Sari la conținut

Contract in casnicie

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

M-am gandit daca sa pun la articole interesante acest articol despre care am auzit la stiri. Dar consider ca e prea tare.. trebuie citit de cat mai multe lume, e amuzanta. Sursa: cancan.ro

O casnicie dezastruoasa nu provoaca intotdeauna lacrimi de tristete, ci poate provoca si lacrimi de… ras! Un cuplu din Bucuresti, aflat in prag de divort, a luat o decizie uluitoare ca sa-si salveze mariajul.

Cei doi soti (carora nu le vom divulga identitatea) sunt juristi cunoscuti. Ei erau pe punctul sa-si spuna “Adio!”, insa, in ceasul al doisprezecelea, au decis sa-si mai acorde o sansa.

Astfel, au intocmit impreuna o asa-zisa scrisoare prin care si-au impus anumite conditii ca sa poata convietui in continuare.

Redactia noastra a primit pe celebra adresa de e-mail [email protected] incredibila lista de obligatii pe care cei doi si le-au luat ca sa nu ajunga la divort.

Iata scrisoarea, pe care daca o vei citi pana la capat, vei rade cu lacrimi:

“Obligatii

1. Sa ma respecti pe mine ca om, sa nu ma mai jignesti (nebuna, tampita, proasta, bolnava, idioata).
2. . Cand vorbesc eu, nu ai voie sa ma intrerupi si trebuie sa asculti ce vorbesc pentru a ma auzi si a nu spune dupa aceea ca nu-ti mai amintesti ce-am zis.
3. Cand intri in casa te vei descalta. Ciorapii se spala imediat ce ai intrat in casa.De asemenea, picioarele pentru a nu mirosi urat.
4. Cand mananci, speli vasele si stergi masa si strangi masa.
5. In fiecare dimineata, iti aranjezi patul unde ai dormit.
6. Toate lucrurile pe care le iei de undeva, le pui la loc (deodorant, fiare de calcat, paturi).
7. Toate treburile barbatesti: spalat pereti de mucegai si varuit, vopsit tevile, reparat instalatia electrica.
8. Cand faci treaba mare, sa speli veceul.
9. Cand iti sufli mucii sa speli chiuveta si dupa ce te speli sa cureti cada (a freca cu detergent cada).
10. Sa nu tipi, decat cand tip si eu.
11. Cand vine cineva, vreau sa ma respecti, sa ma bagi in seama, sa nu faci glume proaste, fara ironii.
12. Sa nu apreciezi in niciun fel modul meu de a ma imbraca, decat cand iti cer eu clar parerea.
13. Hotararile cu privire la familia si bunurile mele proprii trebuie luate si cu acordul meu (doar cu acordul meu). Hotararile care te privesc pe tine, le iei singur si ai responsabilitatea faptelor tale.
14. Bunurile mele nu le folosesti tu (patine, creme, deodorant, haine, cartile mele si bijuterii).

15. Cand vom avea copii, responsabilitatile se impart pe din doua (fata de ei).
16. Lucrurile din casa se vor lua si cu acordul meu.
17. Sa nu-mi mai spui “ma”, “ba”, “grasunica”, “fa” si alte diminutive injositoare de genul. Ai voie sa-mi spui doar… (n.red. - numele sotiei). Fara “iubitica mititica”.
18. Sa nu ma ironizezi.
19. O data la 3 luni sa dai jos draperiile si perdelele, iar dupa ce eu le spal, sa le asezi la loc (cand iti voi zice eu).
20. Sa ma ajuti cand iti cer ajutorul, sa nu iti spun inca o data.
21. Sa nu ma mai compari cu maica’ta sau cu orice alta persoana.
22. Sa ascult cu atentie tot ceea ce spui si sa intrebi daca eu am inteles ceea ce ai spus.
23. Sa nu te mai plangi niciodata daca nu te tratezi de afectiunea de care suferi.
24. Sa nu pui in pericol sanatatea celor din jur,
25. Sa nu-i faci pe ceilalti sa sufere.
26. Poti merge cu prietenii la terase/baruri, singur.
27. Sa nu ma inseli. Daca ma inseli, am dreptul sa vin in casa cu un amant gasit ulterior si sa-i servesti cafea ca o buna gazda ce esti.
28. De cate ori te p..i, vei ridica capacul.
29. Te vei c..a cu usa inchisa la baie.
30. Sa nu mai critici niciodata mancarea pe care ti-o fac.
31. Sa nu ma controlezi in buzunare/genti si sa nu-mi violezi corespondenta sau actele de serviciu unde sunt salarizata sau actele personale din calculator de pe dischete.
32. Sa nu-mi distrugi lucrurile.
33. Sa sufli nasul doar in servetele si te razi in chiuveta dupa care o speli”.

