglat cu pretul: 50 60 50 60 70!!!Poate a trecut totusi careva pe la ea! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 ??????????? vizitata, testata???Da ieri am fost la ea 2 5
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 26, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Februarie 26, 2019 Da ieri am fost la eaLiviule, lasa cateva aprecieri sa fie trecuta la testate 16
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 Liviule, lasa cateva aprecieri sa fie trecuta la testateCum imi fac putin timp ii fac recenzie piticai
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 26, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 26, 2019 Cum imi fac putin timp ii fac recenzie piticaiIn linii mari cum e?
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 In linii mari cum e?mica de statura 155/160 tate de nota 10 dar o sa-i fac recenzie cum imi fac timp
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 26, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 26, 2019 mica de statura 155/160 tate de nota 10 dar o sa-i fac recenzie cum imi fac timpBreeeee de prestatie intrebam!!!
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Februarie 26, 2019 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Februarie 26, 2019 voi va luati dupa recenziile mincinosului asta? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 voi va luati dupa recenziile mincinosului asta? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2sa ma pis pe tine de jegos si cand am fost la ma-ta am mintit ,iti aduci aminte ce recenzie frumoasa i-am facut? 1 6
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 voi va luati dupa recenziile mincinosului asta? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2poponare acum pot sa va dau muie la toti ca Andreea si-a sters contul de aici deci ma doare in pula de voi ca nu mai aveti ce topic sa stricati.Sclavule te oftici ca nu ai bani sa mergi la femai cum merg eu?Manca-mi-ai din pla 2 6
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 In urma cu o saptamana am vazut anuntul cu doamna si pentru ca fusesem cu o zi inainte la Andreea am zis sa iau la rand tot cuibul lui Marina.Am sunat si m-am programat la ora 11 dimineata .Ajuns in locatie am fost intampinat de o tipa micuta,maxim 1.60,blonda, cam la 35 de ani estimez eu.Si pentru ca are mai multe anunturi cu preturi diferite l-am ales pe cel de 50 cu gandul ca daca nu-mi place place o pun sa faca un oral si la banii aia m-am scos.Am fost invitat in camera din stanga,i-am inmanat banii pe care i-a luat imediat si a iesit din camera ca sa-i depuna la banca adica la bucatarie.Intre tip cat a fost ea plecata la banca si la dus m-am dezbracat si m-am intins in pat.Revenita din plimbare a inceput sa se dezbrace de chiloti si apoi de tricoul cu care era imbracata dezvaluind o pereche de sani de nota 10.Urcata langa mine in pat am inceput sa ne sarutam sa ne mangaiem reciproc in zonele intime pana s-a trezit gogu moment in care ea sa ridicat in fund si a montat prezervativul .A inceput un oral fara ajutorul mainilor cu incercari de deep,am lasat-o sa-mi faca oralul cam cinci minute dupa care am culcat-o pe spate si am luat-o la umeri craci.Am rugat-o sa se miste si ea sa nu stea ca lemnul,s-a conformat fara sa comenteze.locatie 8gfe 8 este vorbareata,saruta clientul,nu comenteaza la cerintele clientuluioral protejat 8normal 8cadou 50 de roni, eu zic ca au fost bine investitiDe vizitat da,dupa ce o iau la rand si pe bruneta pe cara am vazut-o in locatie atunci cand am intrat.Frustratii care vor sa comenteze le spun ca la 50 de roni nu au ce sa spuna ,dar sunt destui care ar comenta si daca o futi gratis 8 6
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Februarie 26, 2019 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Februarie 26, 2019 sa ma pis pe tine de jegos si cand am fost la ma-ta am mintit ,iti aduci aminte ce recenzie frumoasa i-am facut? bai babaciune impotenta....daca tu umbli cu clone crezi ca toti de aici o fac? :laugh2 :laugh2 :laugh2 esti cel mai nesuferit si mai intoxicant user de pe site-ul acesta si m-as duce mai repede sa fut un caine mort decat sa ma duc la o fata care o recenzezi tu 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2019 bai babaciune impotenta....daca tu umbli cu clone crezi ca toti de aici o fac? :laugh2 :laugh2 :laugh2 esti cel mai nesuferit si mai intoxicant user de pe site-ul acesta si m-as duce mai repede sa fut un caine mort decat sa ma duc la o fata care o recenzezi tuba handicapatule te-a invitat cineva sa-i dai limbi in pizda lui asta?Esti un sclav prost care da limbi in cur altora sa te bage si pe tine in gasca lor ca altfel nici virtual nu ai fi in stare de nimic,esti un gunoi si nimic mai mult.Nu stiam de ce te roade invidia ca eu merg la femei.Pentru ca pot?Invidia-i mare pe tine este?
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 27, 2019 ba handicapatule te-a invitat cineva sa-i dai limbi in pizda lui asta?Esti un sclav prost care da limbi in cur altora sa te bage si pe tine in gasca lor ca altfel nici virtual nu ai fi in stare de nimic,esti un gunoi si nimic mai mult.Nu stiam de ce te roade invidia ca eu merg la femei.Pentru ca pot?Invidia-i mare pe tine este?La fata cum arata?igiena?? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2019 La fata cum arata?igiena??Fata este comuna,iar la igiena ce sa-ti spun ?A facut dus inainte,era epilata ,mai multe nu stiu pentru ca eu nu bag botul niciodata,poate sa fie si miss world 3 5
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 27, 2019 Fata este comuna,iar la igiena ce sa-ti spun ?A facut dus inainte,era epilata ,mai multe nu stiu pentru ca eu nu bag botul niciodata,poate sa fie si miss worldðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
miclitza Reputație: 40 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 27, 2019 Cate sunt in cuib ? Toate mature si care-s alea ?
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2019 Cate sunt in cuib ? Toate mature si care-s alea ?4 in cuib la gasesti pe AT sau suni si intrebi
dinoz Reputație: 681 Postat Februarie 28, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 28, 2019 voi va luati dupa recenziile mincinosului asta? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Esti ofticos rau , mestere...
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Februarie 28, 2019 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Februarie 28, 2019 Esti ofticos rau , mestere...nu.n-am de ce sa fiu ofticat tinand cont ce reputatie are babaciunea pe forumul astadoar ca mi-a produs un dezgust cand vedeam ca toti se milogeau de el hai cu recenzia si el ii lua la misto zicandu-le,,cand am timp''.daca era un user de incredere mai merita milogeala dar asa.... la urma urmei...asta e... profita si el de prostia altora ca cei inteligenti il evita :)
dinoz Reputație: 681 Postat Februarie 28, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 28, 2019 nu.n-am de ce sa fiu ofticat tinand cont ce reputatie are babaciunea pe forumul astadoar ca mi-a produs un dezgust cand vedeam ca toti se milogeau de el hai cu recenzia si el ii lua la misto zicandu-le,,cand am timp''.daca era un user de incredere mai merita milogeala dar asa.... la urma urmei...asta e... profita si el de prostia altora ca cei inteligenti il evita :)Ok , dar..e normal sa se milogeasca cineva sa faci recenzie???? E obligat cineva care chiar se duce sa faca recenzie? E obligat s o faca imediat ? E rau ca colegul a facut recenzie?? Conteaza varsta lui ? Daca cei ,,inteligenti,, il evita , tu de ce n o faci ?))))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum