Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Afriq

VIP Member
 • Content Count

  4,172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Afriq last won the day on April 13 2014

Afriq had the most liked content!

Community Reputation

1,264 Reputatie Excelenta

About Afriq

 • Rank
  Batran si cu nevoie
 • Birthday 07/08/1963

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

24,418 profile views
 1. De semicentenari nu ai mila? Sau la astia e semimila
 2. And, of course, a copy of her identity card, pictures showing her face (maybe family pictures?), home address...
 3. si io care credam ca mananci numai spanac...
 4. Atentie mare... gândește-te la motivele pentru care Suceava este atat de slab reprezentată!!!
 5. felicitari delya! Poate cu ocazia asta ii schimbati si numele din titlu din Delia in DelYa...
 6. picpoc... inchide gura si nu mai gandi... te sufoci cu propriul rahat... vezi ca te inneci ! si... duhoarea vine de la imaginatia ta bolnava ! Lomeo - pot sa vorbesc doar in numele meu... chiar daca stateam mai putin plateam pentru ora intreaga. discounturi nu am avut. dar, bineinteles ca si aceasta afirmatie va da apa la moara imbecililor si amatorilor de scandal. Oricum, regulamentul scria o data ca pentru acuze de acest gen trebuie sa se vina cu o dovada... cu asta am incheiat ca mi-e sila deja. stima pentru cei care au fost decenti !
 7. Bai laba trista ! Bati campii ca si pana acum si ai inceput sa si jignesti daca vezi ca nu faci fata...
 8. Mda... ma bucur ca ai inteles cum se faceau promovarile... Ati inteles si ca in perioada cat am fost eu moderator s-a trecut de la varianta de 5 recenzii pozitive si atat la varianta de balanta? Adica numarul recenziilor pozitive trebuia sa depaseasca cu minim 5 numarul recenziilor negative? Nu cred... cred ca ati vazut numai ce vi s-a bagat sub nas de niste frustrati... Ati inteles in acelasi timp si cat scandal am avut pe tema nepromovarii escortelor care nu indeplineau conditiile de promovare si totusi se insista sa fie promovate la top? De asta mi-am urcat in cap al dracului de multi p
 9. Laura... nu am inteles mare lucru... poate ar fi bine sa te linistesti si sa povestesti ce s-a intamplat.
 10. Cum am zis... vorbe aruncate in vant, fara legatura una cu alta... ai un haotism in exprimare de nici tu nu mai stii ce scrii ca sa nu mai zic ca am impresia ca nici sa citesti nu reusesti... incearca pe litere!
 11. Scorul NU e pentru ca nu are la ce sa fie... nu is decat vorbe aruncate in vant facute sa puta!
 12. Bai tu esti prost???? Sau ii crezi prosti pe toti de pe aici??? Si cu ce te doare pe matale in nas cu cine ies io la bere? Sau cu cine iesea Ciocan? Sau Apuci? Fiecare dintre noi, cu exceptia lui pisicuts iesea cu diversi cunoscuti la o bere din cand in cand si erau chestii publice... nimeni nu s-a ascuns !!! Arata matale ce avantaje am avut sau pe cine am favorizat Referitor la citatul tau de mai sus... Ia citeste matale ce scrie aici: http://nimfomane.com/forum/topic/4828-adela-0724996433-fost-0733458749-bld-mircea-voda/?p=127483 sau daca nu te duce creieru sa citesti ca lumea ia de a
×
×
 • Create New...