La sfarsitul “scrisorii”, fiecare dintre cei doi soti a tinut sa mai sublinieze: “Aceasta este declaratia pe care o semnez, o asum si o dau. Am luat la cunostinta si voi respecta aceste obligatii”.

Mai mult, pentru cel care incalca obligatiile luate, sotii au hotarat si eventuala consecinta: “Daca nu-ti respecti obligatiile, am dreptul sa te pedepsesc cum doresc eu”.

• Oras:Undeva aproape
Postat

Mie mi sa pare mai mult ca este pentru amaratu de barbat si nu pentru femeie.Si daca erau in prag de divort din nu stiu ce motive cum naiba a mai acceptat asemenea conditii fraierul ala?

100% din barbati nu accepta cel putin un lucru din toata lista aia,mai ales ca erau si in prag de divort,eu unul nu as accepta un astfel de ultimatum niciodata.

Mai usor ii era sa isi printeze pe frunte fraier,sclav de accepta asemenea conditii si totusi am citit ce accepta el dar ea?

As avea ceva de adaugat aproape la fiecare obligatie dar nu am timpul si stresul necesar asa ca voi enumera doar una accea fiind nr.5.Pai cum vine aia,aranjeaza juma de cearceaf,juma de patura,juma de pat?

Si aici ma voi opri ca nu vreau sa ma stresez mai mult enumerand si celelalte dar cei ce citesc isi vor dea seama prostia bine venita in casnicia lor.

Mai ramana sa ii spuna barbatului ei ca nu mai are nici un drept si ea ii stapana totala asupra vietii lui amarate.

Ok,acum chiar ma voi opri cat mai pot ca daca nu voi continua sa tot postez cate una alta la ficare obligatie impusa de aceea femeia ce se crede ceva zeita peste noi bietii muritori.

Postat

Nu am vazut stirea la tv...doar am ascultat o fara sa vad imaginile.Tv era putin lateral fata dar nu am fost curios sa merg sa vad si personajele.

Eu cred ca cei de la can can le-au dat cate 100 de euro la fiecare  sa faca acest contract.Si cum televiziunle daca le aruncu un cacat...se pun toate pe el,au preluat stirea.

Ce mai stire...

• Oras:Bucuresti
Postat

Ca sa fie credibila stirea trebuia ca si femeia sa semneze o lista de obligatii fata de el!

Postat

Ca sa fie credibila stirea trebuia ca si femeia sa semneze o lista de obligatii fata de el!

Pai bine zici,in orice relatie,casnicie normala activitatiile sunt impartite si acelea vin de la sine nu trebuie sa iti obligi partenerul de viata sa faca aia sau ailalta stie fiecare ce trebuie sa faca.

Amu bine ca nu oi pune-o pe nevasta mea sa mearga la padure dupa lemne sau sa bata potcoavele la cal(asa ca exemple)dar si io cand oi veni de la lucru moi astepta sa ma astepte cu mancarica calduta si hainute curate.

Si desigur cum a spus si colegul Chris73,daca sper ca si ea a avut obligatiile ei dar dupa ce le-am citit a doua oara ma cam indoiesc.

Vad ca el tre sa faca cam toate si cu putine drepturi asupra sotiei(daca mai poate fi numita aia sotie), ceea ce nu este si in cazul ei.

Reputație: 16361
Postat

Cum adica drepturi asupra sotiei?

1. Sa ma respecti pe mine ca om, sa nu ma mai jignesti (nebuna, tampita, proasta, bolnava, idioata).

Punctul 1  vi se pare exagerat sa vrei de la sot?

Postat

Nu mi se pare,eu unul intotdeeauna le-am facut complimente iubitelor mele dar totusi astept si eu la fel.

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

@Songoku: Mie personal nu mi se pare anormal cererile care le-a avut doamna.

Unii  barbati se asteapta ca femeia sa aiba si ea cariera ( sa nu le intretina ei),sa aibe grija si de copii,sa aiba grija sa fie curatenie,sa gateasca,sa le calce lor camasa si sacoul,iar la finalul zilei sa fie capabila si sa ii satisfaca sexual.

Contributia lor in casnicie: merg la lucru pana la 16-17,vin acasa,mananca,beau bericica si se uita la meci.Eventual si striga la nevasta sa se dea la o parte cu pamatuful din fata televizorului,ca pierde momentul cand Mutu se scarpina in nas. :)

Din pacate,multi barbati asa vad ca fiind o casnicie.Eu cunosc zeci de cazuri in care femeia este mult mai tanara ca sotul,insa din cauza oboselii acumulate pe parcursul casniciei,arata cu 10 ani mai imbatranita.

