Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Asta este moda,, asa poarta ... regii pe acolo pe unde se plimba! Cum, nu stiai? :laugh2

Adica Miky este un milionar excentric,se îmbracă in zdrențe doar la misto.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

In poza aia este unul care poarta cămașă cu 2 numere mai mare,cravata care atârnă pana la coaie si costum jerpelit si din cea mai proasta stofa,si curea de cowboy cum se poarta la tara .

Opsss.....a dispărut poza.

Bine ai revenit , SSP !

Tu esti sau ataca clonele ?☺

Succes !

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:undeva
Postat

Adica Miky este un milionar excentric,se îmbracă in zdrențe doar la misto.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Mars mahh (avocatule)  jegosule  , cu tot cu tembelismul tau,  nu ma mai cita , ca nu imi este drag un poponar care invita barbatii la bautura , ca sa se planga ce amarat este el   in realitate si ca viata a fost tare nedreapta 

Patru trasaturi care te caracterizeaza SOBULANE!  :laugh2

IQ SCĂZUT

În principiu IQ-ul rămâne constant de la naştere și până la moarte. Aşa că dacă îl ai scăzut, ghinion. Aparent, multă lume se referă la IQ scăzut ca prostie şi la cel crescut ca inteligenţă.

Inteligenţa măsurată de IQ se referă doar la emisfera cerebrală stângă, la logică, şi s-a dovedit în numeroase studii că nu IQ-ul ci inteligenţa emoţională EQ face diferenţa în viaţă când vine vorba de succes şi realizări.

Aşadar, nu ar trebui să ai motive de îngrijorare legate de IQ. Şi nu te teme de prostie la acest punct decât dacă ai un IQ sub 90. Tu il ai cu mult sub 90.

EQ SCĂZUT

Mai degrabă poţi să fii considerat o persoană proastă dacă ai EQ scăzut. Adică inteligenţa emoţională.

Adică, te enervezi repede şi eşti o persoană impulsivă, nu poţi să amâni recompensa în viaţă şi faci credite ca să cumperi ceva ce nu ai neapărată nevoie acum, mănânci inutil pentru că nu îţi poţi controla impulsul de pofticios, îţi lipseşte empatia faţă de oamenii din jur, etc. Din fericire, inteligenţa emoţională este educabilă. Tu il ai foarte scazut!!!

UN CARACTER INFECT

Dacă a murit capra ta şi vrei să moară şi capra vecinului, dacă îţi place să bârfeşti în loc să îţi vezi de existenţa ta, dacă îţi moare sufletul de invidie faţă de realizările altora în loc să te bucuri de realizările tale chiar dacă sunt mai mici, dacă faci sex cu partenerul de viaţă al celui mai bun prieten sau celei mai bune prietene, dacă îţi trădezi oamenii când aceştia ţi-au încredinţat încrederea lor, dacă minţi şi calci pe cadavre pentru a-ţi atinge scopurile, dacă nu poţi întinde o mâna de ajutor semenului tău aflat în suferinţă, atunci ai un caracter infect şi eşti foarte aproape să fii un mare prost sau o mare proastă. Depinde de ce scor ai la ceilalţi factori. Pentru că dacă stai excelent la restul punctelor tot mai ai o şansă să fii un geniu machiavelic rău intenţionat, dar nu eşti prost sau proastă.

FRUSTRĂRI

Nu faci sex si suferi de un complex de inferioritate.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa se planga ptr. ce ? Ca tolereaza toti infractorii , santajistii  si **spam editat**ii pe aici , si ca aceasta platforma este construita tocmai ptr. acestia ca sa aiba si gura lor ce manca a doua zi   ...pisa-m-as pe tine de maidanez

pai bahhh nebunule intr-un stat  cu legi bine puse la punct , unul ca tine , ca turbatu' ala de popo pisarcios ,ca  ca Picoaie , ca avocatu' nebunu ...etc ...erau demult extrasi din multime , fara a face alte sesizari in sensul  acesta

Apropo stii cum se agata si se momeste un **spam editat** pe afara ? Imi explici , daca  vrei sa nu te mai consider un lache de gara .

Am vazut cateva emisiuni cum se momeste un **spam editat** .

Stai flexat ca n-am treaba cu **spam editat**ia

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce scrie avocatule jegos in acest PM   ?

post-194745-0-96056200-1553109951_thumb.jpg

Ai ajuns sa practici acelasi lucru , ca si imputitii de care te tot  plangeai pe contul @advanced  ?

Acum spune ce merita o otreapa ca tine ? Futu-te in gura de schizofrenic nebun si infractor.

Postat

Am vazut cateva emisiuni cum se momeste un **spam editat** .

Stai flexat ca n-am treaba cu **spam editat**ia

Tu ai treaba cu infractiuni de alta natura , jegosule , nu te-am acuzat pe tine de **spam editat** ...ai vazut plm pe  youtube si gata s-a culturalizat maimuta 

Postat

Ce scrie avocatule jegos in acest PM   ?

attachicon.gif AVOCAT JEGOS .jpg

Ai ajuns sa practici acelasi lucru , ca si imputitii de care te tot  plangeai pe contul @advanced  ?

Acum spune ce merita o otreapa ca tine ? Futu-te in gura de schizofrenic nebun si infractor.

