Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Carla mi-a fost colega ,prietena si ca si sora o cunosc foarte bine tin sa.i multumesc pe aceasta cale pentru toate sfaturile ei care au fost de folos . Nu am nici.un interes sa discut acum de ea dar va spun sincer ca nu e nimic adevarat din ce se vorbeste de ea .

Eu nu mai lucrez cu ea insa e o tipa de treaba , cat despre strada si ce se spune nu este nimic adevarat e adevarat ca a fost plecata in Anglia si in Germania sa intors din motive personale sper sa nu urle ca spun asta de ea ,e o persoana care te intelege si stie sa te si ajute . colega noastra e alegerea si minciuna ei zice ce vrea si scrie ce vrea toti sunt liberi sa gandeasca ce vor de ea . Nu va cunosc sau poate pe uni da insa uneori exagerati cu prostia , Preafericitul cine esti tu sa o judeci si sa iti dai cu parerea de ea? esti proxenet? esti pestele ei si nu a vrut sa iti mai produca tie?pe cine reprezinti tu aici ? de ce incerci sa-i strici reputatia? Avand in vedere ca este fosta mea colega iti spun eu clar fata asta nu are si nici nu are cum sa aiba probleme cu igiena cand ea e super scarboasa , fata asta e obsedata de curatenie noi ne certam cu ea mereu din cauza asta . Te pupi Carla si ne vedem curand . 

indiferent cine va ataca nu aveti niciun drept .

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Carla mi-a fost colega ,prietena si ca si sora o cunosc foarte bine tin sa.i multumesc pe aceasta cale pentru toate sfaturile ei care au fost de folos . Nu am nici.un interes sa discut acum de ea dar va spun sincer ca nu e nimic adevarat din ce se vorbeste de ea .

Eu nu mai lucrez cu ea insa e o tipa de treaba , cat despre strada si ce se spune nu este nimic adevarat e adevarat ca a fost plecata in Anglia si in Germania sa intors din motive personale sper sa nu urle ca spun asta de ea ,e o persoana care te intelege si stie sa te si ajute . colega noastra e alegerea si minciuna ei zice ce vrea si scrie ce vrea toti sunt liberi sa gandeasca ce vor de ea . Nu va cunosc sau poate pe uni da insa uneori exagerati cu prostia , Preafericitul cine esti tu sa o judeci si sa iti dai cu parerea de ea? esti proxenet? esti pestele ei si nu a vrut sa iti mai produca tie?pe cine reprezinti tu aici ? de ce incerci sa-i strici reputatia? Avand in vedere ca este fosta mea colega iti spun eu clar fata asta nu are si nici nu are cum sa aiba probleme cu igiena cand ea e super scarboasa , fata asta e obsedata de curatenie noi ne certam cu ea mereu din cauza asta . Te pupi Carla si ne vedem curand . 

Te pup Mariuco ....Lasa-i ca astia au devenit peste noapte obsedati =)))))))) Nu am ce sa cer , ma amuz zau rad si eu de ceea ce vad =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

• Oras:Pa aci
Postat

Nu coaie , ala era prea terminat nu mi-a ridicat lindicu intelegi ;) era prea terminat saracu si na mi-a dat chefu peste cap , asa ca ma fut cum vreau si cu cine vreau nu esti si tu vreun om atat de important sa iti raspund ;) hai cius ca sa pisat Ines pe tine de n-ori

https://youtu.be/FEXAHlV8tic

=))

Vizitator carladristor
Postat

ba sa mori tu daca nu mie mila de tine , cum ma sa te plangi pe forum ca nu ai nevasta =))))))))))))))))))) ahahahahahahahahahahaha

Postat

e problema mea daca am fost sau nu ! Important ceea ce sunt acum nu ce am fost ;)  !! Stradala niciodata !

Dar de plecat Anglia ,GERMANIA  logic cluburi , case etc janes tu =))))

SI DUPA CE AI AJUNS ACOLO DE CE NU AI RAMAS ACOLO?

SAU DUPA CE AI REVENIT DE CE A MAI TREBUIUT SA LUCREZI?

