preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 11, 2019 Accept doar sa ma cac pe lesinati :)Fa curva proasta.omul e dispus sa-ti dea 50 lei EXRA pentru scato.Esti tâmpită sa dai cu piciorul la prima oferta pe luna asta? 2
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 11, 2019 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 11, 2019 Fa curva proasta.omul e dispus sa-ti dea 50 lei EXRA pentru scato.Esti tâmpită sa dai cu piciorul la prima oferta pe luna asta?eu ii dau un milion doar ca vreau programarea vineri dupa ora 16 30 ca e festivalul urzicilor in parcul national si sa fiu pregatit!!! 1
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 11, 2019 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 11, 2019 Accept doar sa ma cac pe lesinati :)uite..eu iti ofer 100 de ron pentru scato...as prefera vineri daca se poate. 2 o simpla intrebare.in acea poza esti tu imortalizata? multumesc 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 11, 2019 eu ii dau un milion doar ca vreau programarea vineri dupa ora 16 30 ca e festivalul urzicilor in parcul national si sa fiu pregatit!!!Fratioare nu strica prețul,iti garantez eu ca accepta scato si pentru 50 lei.Este rupta-n cur de foame. 1
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 11, 2019 Fratioare nu strica prețul,iti garantez eu ca accepta scato si pentru 50 lei.Este rupta-n cur de foame.Rupta-n cur de urzici ? i daou oncolo de treaba. Cum naiba se indoapa asta cu urzici in cur ca sa nu moara de foame ? Am citit recenzia si este haioasa rau de tot, o sa incerc sa caut si u recenzii asa misto de pe topicul ei donjuann, on 01 Mar 2019 - 10:20 AM, said:Am ajuns intr-un final si eu pe la domnisoara Karla. Dupa recenziile lasate de voi am spus ca sigur trebuie sa o vizitez si sa nu o ratez. Facut programare si mers la adresa comunicata. Cand am ajuns in fata usii o vad pe domnisoara Karla, dragutica, dar imbracata obisnuit (cu haine de casa). Am decis sa raman o finalizare, iar de aici incepe toata nebunia. Nu tu prosop. Singurele produse de igenizare au fost doar niste servetele umede ☹️. Am trecut si peste asta. A inceput ON care din punctul meu de vedere am fost dezamagitor. Mecanic, folosit de mana, fara atentie la oo, iar deep pot sa zic ca de 2 ori pe toata durata actiunii. Actiunea nu cred ca a durat mai mult de 2-3 minute si imi spune sa trecem la NP. Am zis ok, poate compenseaza aici. A luat pozitie (doggy) si aici surpriza cea mare. Un miros mi-a dat K.O. Si in urmatoare seconda soldatul si-a dat duhul. Am facut pe dracu-n patru si oarecum am trecut la actiune, oricum cu greu pentru ca mirosul sincer era insuportabil. Dupa nici 10 minute se plange ca pe ea o dor mainile si ca eu nu am de gand sa finalizez si sa trecem din nou la ON. Am zis ok...fie cum spui tu pentru ca abia asteptam sa scap de mirosul acela. Gandindu'ma la altele intr'un final am reusit si eu sa decartez (CIM). Asta a fost singurul avantaj sa zic asa. Igenizare la sfarsit a fost din nou cu servetel umed... Note:ON-5 doar pentru ca a inclus CIM altfel nota era 3NP-mai mult de 3 nu pot din cauza lipsei de igiena corespunzatoare si lipsei implicarii din partea eiLocatie-8 pentru ca e singura doar cam mica si destul de khitcs-oasa (in dormitor avea un glob dinacela disco ieftin rau de tot pt atmosfera care mie mi se pare pur si simplu o tiganie)Igiena-din pacate aici nu pot sa dau nota din cauza experientiei prin care am trecut si pt ca foloseste servetele umede. Concluzie: eu unul nu o sa o mai vizitez dupa ce am trecut prin asemenea experienta si nu recomand si in al doilea rand pot sa spun ca este pe fastfuck.
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 11, 2019 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 11, 2019 Fratioare nu strica prețul,iti garantez eu ca accepta scato si pentru 50 lei.Este rupta-n cur de foame.eu ma gandeam initial la un FISH-EYE...este o noua tehnica de futut a mea...chiar m ar interesa dameza daca ar fii dispusa sa o experimenteze 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 11, 2019 eu ma gandeam initial la un FISH-EYE...este o noua tehnica de futut a mea...chiar m ar interesa dameza daca ar fii dispusa sa o experimenteze Adica s-o stropesti in ochii? 1
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 11, 2019 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 11, 2019 Adica s-o stropesti in ochii?nu! am descoperit ca daca o bati pe una cu pula peste ochi..face ochii cat pestele stii ce zic si cand are privirea in ceata...atunci decalotare rapida . zvat! in par si fugit spre usa cu basina aferenta in nas conform intoarcerii la 180 de gr e palpitant..ca nu se asteapta.si ramane acolo asa si da din branhii... ti o recomand 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 11, 2019 nu! am descoperit ca daca o bati pe una cu pula peste ochi..face ochii cat pestele stii ce zic si cand are privirea in ceata...atunci decalotare rapida . zvat! in par si fugit spre usa cu basina aferenta in nas conform intoarcerii la 180 de gr e palpitant..ca nu se asteapta.si ramane acolo asa si da din branhii... ti o recomand :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 Unde este Monstrul din Dristor?
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 12, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 12, 2019 Toate prostituatele au fobia cu sclaviiIntelegi? :thinking NU. 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 :thinking NU. Cate prostituate cunosti care nu sunt sclavele proxenetilor? 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Variez pe tine nu simti ? Ai luat toata viata ta malastropeala in gura si ai ramas cu sechele , dami-as drumu pe chipu tau !Adica s-o stropesti in ochii? 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Ti-a facut ma-ta cont , luami-ai ciclu in gura :) Ti-am dat tampoane sa mananci lingeam-ai in vaginAOLEU, MONSTRU' DE PE DRISTOR! FUGIIIIIIIIIIIIIITI CA S-A LOGAT SA CITEASCA. 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 Liniste ca a venit monstrul din dristor 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Sa imi sugeti variala ca ati devenit obsedati de minusuri caini mei ce sunteti :)))))))))))) 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 Ti-a facut ma-ta cont , luami-ai ciclu in gura :) Ti-am dat tampoane sa mananci lingeam-ai in vaginHaoleuuuuu,sa te linga in vagin SIDA,sifilisul si buba neagra 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 12, 2019 Haoleuuuuu,sa te linga in vagin SIDA,sifilisul si buba neagra :laugh2 1
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 12, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Postat Martie 12, 2019 Da-te dreaq de Balena ca si " Vesnica Pomenire " fuge de tine d'apai sa te mai linga cineva in pizda aia bolnava cu 101 boli =)) 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Da-te-n slbz ca esti retardat rau ! ma cretinule esti prea josnic ca sa ma pis pe tine bagati-ai pl in ma-taDa-te dreaq de Balena ca si " Vesnica Pomenire " fuge de tine d'apai sa te mai linga cineva in pizda aia bolnava cu 101 boli =)) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Asa era si ma-ta ma ?Cate prostituate cunosti care nu sunt sclavele proxenetilor? 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 Asa era si ma-ta ma ?Monstrule,mars la tomberon 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 JETMonstrule,mars la tomberon 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 JETFa,cum PLM poti sa pui poza aia scârboasă cu parul jegos plin de sloboz? 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 12, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 12, 2019 Cate prostituate cunosti care nu sunt sclavele proxenetilor?De care stiu sigur-sigur ca nu sunt? Nici loverboy, nici proxeneti/clanuri, nici exploatate de familion etc.? Doua. Din vreo... 60 active.
Postări Recomandate