Sari la conținut

Matura discreta, noua in zona 0739115415

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Matura discreta, noua in zona

Matura discreta, noua in zona,

finuta si draguta, te astept la un masaj de relaxare si tonifiere al trupului si sufletului la domiciliul meu discret si curat. Unirii. Zepter.

post-2-0-77817700-1551284080_thumb.jpg

post-2-0-18175400-1551284082_thumb.jpg

post-2-0-98523600-1551284082_thumb.jpg

post-2-0-81673700-1551284083_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
Postat

cuibul asta mereu a jonglat cu pretul: 50 60 50 60 70!!!

Poate a trecut totusi careva pe la ea!
  • Like 2
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Da ieri am fost la ea

Liviule, lasa cateva aprecieri sa fie trecuta la testate

• Like 16
Postat

Liviule, lasa cateva aprecieri sa fie trecuta la testate

Cum imi fac putin timp ii fac recenzie piticai

Postat

In linii mari cum e?

mica de statura 155/160 tate de nota 10 dar o sa-i fac recenzie cum imi fac timp

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

mica de statura 155/160 tate de nota 10 dar o sa-i fac recenzie cum imi fac timp

Breeeee de prestatie intrebam!!!

• Oras:in spatele monitorului
Postat

voi va luati dupa recenziile mincinosului asta? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

voi va luati dupa recenziile mincinosului asta? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

sa ma pis pe tine de jegos si cand am fost la ma-ta am mintit ,iti aduci aminte ce recenzie frumoasa i-am facut? 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

poponare acum pot sa va dau muie la toti ca Andreea si-a sters contul de aici deci ma doare in pula de voi ca nu mai aveti ce topic sa stricati.Sclavule te oftici ca nu ai bani sa mergi la femai cum merg eu?Manca-mi-ai din pla 

• Like 2
  • Minus 6
Postat

In urma cu o saptamana am vazut anuntul cu doamna si pentru ca fusesem cu o zi inainte la Andreea am zis sa iau la rand tot cuibul lui Marina.Am sunat si m-am programat la ora 11 dimineata .Ajuns in locatie am fost intampinat de o tipa micuta,maxim 1.60,blonda, cam la 35 de ani estimez eu.Si pentru ca are mai multe anunturi cu preturi diferite l-am ales pe cel de 50 cu gandul ca daca nu-mi place place o pun sa faca un oral si la banii aia m-am scos.Am fost invitat in camera din stanga,i-am inmanat banii pe care i-a luat imediat si a iesit din camera ca sa-i depuna la banca adica la bucatarie.Intre tip cat a fost ea plecata la banca si la dus m-am dezbracat si m-am intins in pat.Revenita din plimbare a inceput sa se dezbrace de chiloti si apoi de tricoul cu care era imbracata dezvaluind o pereche de sani de nota 10.Urcata langa mine in pat am inceput sa ne sarutam sa ne mangaiem reciproc in zonele intime pana s-a trezit gogu moment in care ea sa ridicat in fund si a montat prezervativul .A inceput un oral fara ajutorul mainilor cu incercari de deep,am lasat-o sa-mi faca oralul cam cinci minute dupa care am culcat-o pe spate si am luat-o la umeri craci.Am rugat-o sa se miste si ea sa nu stea ca lemnul,s-a conformat fara sa comenteze.

locatie 8

gfe  8 este vorbareata,saruta clientul,nu comenteaza la cerintele clientului

oral protejat 8

normal 8

cadou 50 de roni, eu zic ca au fost bine investiti

De vizitat da,dupa ce o iau la rand si pe bruneta pe cara am vazut-o in locatie atunci cand am intrat.Frustratii care vor sa comenteze le spun ca la 50 de roni nu au ce sa spuna ,dar sunt destui care ar comenta si daca o futi gratis

• Like 8
  • Minus 6
Postat

sa ma pis pe tine de jegos si cand am fost la ma-ta am mintit ,iti aduci aminte ce recenzie frumoasa i-am facut? 

bai babaciune impotenta....daca tu umbli cu clone crezi  ca toti de aici o fac? :laugh2  :laugh2  :laugh2 esti cel mai nesuferit si mai intoxicant user de pe site-ul acesta si m-as duce mai repede sa fut un caine mort decat sa ma duc la o fata care o recenzezi tu

• Like 1
Postat

bai babaciune impotenta....daca tu umbli cu clone crezi  ca toti de aici o fac? :laugh2  :laugh2  :laugh2 esti cel mai nesuferit si mai intoxicant user de pe site-ul acesta si m-as duce mai repede sa fut un caine mort decat sa ma duc la o fata care o recenzezi tu

ba handicapatule te-a invitat cineva sa-i dai limbi in pizda lui asta?Esti un sclav prost care da limbi in cur altora sa te bage si pe tine in gasca lor ca altfel nici virtual nu ai fi in stare de nimic,esti un gunoi si nimic mai mult.Nu stiam de ce te roade invidia ca eu merg la femei.Pentru ca pot?Invidia-i mare pe tine este?

Postat

ba handicapatule te-a invitat cineva sa-i dai limbi in pizda lui asta?Esti un sclav prost care da limbi in cur altora sa te bage si pe tine in gasca lor ca altfel nici virtual nu ai fi in stare de nimic,esti un gunoi si nimic mai mult.Nu stiam de ce te roade invidia ca eu merg la femei.Pentru ca pot?Invidia-i mare pe tine este?

La fata cum arata?igiena??
  • Like 2
Postat

La fata cum arata?igiena??

Fata este comuna,iar la igiena ce sa-ti spun ?A facut dus inainte,era epilata ,mai multe nu stiu pentru ca eu nu bag botul niciodata,poate sa fie si miss world

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Fata este comuna,iar la igiena ce sa-ti spun ?A facut dus inainte,era epilata ,mai multe nu stiu pentru ca eu nu bag botul niciodata,poate sa fie si miss world

ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
Postat

Cate sunt in cuib ? Toate mature si care-s alea ?

4 in cuib la gasesti pe AT sau suni si intrebi

• Oras:craiova
Postat

Esti ofticos rau , mestere...

Postat

Esti ofticos rau , mestere...

nu.n-am de ce sa fiu ofticat tinand cont ce reputatie are babaciunea pe forumul asta

doar ca mi-a produs un dezgust cand vedeam ca toti se milogeau de el hai cu recenzia si el ii lua la misto  zicandu-le,,cand am timp''.daca era un user de incredere mai merita milogeala dar asa....

la urma urmei...asta e... profita si el de prostia altora  ca cei inteligenti il evita :) 

Postat

nu.n-am de ce sa fiu ofticat tinand cont ce reputatie are babaciunea pe forumul asta

doar ca mi-a produs un dezgust cand vedeam ca toti se milogeau de el hai cu recenzia si el ii lua la misto  zicandu-le,,cand am timp''.daca era un user de incredere mai merita milogeala dar asa....

la urma urmei...asta e... profita si el de prostia altora  ca cei inteligenti il evita :)

Ok , dar..e normal sa se milogeasca cineva sa faci recenzie???? E obligat cineva care chiar se duce sa faca recenzie? E obligat s o faca imediat ? E rau ca colegul a facut recenzie?? Conteaza varsta lui ? Daca cei ,,inteligenti,, il evita , tu de ce n o faci ?)))))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...