Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0

Asadar Carla va da muie si va si stropeste in gura ! Ba uni aveti niste are si voi sunteti in realitate niste gunoaie ce habar nu aveti sa exprimati cacav-as in gura de laturi infecte

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Cea mai împuțită dintre jegoase

Pe tine nu te cunosc ba mormant neîngrijit ! Stai acolo.la cotet ca nu te bag in seama . Variam-as pe chipu tau de sobolan epilat
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Stai cuminte ca e grele ● Esti si vei ramane pentru mine si restul un tigan infect. Ai facut societatea de ras baraglina ce esti . Te-am umilit si mi-am batut joc de tine de aia reactionezi asa cand auzi de mine nebunule

Putrezit-o am ras cu lacrimi :laugh2 O țigancă născută in căruța cu coviltir înjură țiganii.

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Ma pis pe tine ma infectule , is romanca romanca asa ca stai in plm parcat ca sincer nici nu meriti sa imi irosesc timpul cu tine :D

Putrezit-o am ras cu lacrimi :laugh2 O țigancă născută in căruța cu coviltir înjură țiganii.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Mai suge-ma inca o data si discutam dupa , mancami-ai variala

Esti pe pula, fa, daca-ti arat pula si-o legitimatie de corporatist, e Dunarea la pizda ta si mai multe nu.

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Iti garantez eu ca o sa iau , abea astept sa te vad banat :d

Monstrule,te-ai lăudat ca iti iei moderare :laugh2

Cand ai văzut cât costa ai dat in epilepsie

Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Eu i-am spus ca va fi banat ! acum o sa pot sterge si eu tampeniile de pe topic scrise de un frustrat ! insa mai este  frustratu asta mic 

copilulurozkendra =))))) curand face si el nani

Karlita a pus "acatiste" si a functionat :female . Magie neagra  =))

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...