Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Bre,balena eșuată a intrat pe contul sclavei sa se susțină singura :laugh2 Iti dai seama ce disperata este după ce a spus ala ca ii miroase pizda a hoit?

esti prea prost ma, fata si.a postat anunturile idiotule ! Cand voi va ambalati eu muncesc cu drag si spor
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Hahahah ia uita.te mai bine sau vrei sa faci lesin

• Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

esti prea prost ma, fata si.a postat anunturile idiotule ! Cand voi va ambalati eu muncesc cu drag si spor

Balena esuata,iti pute pizda a hoit.

Spălați-va in PLM de putori.

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

V-am dat maxim cu bani ahhaahhaahahhahahaa. Hai chinuiti-va ca nu va dati seama ca imi faceti publicitate postand

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

ioi ce urat se vorbeste aici :no2  :slap2

ehhhh . Stiu dar prosti astia sau cam nimerit =))) jeguri ale societati csf
  • Minus 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

ehhhh . Stiu dar prosti astia sau cam nimerit =))) jeguri ale societati csf

la tine m-am referit...nu.i frumos din partea ta sa vb asa, da faci ce vrei

(nici io nu injuram asa urat pe vremuri) :laugh2

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

la tine m-am referit...nu.i frumos din partea ta sa vb asa, da faci ce vrei

(nici io nu injuram asa urat pe vremuri) :laugh2

pai ei m-au provocat . Dar sincer ma si amuz de ei :) multumesc pt interventie...ai si tu dreptate intr-un fel
  • Minus 1
Postat

V-am dat maxim cu bani ahhaahhaahahhahahaa. Hai chinuiti-va ca nu va dati seama ca imi faceti publicitate postand

Normal ca iti facem publicitate,asta este rostul site-ului.

donjuann, on 01 Mar 2019 - 10:20 AM, said:snapback.png

Am ajuns intr-un final si eu pe la domnisoara Karla. Dupa recenziile lasate de voi am spus ca sigur trebuie sa o vizitez si sa nu o ratez. Facut programare si mers la adresa comunicata. Cand am ajuns in fata usii o vad pe domnisoara Karla, dragutica, dar imbracata obisnuit (cu haine de casa). Am decis sa raman o finalizare, iar de aici incepe toata nebunia. Nu tu prosop. Singurele produse de igenizare au fost doar niste servetele umede ☹️. Am trecut si peste asta. A inceput ON care din punctul meu de vedere am fost dezamagitor. Mecanic, folosit de mana, fara atentie la oo, iar deep pot sa zic ca de 2 ori pe toata durata actiunii. Actiunea nu cred ca a durat mai mult de 2-3 minute si imi spune sa trecem la NP. Am zis ok, poate compenseaza aici. A luat pozitie (doggy) si aici surpriza cea mare. Un miros mi-a dat K.O. Si in urmatoare seconda soldatul si-a dat duhul. Am facut pe dracu-n patru si oarecum am trecut la actiune, oricum cu greu pentru ca mirosul sincer era insuportabil. Dupa nici 10 minute se plange ca pe ea o dor mainile si ca eu nu am de gand sa finalizez si sa trecem din nou la ON. Am zis ok...fie cum spui tu pentru ca abia asteptam sa scap de mirosul acela. Gandindu'ma la altele intr'un final am reusit si eu sa decartez (CIM). Asta a fost singurul avantaj sa zic asa. Igenizare la sfarsit a fost din nou cu servetel umed...

Note:

ON-5 doar pentru ca a inclus CIM altfel nota era 3

NP-mai mult de 3 nu pot din cauza lipsei de igiena corespunzatoare si lipsei implicarii din partea ei

Locatie-8 pentru ca e singura doar cam mica si destul de khitcs-oasa (in dormitor avea un glob dinacela disco ieftin rau de tot pt atmosfera care mie mi se pare pur si simplu o tiganie)

Igiena-din pacate aici nu pot sa dau nota din cauza experientiei prin care am trecut si pt ca foloseste servetele umede.

Concluzie: eu unul nu o sa o mai vizitez dupa ce am trecut prin asemenea experienta si nu recomand si in al doilea rand pot sa spun ca este pe fastfuck.

Postat

Iti raspund cu drag , pentru ca asta sa intamplat in urma cu 2 ani , am avut o pauza de un an , si am luat-o de la capat cu forumul , de plecat inapoi a fost decizia mea sa raman insa am planuri sa plec inapoi ! De pus de-oparte asta nu isi are rostu sa raspund ca de vor sari hateri astia , si asta a fost in mare sa spun asa .

Eu tot nu inteleg....cum de mai stai aici am inteles ca a fost decizia ta doar ca e ca si cum cineva ar spune mai bine mananc de la tomberon decat la restaurant de lux cu 5 stele cu fata de masa alba si linguri de aur.

Sa mor daca pricep/

• Like 3
Postat

Bre,balena eșuată a intrat pe contul sclavei sa se susțină singura :laugh2 Iti dai seama ce disperata este după ce a spus ala ca ii miroase pizda a hoit?

Io n-o inteleg cum de prefera sa lucreze aici in romania.

Acolo-i vestul tati acolo e loc de curvele destepte care vor sa faca bani

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Pentru ca am ales sa raman mai aproape de familie .(am avut o problema familiara care ma afectat emotional)

• Minus 1
Postat

Bre,tu faci caterinca,sau nu ai văzut cum arata?

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

ATENTIE  nu prea mai ai , parca revenisei dupa ce ai fost banat pt cateva zile ce mai cauti aici ? tie foame este ?

Curve venite cu satra la bucuresti

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

hahahah =))))) iesi ma ca sincer nu te mai bag nici in seama ,esti plictisitor mereu cu acele-as vorbe , cand vorbesti de tigani schimbati fata si tu esti tot un tigan !

Vorbeste romaneste baragladina analfabeta

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

gras si urat asa arati tu . Ps vezi ca stiu mult mai multe de la persoana la care ai fost . Mahala 

post-258159-0-90304200-1551554635_thumb.jpg

Postat

gras si urat asa arati tu . Ps vezi ca stiu mult mai multe de la persoana la care ai fost . Mahala 

Fei a dat trechea in tine de la gainile moarte culese de pe marginea drumului?Cum dracu' sa vorbești despre grași când tu ai 95 kg la 1,52 m?

Vrajala asta cu stiu mai multe despre tine,este răsuflata si e tipica curvelor analfabete care n-au mai multa inspirație.

Postat

https://i.imgflip.com/2v1wks.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...