AFARA SE LUCREAZA PE EURO NU PE LEI.

NU INTELEG NU AI PUS DEOPARTE IN PERIOADA CAT AI FOST AFARA?

SI TOT NU INTELEG DIN MOMENT CE ACOLO SE LUCREAZA PE EURO DE CE NU LUCREZI SI ACUM ACOLO???

SCUZE DE CAPS LOC

• Like 3
Postat

ba sa mori tu daca nu mie mila de tine , cum ma sa te plangi pe forum ca nu ai nevasta =))))))))))))))))))) ahahahahahahahahahahaha

Mamaie ala e un topic pentru baragladine ca tine care se fut non-stop si cand sunt la ciclu.

De aia puți a balega de vaca

=))

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

SI TOT NU INTELEG DIN MOMENT CE ACOLO SE LUCREAZA PE EURO DE CE NU LUCREZI SI ACUM ACOLO???

SCUZE DE CAPS LOC

Iti raspund cu drag , pentru ca asta sa intamplat in urma cu 2 ani , am avut o pauza de un an , si am luat-o de la capat cu forumul , de plecat inapoi a fost decizia mea sa raman insa am planuri sa plec inapoi ! De pus de-oparte asta nu isi are rostu sa raspund ca de vor sari hateri astia , si asta a fost in mare sa spun asa .
Vizitator carladristor
Postat

Mamaie ala e un topic pentru baragladine ca tine care se fut non-stop si cand sunt la ciclu.

De aia puți a balega de vaca

=))

iesi ma ai ajuns sa te plangi pe forum pe bune .... deja cred ca am inchis subiectul cu tine ! Nu meriti atentie
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Monstrule din Dristor,șmecheria asta cu intratul pe conturile sclavelor este răsuflată.

• Like 2
Postat

SCUZE DE CAPS LOC

are cuie`n pizda =))

• Like 3
Vizitator carladristor
Postat

are cuie`n pizda =))

esti prea prost , asa numesti tu un pierce? Vai de capul tau . Ce comuna favi de ras?
Vizitator carladristor
Postat

Da boss da asta știe sa si gateasca? Plm asta nu tine locul unei neveste. Mai si mancam nu numai sa futem

Postat

Da boss da asta știe sa si gateasca? Plm asta nu tine locul unei neveste. Mai si mancam nu numai sa futem

=))

Hipopotamule acolo e vorba de păpușile gonflabile. Chiar ai IQ 0,1

=))

Vizitator carladristor
Postat

Hai bai dati-va in pulile ce intra in mine ca m-ati plictisit grav . Nimic nou tot boschetari ati ramas .

• Minus 1
Postat

mancami-ai cheagurile din pizda cand oi fi pe ciclu , pai nu ma.fut prostule pe ciclu ca ma-ta .gata scrie cat vrei ca deja mi-ai facut scarba

=))

Pestele tau ? Da, te linge cu spor și non stop

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

Ba cand o sa imi iau peste o sa fiu mandra sa il postez pe forum . Cat despre prostia din capul tau eu rad jur ca va scriu aici dar ma amuz rau de tot pe seama voastra =)))

• Minus 1
Postat

Hai bai dati-va in pulile ce intra in mine ca m-ati plictisit grav . Nimic nou tot boschetari ati ramas .

Chiorlaie matul de foame =))

Nici pe 2 lei nu meriti o muie.

Ursoaiaca stricata la pizda

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

Chiorlaie matul de foame =))

Nici pe 2 lei nu meriti o muie.

Ursoaiaca stricata la pizda

nu ma trece in numele scroafei care ti-a dat viata =)))) ai gresit viata puiule
Vizitator carladristor
Postat

Sa nu plangi =))))

post-258159-0-39579000-1551463432_thumb.jpg

• Minus 1

Postat

SCUZE DE CAPS LOC

Bre,balena eșuată a intrat pe contul sclavei sa se susțină singura :laugh2 Iti dai seama ce disperata este după ce a spus ala ca ii miroase pizda a hoit?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...