Sari la conținut

padurea valu lui traian irina

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Salut confratii de suferinta la pasarici.

Ieri 10.05.2013 trecand pe langa padurea din valu am remarcat la interval de 200 m 3 fete doar una mi-a captat atentia celelalte doua cred ca erau surori la ce urate si slabe erau,acestea din urma erau impreuna deci atat pentru astea.Sa revenim la     prima fata se numeste Irina si din spusele ei este din Lanurile .Am mers pe linga calea ferata de la triajul din valu adica dupa padure inspre cta.Am oprit masina si am trecut la discutii mai serioase ceace face si la cat face,oral 30 ron si combinat o/n 50ron,,am optat pentru un oral neprotejat daca vrei are si preervative,fara atentie la zonele adiacente dar sa axat pe madular cu iun pic de DT se cam ineaca  nu o am asa de mare in fine fata se straduie ti-o suge linge se joaca cu limba per total ok prestatie 10 min si gata am finalizat in gura ei si nu a dezlipit pana la ultima zvacnitura din partea mea,in tot acest timp am cerut permisiunea de a butona pasarica fara miros,sa umezit natural la pasa fara a o incerca.Sters cu servetele umede si plecat sa las fata la sosea din nou la treaba.

NOTE

Aspect:nota8 -1,65,55-60 kg,bruneta,caprui.

Prestatie nota 9 oral

pret:30 oral/50oral-normal 

igiena :8 are apa se clateste in gura am vazut pasta de dinti colgate in posetuta cred ca il foloseste

per total nota 8

concluzie:nu mia dat nr de telefon,recomand pentru jocul cu limba pe capusor.Scz de scrisul dezordonat.Bafta la pasarici.

• Like 6
Postat

Salut confrati de curvariseala.Ieri 11.07.2013 avand drum inspre Medgidia ,si trecand pe langa padurea din valu am zarit 3 fete care dupa memoria mea patruleaza c-am de o saptamana doua acolo.La prima vedere doua sunt de etnie cealalta fata adica a treia cred ca este noua in bransa si ca aspect fata de la tara cu trasaturi fine deloc de neglijat.Am oprit masina imediat dupa coltul paduri asa nu fie in vazul tuturor si au venit toate trei la detalierea ofertei,la care doar una a vb eu aveam de ales si am aleso pe ELYZA ce mai alba putin forjata dupa aspect .Oferta fiind 30 o si 40 n 50o/n oferta celor doua gidance si a elyzei 30 ron doar oral la care am si optat la serviciile ei.Am mers ceva cu auto si am parcat masina la propunerea ei ca sa imi satisfac poftele ar fii bine sa mergem in padure deci afara din auto(patruleaja politia si jandarmeria),cu putina teama am acceptat oferta si am mers ceva de 10 m in adancul paduri si am inceput oralul ea in genunchi direct fara sa se ajute de mana ,fara atentie zonelor adiacente,fara artificii doar 5 cm o lua in gura se vede ca este incepatoare ,umed la finalizare mi-am spus sa o anunt ca nu face finalizare orala m-am conformat la doleantele sale si la venirea copiilor pe conducta putina laba din partea ei si gata ,totul maxim 10 min in aer liber .Si acuma notele:

aspect fata 8-9 se vede ca o face fortat fara sa ma atrag cu ceva anume cred ca nici ei nu-ii place,bruneta 1,65.50 kg,caprui,imbracata in pantaloni scurtii de blugi,si un maiou mulat pe corp de culoare alba aspect ingrijit deocamdata.

igiena 9 ca mirosea frumos parfumul .fara miros de transipratie sau cojii de seminte intre dintii

tarif 30 ron oral

prestatie 8 oral neprotejat asa de ca am putut finaliza

locatie-in padure aer liber,vizual nu am vazut nimica doar zgomotul autoturismelor

program lucru nu stiu cand incep si oricum pana se intuneca

atitudine 8 buna fara graba

Recomandare :lasama sa te las ,poate da poate nu, nu stiu dar multumit ca sa terminat cu finalizare din partea mea .

• Like 8
Postat

Salut confrati de babardeala.Ieri 21.07.2013 zi libera din toate punctele de vedere ,cu o vreme de plimbare scot masina din garaj si ies la o tura pe la fetite la locatii cunoscute .In prima faza mi-am pus in gand sa merg la padurea din basarabi la protagonista Cristina care am si fost discutam pe topicul ei.La iesirea din constanta dupa autostrada a4 pana sa ajungem la padurea din valu  undeva intre exista un drum care se face la dreapta si duce la o ferma dezafectata.Protagonista locatiei este MIRELA care am vazuto tarziu deorece la drum este un lan de porumb aceasta statea jos ,am intors auto si i-am cerut niste detalii:
-aspect fata-nota 9 era imbracata intr-o tochie roz mnulata pe corp ,roscata fata este chiar frumoasa la mutra .roscata ,1.70.55kg verzi,sani nr 3 corp frumos ,posterior la fel o fat buna de tot ,,nu este gidanca,noua de vreo 2 sapatamani in bransa,iese undeva 2-3 ore pe zii.

-locatie -la sosea ,actul in sine a fost pe drumul latularnic

-prestatie-8 oral neprotejat,umezit c-am mult,fara atentie la zonele adiacente,ma lasat sa butonez pasarica fara mirosuri dubioase

-igiena 8 fata miroase frumos

-tarif 30 ron oral,se deplaseaza si la domiciliu 200 ron ora o/n

GFE-NU EXISTA LA FETELE DE LA STRADA TOATE PE GRABA

RECOMANDARE:recomand la un muiut scurt dar mai ales la aspect

PER TOTAL 8

• Like 6

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...