Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

• Oras:CCCP
Postat

Fa curva proasta.omul e dispus sa-ti dea 50 lei EXRA pentru scato.Esti tâmpită sa dai cu piciorul la prima oferta pe luna asta?

eu ii dau un milion doar ca vreau programarea vineri dupa ora 16 30 ca e festivalul urzicilor in parcul national si sa fiu pregatit!!!

• Like 1
Postat

Accept doar sa ma cac pe lesinati :)

uite..eu iti ofer 100 de ron pentru scato...as prefera vineri daca se poate.

2 o simpla intrebare.in acea poza esti tu imortalizata? 

multumesc

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

eu ii dau un milion doar ca vreau programarea vineri dupa ora 16 30 ca e festivalul urzicilor in parcul national si sa fiu pregatit!!!

Fratioare nu strica prețul,iti garantez eu ca accepta scato si pentru 50 lei.Este rupta-n cur de foame.

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Fratioare nu strica prețul,iti garantez eu ca accepta scato si pentru 50 lei.Este rupta-n cur de foame.

Rupta-n cur de urzici ? i daou oncolo de treaba. Cum naiba se indoapa asta cu urzici in cur ca sa nu moara de foame ?

Am citit recenzia si este haioasa rau de tot, o sa incerc sa caut si u recenzii asa misto de pe topicul ei

donjuann, on 01 Mar 2019 - 10:20 AM, said:snapback.png

Am ajuns intr-un final si eu pe la domnisoara Karla. Dupa recenziile lasate de voi am spus ca sigur trebuie sa o vizitez si sa nu o ratez. Facut programare si mers la adresa comunicata. Cand am ajuns in fata usii o vad pe domnisoara Karla, dragutica, dar imbracata obisnuit (cu haine de casa). Am decis sa raman o finalizare, iar de aici incepe toata nebunia. Nu tu prosop. Singurele produse de igenizare au fost doar niste servetele umede ☹️. Am trecut si peste asta. A inceput ON care din punctul meu de vedere am fost dezamagitor. Mecanic, folosit de mana, fara atentie la oo, iar deep pot sa zic ca de 2 ori pe toata durata actiunii. Actiunea nu cred ca a durat mai mult de 2-3 minute si imi spune sa trecem la NP. Am zis ok, poate compenseaza aici. A luat pozitie (doggy) si aici surpriza cea mare. Un miros mi-a dat K.O. Si in urmatoare seconda soldatul si-a dat duhul. Am facut pe dracu-n patru si oarecum am trecut la actiune, oricum cu greu pentru ca mirosul sincer era insuportabil. Dupa nici 10 minute se plange ca pe ea o dor mainile si ca eu nu am de gand sa finalizez si sa trecem din nou la ON. Am zis ok...fie cum spui tu pentru ca abia asteptam sa scap de mirosul acela. Gandindu'ma la altele intr'un final am reusit si eu sa decartez (CIM). Asta a fost singurul avantaj sa zic asa. Igenizare la sfarsit a fost din nou cu servetel umed...

Note:

ON-5 doar pentru ca a inclus CIM altfel nota era 3

NP-mai mult de 3 nu pot din cauza lipsei de igiena corespunzatoare si lipsei implicarii din partea ei

Locatie-8 pentru ca e singura doar cam mica si destul de khitcs-oasa (in dormitor avea un glob dinacela disco ieftin rau de tot pt atmosfera care mie mi se pare pur si simplu o tiganie)

Igiena-din pacate aici nu pot sa dau nota din cauza experientiei prin care am trecut si pt ca foloseste servetele umede.

Concluzie: eu unul nu o sa o mai vizitez dupa ce am trecut prin asemenea experienta si nu recomand si in al doilea rand pot sa spun ca este pe fastfuck.

Postat

eu ma gandeam initial la un FISH-EYE...este o noua tehnica de futut a mea...

chiar m ar interesa dameza daca ar fii dispusa sa o experimenteze 

• Like 1
Postat

eu ma gandeam initial la un FISH-EYE...este o noua tehnica de futut a mea...

chiar m ar interesa dameza daca ar fii dispusa sa o experimenteze 

Adica s-o stropesti in ochii?

• Like 1
Postat

nu! am descoperit ca daca o bati pe una cu pula peste ochi..face ochii cat pestele stii ce zic

si cand are privirea in ceata...atunci decalotare rapida . zvat! in par si fugit spre usa cu basina aferenta in nas conform intoarcerii la 180 de gr

e palpitant..ca nu se asteapta.si ramane acolo asa si da din branhii...

ti o recomand

• Like 3
Postat

nu! am descoperit ca daca o bati pe una cu pula peste ochi..face ochii cat pestele stii ce zic

si cand are privirea in ceata...atunci decalotare rapida . zvat! in par si fugit spre usa cu basina aferenta in nas conform intoarcerii la 180 de gr

e palpitant..ca nu se asteapta.si ramane acolo asa si da din branhii...

ti o recomand

:laugh2

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Variez pe tine nu simti ? Ai luat toata viata ta malastropeala in gura si ai ramas cu sechele , dami-as drumu pe chipu tau !

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Ti-a facut ma-ta cont , luami-ai ciclu in gura :)  Ti-am dat tampoane sa mananci lingeam-ai in vagin

AOLEU, MONSTRU' DE PE DRISTOR! 

FUGIIIIIIIIIIIIIITI  CA S-A LOGAT SA CITEASCA.

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Sa imi sugeti variala ca ati devenit obsedati de minusuri caini mei ce sunteti :))))))))))))

• Minus 1
  • Oras:Pa aci
  • Oras:Pa aci
Postat

Da-te dreaq de Balena ca si " Vesnica Pomenire " fuge de tine d'apai sa te mai linga cineva in pizda aia bolnava cu 101 boli

=))

post-278379-0-25751500-1552404226_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

Da-te-n slbz ca esti retardat rau ! ma cretinule esti prea josnic ca sa ma pis pe tine bagati-ai pl in ma-ta

Da-te dreaq de Balena ca si " Vesnica Pomenire " fuge de tine d'apai sa te mai linga cineva in pizda aia bolnava cu 101 boli
=))

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Asa era si ma-ta ma ?

Cate prostituate cunosti care nu sunt sclavele proxenetilor?

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

JET

Monstrule,mars la tomberon

• Minus 1

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Cate prostituate cunosti care nu sunt sclavele proxenetilor?

De care stiu sigur-sigur ca nu sunt? Nici loverboy, nici proxeneti/clanuri, nici exploatate de familion etc.? Doua. Din vreo... 60 active. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...