Bravo SOBOLANE, te dai in fapt ca folosesti datele personale impreuna cu ... prietenii tai! Hai coaie ca am avut dreptate, tu esti singurul parnaias de aici! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Esti prea prost pentru vremurile astea mitomanule jegos!

PS. Tu nu futi decat picioare in gard eunucule poponar! :laugh2

Postat

Tu ai treaba cu infractiuni de alta natura , jegosule , nu te-am acuzat pe tine de **spam editat** ...ai vazut plm pe  youtube si gata s-a culturalizat maimuta

Cum plangeai “pisicuts te rog ....”

Ahahahahahah

O doamne ce am ras :))))))

Numa pt asta ti-o mai bag odata

• Like 1
Postat

Sobolane infractor, te sfatuiesc sa te opresti jegosule, te aafunzi tot mai mult in cacat! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sobolane infractor, te sfatuiesc sa te opresti jegosule, te aafunzi tot mai mult in cacat! :laugh2

Meleonaru :)))))

Postat

Eu nu eram jegosule pe atunci , nici nu stiam cine sunt personajele pana m-am dumirit mai tarziu , ba chiar ulterior ti-am pus partea si m-am luat pana si de motan ca tolereaza asa ceva , chiar daca este un mediu virtual  (ceea ce am mai spus ca imi pare rau si ca ar trebui sa-mi editeze acea postare de la vremea respectiva)   ,,,altii ti-au copt-o  , ca esti un imputit  si te iei de toti , ii injuri de familii si mame   , ii ameninti , santajezi  ...plm ce infractiuni ai mai facut la viata ta

Sau poate tovarasii tai din serile de joi . Eu nu mi-am dat intalnire cu barbati de aici si nu am iesit cu acestia la bautura . POPONARULE

• Like 1
Postat

Eu nu eram jegosule pe atunci , nici nu stiam cine sunt personajele pana m-am dumirit mai tarziu , ba chiar ulterior ti-am pus partea si m-am luat pana si de motan ca tolereaza asa ceva , chiar daca este un mediu virtual  (ceea ce am mai spus ca imi pare rau si ca ar trebui sa-mi editeze acea postare de la vremea respectiva)   ,,,altii ti-au copt-o  , ca esti un imputit  si te iei de toti , ii injuri de familii si mame   , ii ameninti , santajezi  ...plm ce infractiuni ai mai facut la viata ta

Sau poate tovarasii tai din serile de joi . Eu nu mi-am dat intalnire cu barbati de aici si nu am iesit cu acestia la bautura . POPONARULE

Spre deosebire de tine eu nu am comis infractiuni SOBOLANE mitoman! Esti un om bolnav, ai nevoie de ajutor jegosule! Stie tot forumul ca esti poponar, nu mai incerca sa dai vina pe altcineva! :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Te fut in gura de penal libidinos

attachment=624829:AVOCAT JEGOS .jpg]

nu-ti mai plac mesajele private , cand acestea devin publice . POPONARULE

Postat

Asa, ce dovedeste acest mesaj poponare? Altii au dat datele mele personale bulangiule!

Dar asta ce dovedeste?

msg-220566-0-66080600-1504269801.png

CA ITI PLAC VITAMINELE DE OAIE SI PORC? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

L-ai urecheat pe Motan? :laugh2 Tot pe contul Ines? :laugh2

Ba tu ai grave probleme psihice,începi sa te crezi un Dalai Lama care ii îndrumă si le da sfaturi muritorilor de rând.

• Like 2
Postat

Sa salvezi PM-uri vechi de 3 ani demonstrează ca ești psihopat,PUNCT.

• Like 4

Postat

Altii au arhivate poze/mesaje  pe categorii postate de diversi useri pe aici ...despre ce vorbim amnezicule  ? Stii ceva de acestia , Popo Pisarcios?  Ines a spus ca cineva ii foloseste contul , tembelule . Motanul are permanent acces pe conturile/mesageria userilor , nu-i o noutate asta , ba chiar a facut postari (recunoscute) de pe conturile fetelor  aici .

https://nimfomane.com/forum/topic/121380-pisicuts/

Stiind cum functioneaza o platforma (inclusiv de genul acesteia) ,  din panoul de control si administrare al site-ului poti vedea si face orice te taie capul .

Pana si PM-ul acela , recent postat de mine , l-ai salvat , schizofrenicule !?

Vezi , cand te supara @Advenced (aka @Condition , aka ....clone fara numar) , si te gandesti sa nu mai fii ultimul sclav si limbist ocazional , scoti artileria grea si-i tragi la bot , mai ceva ca aici :

https://nimfomane.com/forum/topic/91061-papagalii-de-forum/

asta ca amintire a vremurilor dragi de pe contul @cicerone22  (vechea clona) , ca ai ajuns ultima raioasa din cotet  , un fel de sclav multifunctional , ca si DMXa , sclavul debanat si montat sa latre dupa cum dicteaza stapanul (probabil tot un cont  de schimb al izmenarilor , creat ptr. a aduce trafic , ca atat ii duce capul).   :)

Sa vina lindicul/limbistul  de Advanced sa spuna ce reprezinta acel PM  si eu promit sa-l traduc pe acela postat de el.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...