Sotului ei nu trebuia sa ii scrie sotia pe contract ce inseamna sa iti respecti sotia.Trebuia sa stie asta.

Postat

:laugh2 Da inteleg ce spui,din pacate sunt destui astfel de barbati,dar pentru mine ea9ele)erau mai importante chiar si decat acel meci sau decat iesirea in oras cu baietii dar se pare ca nu a fost de ajuns.

Si eu sunt de vina ca tot femei de mana a doua am luat sub acoperis,si care niciodata nu erau multumite.Genul de femei care nu pot sta locului.

• Oras:Unde?
  • Oras:Unde?
Postat

Eu vad succesul unei casnicii prin egalitatea intre sexe, asa:

Baie pt fiecare (el si ea)

Menajera (destul de urata sau mai putin atractiva decat sotia-oricum ar fi, sunt sanse mari ca el sa i-o traga)

Iesit in oras si platit odata el, odata ea

Indeplinit orice fantezii sexuale (asta include din start si suptul pulii si limbile in pizda). Aici ma refer la orice fantezie unul sau altul ar avea, celalalt trebuie sa fie supportive si sa inteleaga.

Daca vrea masaj la picioare sa fie pregatita sa-i frece pula si/sau coaiele (cu un zambet pe buze) cat stau pe canapea sau se uita la ceva.

Nu se contorizeaza berea...sau machiajul si costurile aferente.

Odata cositoriti, organele genitale nu va mai apartin...durerile de cap trec prin futai. Trebuie pus la dispozitia celuilalt atunci cand cere.

A nu se aranja "play-date-uri" cu sotii/sotiile prietenilor. Majoritatea nu ne simtim bine pusi in fata cu un strain sa socializam.

Ar mai fi, dar las colegii sa ajute completand unde pot. Am incercat sa privesc "din afara" dar nu sunt sigur daca am reusit.

Lista initiala e aproape de un contract femdom (cu mici exceptii).

ps edit: ciclul nu e un motiv pt a refuza sexul. Gura nu are tampoane in ea...

Reputație: 173
Postat

Pai femeilor, doamnelor sau domnisoarelor, cred ca v-ar conveni si facetzi totul sa vedetzi barbatzii spanzuratzi de grinda si neaparat fara un ban in buzunar sau in cont!  :slap2

Chiar prin cerintzele din lista aia idioata :rtfm , adevarata sau nu, rezulta ca barbatul ar fi un animal, animal salbatic putzin spus, peste ultimul prag de nesimtzire, puturosenie, lene, etc!

Pe de alta parte, exista un sambure de adevar, si anume ca a dat peste vreun ,,imbecil,, care i-a facut viatza un calvar si asha nu se poate!

Proportzia este 50% cu 50%, fara suparare !  Deci, adevarul este la mijloc, ca de obicei!

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Acum lasand gluma la o parte...cred ca lista de mai  sus e penibilila.Consider ca fiecare casatorie are regulile ei nescrise , iar sa faci public asa ceva sau macar sa te gandesti la astfel de reguli cred ca denota lipsa de respect fata de cel de langa tine.Sunt lucruri ce tin de bun simt , de educatie.E ca si cum ti-ai spala lucrurile murdare in public sau ca si cum ai dispretui tot ceea  ce face cel de langa tine.

Nu exista relatie fara bune si rele...Daca cineva vede atatea rele in relatia sa nu vad de ce mai continua pe acel drum...

Sunt si "mici neplaceri" care fac parte din viata de cuplu,dar pana si acelea se pot educa cu rabdare si fara a scoate ochii ...Si pe langa astea daca simti ceva pentru omul care iti e alaturi...il accepti cu tot ce inseamna el!

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Parerea mea e ca o casnicie, care e conditionata cu 33 de puncte, care trebue scrise si respectate nu o sa functioneze in veci. In fiecare casnicie sunt reguli, dar e aiurea sa le treci pe foaie. Niste reguli nescrise(care ar trebui sa vina de la sine) si mult mult respect cred ca ar rezolva problema.

• Like 1
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Regulile sunt facute ca sa fie incalcate. Bunul-simt, firescul si naturaletea ( incluzand iubirea , deci implicit sexul) sunt ingredientele principale ale unei relatii. Daca dpdv sexual sunt compatibil si nu mai pot unul fara altul, atunci pot trece mai usor peste restul . Restul e literatura,,,

• Like 2
Reputație: 836
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Pana la urma casnicia e o treaba serioasa, cu bune, uneori,poate mai putin bune.Dar cand se termina...se termina. Reguli...pentru ce? Pentru neputinta? Relatiile nu merg cu harti pline cu ce sau cu ce sa nu facem.

Postat

Si eu am contract cu Roberto...cand nu s-o mai ridica brebenelul: problem =)) 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...