Sari la conținut

O legenda nemuritoare se va plimba printre muritorii de rand, generatie dupa generatie

Postări Recomandate

Postat

http://www.socialknx.com/wp-content/uploads/2012/07/Mirror-High-Faive-e1341284074562-300x246.jpg

Ba transgendere spre deosebire de tine care chiar ai 100+ conturi cu care porti discutii cu tine insusi, xoxo chiar are admiratori reali, pe fiecare tura, uite eu sunt tura de zi si am intrat sa iti zic ca o fut pa ma-ta aia chioara lake cu pedale care isi pune sluga prostituata sa joace fazan ca si cum ar fi ultima sa zi pe pamant si apoi sa voteze de-an pulea o curva de care stapanul lui s-a indragostit. Daca nu ii zici MULTUMESC DANIEL dimineata, la pranz si seara, intra stapanu tau in drepresie si te fute in cur de suparare.

Hopa stai oleaca de asta te chema prostitution? ca esti curva lu xxldaniel?

Adevăratul Xoxo nu mai exista

Acum e pe tratament cu estrogen.

Înțelegi ce zic?

Nu stiu ce sa zic ba hipopotam impotent ce esti, el macar nu bea pishatu curvelor, in special nu ii bea pishatu Consuelei... cum sa bei asa ceva, cred ca de asta ai turbat tu mai demult, inca de atunci te-ai dus pe pula mea de bosorog libidinos infect

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ba transgendere spre deosebire de tine care chiar ai 100+ conturi cu care porti discutii cu tine insusi, xoxo chiar are admiratori reali, pe fiecare tura, uite eu sunt tura de zi si am intrat sa iti zic ca o fut pa ma-ta aia chioara lake cu pedale care isi pune sluga prostituata sa joace fazan ca si cum ar fi ultima sa zi pe pamant si apoi sa voteze de-an pulea o curva de care stapanul lui s-a indragostit. Daca nu ii zici MULTUMESC DANIEL dimineata, la pranz si seara, intra stapanu tau in drepresie si te fute in cur de suparare.

Nu stiu ce sa zic ba hipopotam impotent ce esti, el macar nu bea pishatu curvelor, in special nu ii bea pishatu Consuelei... cum sa bei asa ceva, cred ca de asta ai turbat tu mai demult, inca de atunci te-ai dus pe pula mea de bosorog libidinos infect

Ba Xoxo,ti-ai făcut clone ca sa-ti cânți singur ode?

Ai-de PLM :laugh2

Rau ai ajuns ba pulifrici

PS. Nu am fost niciodată la Consuela,n-am futut in viata mea babete,mai ales demente.

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Corect , n-ai fost , decat ai dormit pe presul din fata blocului si-i  intrebai pe vizitatori la iesire daca au sarit frumos in strapoane . De Picoaie stii ceva ?

Postat

2018 antr-o coaja da nuca:

Consiliul Suprem al Pulimii nu putea sa-l baneze pe Xoxo fara acordul si parafa mea.

Stai calm pulifrici,ai fost ca si copilul meu pana acum 2-3 luni când ai muscat pula care te-a hranit cu mir Duhovnicesc

• Like 1
Postat

Zic sa aruncam cu aghiasma si cu mir duhovnicesc , ca sa apara cei "200 de enoriasi CSP " care se inghesuiau initial pe un cont SP =))

Postat

Am uitat ...pana sa apara pirandele cu sponsorizarile  , ca ce luau pe pula , tot pe pula se ducea ...si pe bannere  de reclama sau  moderari .

• Oras:undeva
Postat

Zic sa aruncam cu aghiasma si cu mir duhovnicesc , ca sa apara cei "200 de enoriasi CSP " care se inghesuiau initial pe un cont SP =))

Te-ai trezit SOBOLANE!? :laugh2  Tu iti dai seama cat de penibil est? Nu cred, esti mult prea prost!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ti-am mai spus ca nu-mi plac barbatii , ce plm te tot infigi cu gura sa-mi faci zilnic  felatii ?

Du-te la pinguinii tai si rezolva-i

Postat

Ti-am mai spus ca nu-mi plac barbatii , ce plm te tot infigi cu gura sa-mi faci zilnic  felatii ?

Du-te la pinguinii tai si rezolva-i

:laugh2  :laugh2 Iar ai gura ocupata si curul plin de stiuleti SOBOLANULE sociopat?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

de ce aveti impresia ca eu am nevoie de mai multe conturi ca sa va iau fata in pula ?? 

sunt de 2 ani plecat in strainatate.. ma doare in pula de romania

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

https://i.imgur.com/PBKrn6p.jpg

NAVELE!

https://www.touchtapplay.com/wp-content/uploads/2018/01/World-of-Warships-Blitz-Cheats-Tips.jpg

NE VOM ASIGURA CA POVESTEA TA SA MEARGA MAI DEPARTE!

https://media.giphy.com/media/l0He0cVv8lGggpruo/giphy.gif

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

ai baut dero ? apasa butonul de panica sperietoare de ciori ce esti, pitigoiule, stii ce zic ? =))) Ce pula aveti ba fratilor: daniel, xxl, moldoveni, v-ati tampit de tot de la atata laba =))) , a da si Tom Fordul lui xoxo =))) , ce rupt esti ba tata, pai daca iti arat ochelarii Minima3 dah bo$$ va ia mintea razna =)). Am si TF dar nu sunt asa de faini...nu e pentru orice sarac rupt in cur =))

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

Adevăratul Xoxo nu mai exista

Acum e pe tratament cu estrogen.

Înțelegi ce zic?

adica e transexual acum ? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...