Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

Postat

hahahahaha, perversa 

le-a dat-o carla ce sa mai :))

si eu sunt baiat cuminte

nu fac circ

Cine va castiga?

1. Un cont umflat de troll din 2013 care a fost folosit pentru sutele de scandaluri in ultimii ani pe un forum de curve, de catre un psihopat...

https://i.imgur.com/7OyhUE0.jpg

2. A fucking button

https://i.imgur.com/bvAbHjo.jpg

• Like 2
Vizitator thestupidking
Reputație: 0
Postat

Xoxo tu chiar nu realizezi ca ii faci pula mare moldoveanului prin simplul fapt ca din 3 cuvinte, 2 sunt Danel ? Te credeam istet, dar ai ajuns mai prost decat dolores si depresivul la un loc

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Pai nu trebuia zi tu ? =)))

A dat Carla fatala parintelui. Ai di plm

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu are treaba rapandula ca a banat Pisi niste conturi, nu doar a lui Pisulica.

Mai puneti mult botul la tiganii?

Oricum, Pisi, felicitari!  :hooray

Am vazut multe postari de usurare, tine-o tot asa!  :hug1

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Alo vrei o tuica si nu sti cum ? ce dracu fa nu vezi ca poluezi pe aici mars in plm de otreapa

Nu are treaba rapandula ca a banat Pisi niste conturi, nu doar a lui Pisulica.

Mai puneti mult botul la tiganii?

Oricum, Pisi, felicitari!  :hooray

Am vazut multe postari de usurare, tine-o tot asa!  :hug1

Postat

Alo vrei o tuica si nu sti cum ? ce dracu fa nu vezi ca poluezi pe aici mars in plm de otreapa

Stai in banca ta, panarama, nu ai tu treaba cu banarea nimanui, spune merci ca nu esti tu banata.

• Like 3
Vizitator carladristor
Postat

Ai inebunit ? pai cate topice am stricat eu ? fa maimuta urata stai in plm acolo linistita ca ramai tot o curva proasta 

Stai in banca ta, panarama, nu ai tu treaba cu banarea nimanui, spune merci ca nu esti tu banata.

• Oras:Pa aci
  • Oras:Pa aci
Postat

Las-o ca nu stie mahalagioaica

Viseaza si ea ca banarea s-a facut datorita ei dar sa nu uite ca ea e doar un hipopotam aici =))

Si curand pentru limbajul ei de țiganca nespalata va fi ea banata =))

PS pentru elefantul Carla :

Pipilica e printre noi =))

• Like 2
Postat

Ai inebunit ? pai cate topice am stricat eu ? fa maimuta urata stai in plm acolo linistita ca ramai tot o curva proasta 

Te-ai uitat ce dezastru ti-ai pus in semnatura? Vorbesti de mine?!  :laugh2

Rapandula, ia baneaza-ma, fa, daca tot te dai mare pe aici!  :laugh2

Vizitator carladristor
Postat

Las-o ca nu stie mahalagioaica

Viseaza si ea ca banarea s-a facut datorita ei dar sa nu uite ca ea e doar un hipopotam aici =))

Si curand pentru limbajul ei de țiganca nespalata va fi ea banata =))

PS pentru elefantul Carla :

Pipilica e printre noi =))

hahahah iar plangi ca nu ai gagica ! Stai parcat acolo
Vizitator carladristor
Postat

Te-ai uitat ce dezastru ti-ai pus in semnatura? Vorbesti de mine?!  :laugh2

Rapandula, ia baneaza-ma, fa, daca tot te dai mare pe aici!  :laugh2

Nu te mai ambala asa ca lesini nebuno
Postat

Nu te mai ambala asa ca lesini nebuno

Bre,vezi că golanii ți-au spart contul și ți-au copiat mesageria,apoi ca să-și bată joc de tine ți-au afișat la logare mesajul "Mai așteaptă 2,5,14 min" De asta ai incercat ca proasta sa intri pe site și nu ai reușit până la ora 16.

