Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

Postat

Ma doare in pula si de tine si de justitiar si de harley si de xoxo si de toti  =)) .

Va facut Karla din glezne  =))

Fortza Karla, muie Rapiduuu  =))

cine-i Karla?  =))

• Like 3
Postat

Ma doare in pula si de tine si de justitiar si de harley si de xoxo si de toti  =)) .

Pe tine capul nu te doare niciodata asta-i clar.....

N-are cum...

Ai de pula mea :)))))

• Like 3
Postat

=))

Pielea pulii amandoi

=))

O fi ceva monstru marin sau cine?

Ca la cata minte are asta nu m-as mira sa numeasca Karla sobolanul lui de sub pat =))

• Like 3
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Ca la cata minte are asta nu m-as mira sa numeasca Karla sobolanul lui de sub pat =))

=))

Balena submarina= KaKarla

Sobolanul de sub pat= votka-tuicar

Ai de plm

Tusea cu junghiul

=))

• Like 3
  • Oras:undeva
Postat

Este de rau daca te doare in pula SOBOLANE clonat! :laugh2  I-ai tras-o jegoasei si te-a umblut de .....cele rele clona proasta?  :laugh2

• Like 1
Vizitator votka-tuicar
Reputație: 0
Postat

=))

Pielea pulii amandoi

=))

=))

Balena submarina= KaKarla

Sobolanul de sub pat= votka-tuicar

Ai de plm

Tusea cu junghiul

=))

Si voi soareci de camp

Va place cand va dau muie eu si Carla

Mai vreti?

=))

Vizitator votka-tuicar
Postat

Este de rau daca te doare in pula SOBOLANE clonat! :laugh2  I-ai tras-o jegoasei si te-a umblut de .....cele rele clona proasta?  :laugh2

Sugi pula si cu curu si cu gura și cu mana mi-ei temperatura

=))

• Like 1
Postat

Si voi soareci de camp

Va place cand va dau muie eu si Carla

Mai vreti?

=))

Ce faci SOBOLANE, ti-a ramas stiuleetele infipt in cur?

• Like 1
Postat

Sugi pula si cu curu si cu gura și cu mana mi-ei temperatura

=))

Analfabetule, te contrazici singur! In primul rand tu nu ai pula jartea. Sunt doua posibilitati, ori esti Karlita jegoasa, ori esti pestelei ei! :laugh2

• Like 1
Vizitator votka-tuicar
Postat

Analfabetule, te contrazici singur! In primul rand tu nu ai pula jartea. Sunt doua posibilitati, ori esti Karlita jegoasa, ori esti pestelei ei! :laugh2

Tia intrat puricele in blana si te-a luat scarpinatul?

Dati cota de lana jos in pula mea de jeg infect

Si lui asta rosie care se holbeaza aici ii transmit ca are curu cat mama Rusia

=))

Postat

Tia intrat puricele in blana si te-a luat scarpinatul?

Dati cota de lana jos in pula mea de jeg infect

Si lui asta rosie care se holbeaza aici ii transmit ca are curu cat mama Rusia

=))

Carlito belito, esti bine fai zdreanta. Tu cum ai curul fai jegoaso, sa te futa cainii de proasta ce esti! :laugh2

Postat

Te recunosti fai jegoaso? Uita-te cat de oribil arati .... esti moartea pasiunii tampito! :laugh2  :laugh2 post-287643-0-07969100-1553705578.jpg

• Minus 1
  • Oras:Mega City One
  • Oras:Mega City One
Postat

Carlito belito, esti bine fai zdreanta. Tu cum ai curul fai jegoaso, sa te futa cainii de proasta ce esti! :laugh2

vezi ca e securistul cerrone

• Telefon: N-am
  • Oras:bucuresti -sun plaza
Postat

Te recunosti fai jegoaso? Uita-te cat de oribil arati .... esti moartea pasiunii tampito! :laugh2  :laugh2 post-287643-0-07969100-1553705578.jpg

Nu cred ca am avut si nici nu voi avea cu tine o discutie sa imi poti lua poza si sa ma jignesti , nu ma baga in discutiile voastre pe mine ! 

Te rog frumos sa imi stergi poza si cand vrei sa mai ma jignesti nu o face pt altcineva , aceasta poza imi apartine si nu iti vad rostu sa ma jignesti . Nu te cunosc nici pe tn nici pe restul si nici nu am dorit sa intru in discutia voastra asa ca nu ma bagati pe mine .

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Penibil !!!!!!!! 

Sper sa faca curat mai repede adminul :)

Postat

Nu cred ca am avut si nici nu voi avea cu tine o discutie sa imi poti lua poza si sa ma jignesti , nu ma baga in discutiile voastre pe mine ! 

Te rog frumos sa imi stergi poza si cand vrei sa mai ma jignesti nu o face pt altcineva , aceasta poza imi apartine si nu iti vad rostu sa ma jignesti . Nu te cunosc nici pe tn nici pe restul si nici nu am dorit sa intru in discutia voastra asa ca nu ma bagati pe mine .

Sunteti in gasca? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Penibil !!!!!!!! 

Sper sa faca curat mai repede adminul :)

Penibila esti tu jegoaso, cu toate clonele si pestii tai!

Postat

Nu ma intereseaza gasca voastra sau cine cu cine este . Eu pe tine nu te-am jignit asa ca te rog frumos nu o face nici tu , nu ai motiv . O seara buna

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

sa nu iti spargi vre-o vena la cap de la nervi , mars la cotet ca nu va bag in seama :) imi este scarba de oameni ca tine ! 

Peseu : Ma cac pe tine si pe cine vrei tu de la mic la mare ! Linge-ma in pizda !

Postat

sa nu iti spargi vre-o vena la cap de la nervi , mars la cotet ca nu va bag in seama :) imi este scarba de oameni ca tine ! 

Peseu : Ma cac pe tine si pe cine vrei tu de la mic la mare ! Linge-ma in pizda !

Nu sunt nervos fai zdreanta, tu esti singura turbata de aici! Sa te linga in pizda aia jegoasa pestele tau si kiki77!

Vizitator carladristor
Postat

Pana si Miki77 si-a batut pl de tine , ce as putea spune de Tuicaru ? ti-a dat muie din mers si tu vi sa faci figuri aici pe stomacu gol ? hai stergeam-as cu tine la pizda cand o sa fiu pe ciclu daca nu iti dau azi o painica !

Nu sunt nervos fai zdreanta, tu esti singura turbata de aici! Sa te linga in pizda aia jegoasa pestele tau si kiki77!

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/54526005_1835571889877451_3006625824737591296_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=6ebaf7b61b3175d444f78ca05c33ee5f&oe=5D45F2D8

• Like 3

Vizitator carladristor
Postat

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/54526005_1835571889877451_3006625824737591296_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=6ebaf7b61b3175d444f78ca05c33ee5f&oe=5D45F2D8

hahahah

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...