condition Reputație: 7276 Postat Martie 22, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 22, 2019 Dupa umilinta cu Alesandra isi încearcă norocul cu Monstrul din Dristor.Ai-de PLM :laugh2 Chiar ai dreptate, si-a mai pus si poza aia in care apare nebarbierita si plina de ....pffff! 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2019 Dupa umilinta cu Alesandra isi încearcă norocul cu Monstrul din Dristor.Ai-de PLM Ai fost banat inca o data, vorbesti de umilinta?Nu schimbi nici macar blana, aceleasi boli!Te lasa prea mult motanul, daca era dupa mine... Nu tin cu cei pe care ataci, nu-mi place ca esti bata imorala, dar ne vorbesti de cine si cum este... Ti-ar fi rusine, dar n-ai cu ce cand esti sociopat.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 ba zi sa moara ma-ta ? du-te-n plm si nu mi abera atat ca ma pis pe tine daca esti atat de tare in pula vino sa vedem daca am peste eu ca femeie te bat pana te caci pe tine futem-as pe tine de bulangiu infectCacarlita, e smechera ? Ma pis pe ea de ras nu alta. Daca te dai la ea sa vezi ce rapid pune mana e mobil si cheama pestele de pe palier. O femeie mai de cacat ca Cacadrsitor chiar ca anu am vazut. Cum naiba ai ajuns din gara de nord sa stai in garsoniera ? Ai uitat ca mergeai pe 50 lei la Gara si plangeai mai tot timpul ? Intr-un trecut a mai activat si l amunci langa parcul ala de langa metrou. Dupa ce epsti luau banii la intrare si ajungeai cu cacadristor in pat, iti cerea si ea cica 10 lei asa de o tigara ceva. Cine stie casele de la munci si a fost pe acolo in trecut, sigur a dat de nasparlia asta. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 invata sa vi cu ceva real bulangiule ! Carla (adica eu) vizitat ANGLIA GRECIA ,ITALIA ETC ! Nici decum gara puli de care vorbesti tu , terminati in sloboz o data cu aberatiile cand vorbiti de mine veniti si cu probe dav-as muie de infecti pure .Cacarlita, e smechera ? Ma pis pe ea de ras nu alta. Daca te dai la ea sa vezi ce rapid pune mana e mobil si cheama pestele de pe palier. O femeie mai de cacat ca Cacadrsitor chiar ca anu am vazut. Cum naiba ai ajuns din gara de nord sa stai in garsoniera ? Ai uitat ca mergeai pe 50 lei la Gara si plangeai mai tot timpul ? Intr-un trecut a mai activat si l amunci langa parcul ala de langa metrou. Dupa ce epsti luau banii la intrare si ajungeai cu cacadristor in pat, iti cerea si ea cica 10 lei asa de o tigara ceva. Cine stie casele de la munci si a fost pe acolo in trecut, sigur a dat de nasparlia asta. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Monstrule,cine se pisa online si cine face uro real?eu ma pis real fraiere voi o sugeti virtual nu vezi... 1 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 22, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 22, 2019 eu ma pis real fraiere voi o sugeti virtual nu vezi...Mai citește odată anunțul tau unde scrie clar ca accepți uro pentru 2 firfirei. 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 22, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 22, 2019 invata sa vi cu ceva real bulangiule ! Carla (adica eu) vizitat ANGLIA GRECIA ,ITALIA ETC ! Nici decum gara puli de care vorbesti tu , terminati in sloboz o data cu aberatiile cand vorbiti de mine veniti si cu probe dav-as muie de infecti pure .incearca la miky77, poate ai succes! :laugh2 Vezi ca vrea pe de-a moca! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2
indragostitul Reputație: 669 Postat Martie 23, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Martie 23, 2019 # aidepulamea.
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 24, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 24, 2019 Gratis nu exista , ieftin nu rezista Da' sa moara Romeo de Ferentari , daca atarnatoru' nu sta toata ziua pe aici =))
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Gratis nu exista , ieftin nu rezista Da' sa moara Romeo de Ferentari , daca atarnatoru' nu sta toata ziua pe aici =)) Iar ti-a murit ... zdreanta SOBOLANE?! :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 ba zi sa moara ma-ta ? du-te-n plm si nu mi abera atat ca ma pis pe tine daca esti atat de tare in pula vino sa vedem daca am peste eu ca femeie te bat pana te caci pe tine futem-as pe tine de bulangiu infectUrata esti, SA MOARA KIKI IN CRAMPE SI PROSTIE1 :laugh2 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 ba zi sa moara ma-ta ? du-te-n plm si nu mi abera atat ca ma pis pe tine daca esti atat de tare in pula vino sa vedem daca am peste eu ca femeie te bat pana te caci pe tine futem-as pe tine de bulangiu infectSpala-te, ai grija de tine si .... poate iti da kiki o muiue ! :laugh2 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Jet in plmUrata esti, SA MOARA KIKI IN CRAMPE SI PROSTIE1 :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Jet in plmBanuiam ca ai pula zdreanta! :laugh2 Nu arati a femeie! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Ca urmare a acestor dispute, parca as vizita pe domnișoara Carla :)
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Esti prea prost serios Pe tine nici sa te bag in seama nu meriti :)Banuiam ca ai pula zdreanta! :laugh2 Nu arati a femeie! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Esti prea prost serios Pe tine nici sa te bag in seama nu meriti :)Spala-te pe cap muisto! :slap2 :laugh2 Poate te fute kiki! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 Ca urmare a acestor dispute, parca as vizita pe domnișoara Carla :)Ti-o recomand,poate asa scăpam de tine.Doamne ajuta! 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 Esti prea prost serios Pe tine nici sa te bag in seama nu meriti :)Chiar nu înțeleg de ce il bagi in seama. PLM ești Regina sexului oral,o adevărată aristocrata.intelectuala,cu valori morale desăvârșite..... 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Postat Martie 24, 2019 Altceva mai sti ? Muista e ma-ta si sorta , nu te-am injurat destul inseamna :))))) . eu nu mai ma cert virtual daca ai pula vino la mine sa ne certam , asa pot sa iti fut si una in gura aia stramba :)Spala-te pe cap muisto! :slap2 :laugh2 Poate te fute kiki! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 o Zdreanta!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Altceva mai sti ? Muista e ma-ta si sorta , nu te-am injurat destul inseamna :))))) . eu nu mai ma cert virtual daca ai pula vino la mine sa ne certam , asa pot sa iti fut si una in gura aia stramba :)Urata esti zdreanta proasta! :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 24, 2019 o Zdreanta!Taratura 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 Altceva mai sti ? Muista e ma-ta si sorta , nu te-am injurat destul inseamna :))))) . eu nu mai ma cert virtual daca ai pula vino la mine sa ne certam , asa pot sa iti fut si una in gura aia stramba :)Nespalato, ii tragi lui ma-ta in bot jegoaso!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 24, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 24, 2019 cand iei muie, spala-te de sloboz taratura, esti urata cu spume pe tine! :laugh2
Postări Recomandate