Ai dracu golanii ăștia de IT-sti

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

Nici macar nu m-am straduit sa intru pe ziua de azi :) 

Bre,vezi că golanii ți-au spart contul și ți-au copiat mesageria,apoi ca să-și bată joc de tine ți-au afișat la logare mesajul "Mai așteaptă 2,5,14 min" De asta ai incercat ca proasta sa intri pe site și nu ai reușit până la ora 16.
Ai dracu golanii ăștia de IT-sti

Vizitator carladristor
Postat

Hai sa iti spun un mic secret  : astazi m-am plimbat ,am mers frumos la cumparaturi si cam atat , de intrat am intrat de cate ori am avut chef asa ca nu te chinui si nici stradui sa imi spui ceva ce eu stiu ca am facut ! lasand gluma departe , ce mai cauti ai fost banat ? de ce ai revenit ?

Bineînțeles că nu,doar de 27 de ori și ai reușit exact la ora 16 in minutul când ți-a dat acceptul

Vizitator samkara
Postat

Hai sa iti spun un mic secret  : astazi m-am plimbat ,am mers frumos la cumparaturi si cam atat , de intrat am intrat de cate ori am avut chef asa ca nu te chinui si nici stradui sa imi spui ceva ce eu stiu ca am facut ! lasand gluma departe , ce mai cauti ai fost banat ? de ce ai revenit ?

E involuntar sau voluntar umorul tau? 

• Like 1
Vizitator carladristor
Postat

Tu fiind cine ? 

E involuntar sau voluntar umorul tau? 

Vizitator samkara
Postat

Tu fiind cine ? 

Ce vrei sa stii? 

Numele meu, adresa? Ocupatia? Vrei sa-ti scriu aici codul  meu numeric personal? De seria de la cartea de identitate ai nevoie? 

Vizitator carladristor
Postat

Se pare ca te bagi asa repejor , in cazul in care nu ne cunoastem ar fi cel mai frumos evitarea :) 

Ce vrei sa stii? 

Numele meu, adresa? Ocupatia? Vrei sa-ti scriu aici codul  meu numeric personal? De seria de la cartea de identitate ai nevoie? 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

bo$$ live ...doar aici  =)) =)) =)) =))

• Like 1
Postat

bo$$ live ...doar aici  =)) =)) =)) =))

Miky tare mi e ca vine inapoi parintele si n o s o duci prea bine

:)))))))

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Când o sa fut asemenea creatura imi tai pula si i-o dau lui Xoxo s-o mănânce.

Bai nene,lăsând gluma la o parte...Cum mama dracu' sa futi asa ceva?De ce PLM suntem curvari....sa futem găini moarte sau sa futem scule de femei.

Nene,asa ceva pot sa fut gratis,dar nu-mi umilesc pula in halul asta.

Ia, arata-ne si noua, ce futi tu, in afara de pumn !

• Minus 1

Postat

@DMX-ule , Vine inapoi ? Pai ti se pare ca a disparut vreodata  ? Viata lui se invarte , cu o prezenta non-stop , doar aici , de ani de zile .

Deci ai gresit la faza cu dusul bine . Nu cred ca e cazul sa te hazardezi , mai ales in privinta mea .

Si apropo , nu-mi plac dialogurile cu prostii plictisitori si pizdele imbarligatoare , cu nume (sau nick-uri , cum vrei tu sa le zici) de barbati (asta ca si raspuns ptr. o postare mai veche pe care mi-ai adresat-o , ptr. care  mi-a lipsit , voit ,  bunavointa de a raspunde la ea , nu doar faptul ca am observat-o tarziu , fiindca nu folosesc de foarte mult timp notificarile , si nici nu-mi functioneaza acestea) , care o incearca cu intepaturi ieftine peste tot . De multe ori urmaresc si eu dialogurile acelora care au ceva serios de spus , au un haz mai aparte  , nu pe acelea ale izmenarilor si lingailor cu limba d'un cot .

Hai , nu te pripi , si nu te pune acum sa le faci concurenta acelor tate proaste , la fel ca si tine .

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...