Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Răbdarea mea e infinită...

Doamne, ce povesti are bunica în ea...să vezi de nu scriu o carte înaintea mătușii mele!

n-ai curaj! :)))
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu tac la una, doua, cu asta am tacut de multe ori...

Sa insiste, are si rabdarea o limita.

Tremurand mai intra pe forum daca mai are curaj. ;)

Si cand te gandesti ca ma luat in gura cu lumea pentru taratura asta...

Nu regreta binele făcut pentru ca vei primi in retur înjumătățit!Oamenii buni de pe forum au avut dreptate ca nu am nevoie de ajutor...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

n-ai curaj! :)))

N-am chef, am alte priorități mai bănoase de-atat...!

• Oras:Bucuresti
Postat

Așa și n-ai voie să faci rost de altul, psihologii au dezvoltat teorii în care se dovedește ca acest fapt e posibil...nervoaso, fute-te!

Stii ca am bagat boala in tine in trecut... Azi sunt mult mai satula ca in trecut de aberatiile tale.

Ok,

Ne povesteai cu mare mandrie cum te-ai futut cu unchiul tau, apoi ai fost data afara din casa...

Tatal tau nu era bancher, cum vrei sa ne minti. Stii cine este, oare?

Ma-ta e o femeie batrana, sta pe undeva la tara, nu are nimic in comun cu tine la caracter.

Ai exasperat-o cu rahaturile tale si daca nu te vede deloc ar fi mai multumita, macar sa nu mai vada in fatza ochilor pacatul facut de ea, din care a iesit o curva!

Hai, ca esti tare in clanta de prea mult timp, continuam. ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

megastar :))))

Nu îmi place cuvântul "mega" pentru ca seamănă cu "megan" și se pierde aceea nuanță de unicitate.

Postat

Nu regreta binele făcut pentru ca vei primi in retur înjumătățit!Oamenii buni de pe forum au avut dreptate ca nu am nevoie de ajutor...

Ajutor ti-am spus ca nu-ti mai ofer, Ce zici de un toc pe gat? Esti vedeta, nu te pot atinge, nu? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stii ca am bagat boala in tine in trecut... Azi sunt mult mai satula ca in trecut de aberatiile tale.

Ok,

Ne povesteai cu mare mandrie cum te-ai futut cu unchiul tau, apoi ai fost data afara din casa...

Tatal tau nu era bancher, cum vrei sa ne minti. Stii cine este, oare?

Ma-ta e o femeie batrana, sta pe undeva la tara, nu are nimic in comun cu tine la caracter.

Ai exasperat-o cu rahaturile tale si daca nu te vede deloc ar fi mai multumita, macar sa nu mai vada in fatza ochilor pacatul facut de ea, din care a iesit o curva!

Hai, ca esti tare in clanta de prea mult timp, continuam. ;)

Ce ai făcut tu e doar boala ta și îți recomand să nu revii la aceleași sentimente punând vina pe mine.Eu nu am făcut nici un rău în lumea această și e cert ca nu-mi voi murdări mâinile cu nimeni de aici, am alte mijloace...
Postat

N-am chef, am alte priorități mai bănoase de-atat...!

vrăjeală.... din nou! :)))

Nu îmi place cuvântul "mega" pentru ca seamănă cu "megan" și se pierde aceea nuanță de unicitate.

gigastar. E bine? :)
Postat

Ce ai făcut tu e doar boală ta și îți recomand să nu revii la aceleași sentimente punând vină pe mine.Eu nu am făcut nici un rău în lumea această și e cert ca nu-mi voi murdări mâinile cu nimeni de aici, am alte mijloace...

Ai zero.

De azi energia mea negativa se va duce la tine. Si am destula acum, duopa ce ai vorbit de "taticul"... :)

Te asigur ca mijloacele mele sunt probate, chiar si pe tine.

Nu mai musca mana, tarfa!

Postat

Ce ai făcut tu e doar boala ta și îți recomand să nu revii la aceleași sentimente punând vina pe mine.Eu nu am făcut nici un rău în lumea această și e cert ca nu-mi voi murdări mâinile cu nimeni de aici, am alte mijloace...

interesant.... :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ajutor ti-am spus ca nu-ti mai ofer, Ce zici de un toc pe gat? Esti vedeta, nu te pot atinge, nu? :)

Nu mă simț vedetă dar ținând cont de numărul de oameni care mă știu...pentru ei cică așa sunt.Eu doar cred ca pot ține discreția...deci e o diferență.Pentru a ajunge la mine tre' să încalci legea...și nu orice lege, știi tu!

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ce e aia “megan”, neprețuit-o?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

vrăjeală.... din nou! :))) gigastar. E bine? :)

Degeaba spui ca e vrăjeală dacă știi ca nu pot spune public, dar dacă ești de încredere îți pot dovedi în privat.As distruge un om de pe forum, dacă as spune public prea devreme...

Postat

deja ma întreb ce-o însemna gigan :))))
  • Like 1
Postat

interesant.... :)

Nu-i asa? Facea criza de panica in masina cu mine cand i-am pus o simpla intrebare... O sperie maxim sa spuna adevarul.

Nu mă simț vedetă dar ținând cont de numărul de oameni care mă știu...pentru ei cică așa sunt.Eu doar cred ca pot ține discreția...deci e o diferență.Pentru a ajunge la mine tre' să încalci legea...și nu orice lege, știi tu!

Ce lege trebuie sa incalci sa ajungi la otreapa care se fute fara prezervativ, acum este pe tratament de BTS si ne minte ca a fost operata? :)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prea banal și pierdut în neant acest "giga"...

Postat

Degeaba spui ca e vrăjeală dacă știi ca nu pot spune public, dar dacă ești de încredere îți pot dovedi în privat.As distruge un om de pe forum, dacă as spune public prea devreme...

ziceai ca nu-i legal :)))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-i asa? Facea criza de panica in masina cu mine cand i-am pus o simpla intrebare... O sperie maxim sa spuna adevarul.

Ce lege trebuie sa incalci sa ajungi la otreapa care se fute fara prezervativ, acum este pe tratament de BTS si ne minte ca a fost operata? :)

De ce as minți dacă știu ca pe urma mă va vedea o țară întreagă?

Atenție, urmează să dai cu bâta în baltă...și mie îmi place să ți-o frâng! :))

Postat

Ah, și, singurul în care am încredere sunt Eu. În rest, nu depășește lungimea unei lese :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

PS.Eu nu am fost cu tine în mașină, nu-mi amintesc...Ah, atunci când trebuia să-ți aducă valetul ală cumpărăturile de la piață?

Postat

De ce as minți dacă știu ca pe urma mă va vedea o țară întreagă?

Atenție, urmează să dai cu bâta în baltă...și mie îmi place să ți-o frâng! :))

Pune hartiile de la spital. Eu pot sa recunosc cand gresesc.

Deci?

Postat

PS.Eu nu am fost cu tine în mașină, nu-mi amintesc...Ah, atunci când trebuia să-ți aducă valetul ală cumpărăturile de la piață?

Vise, proasto, eram in taxi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E un nume, mi se pare ca îl găsești mai des la francezi sau americani...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...