xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 le-a dat-o carla ce sa mai :))
aiuitatpaasta Reputație: 2 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 hahahahaha, perversa le-a dat-o carla ce sa mai :)) si eu sunt baiat cumintenu fac circ Cine va castiga?1. Un cont umflat de troll din 2013 care a fost folosit pentru sutele de scandaluri in ultimii ani pe un forum de curve, de catre un psihopat... https://i.imgur.com/7OyhUE0.jpg 2. A fucking button https://i.imgur.com/bvAbHjo.jpg 2
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 butonu da panica a lu danel catelu =)))))) 1
Vizitator thestupidking Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Xoxo tu chiar nu realizezi ca ii faci pula mare moldoveanului prin simplul fapt ca din 3 cuvinte, 2 sunt Danel ? Te credeam istet, dar ai ajuns mai prost decat dolores si depresivul la un loc 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Pai nu trebuia zi tu ? =)))A dat Carla fatala parintelui. Ai di plm
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2019 Nu are treaba rapandula ca a banat Pisi niste conturi, nu doar a lui Pisulica.Mai puneti mult botul la tiganii? Oricum, Pisi, felicitari! :hoorayAm vazut multe postari de usurare, tine-o tot asa! :hug1 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Alo vrei o tuica si nu sti cum ? ce dracu fa nu vezi ca poluezi pe aici mars in plm de otreapaNu are treaba rapandula ca a banat Pisi niste conturi, nu doar a lui Pisulica.Mai puneti mult botul la tiganii? Oricum, Pisi, felicitari! :hoorayAm vazut multe postari de usurare, tine-o tot asa! :hug1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2019 Alo vrei o tuica si nu sti cum ? ce dracu fa nu vezi ca poluezi pe aici mars in plm de otreapa Stai in banca ta, panarama, nu ai tu treaba cu banarea nimanui, spune merci ca nu esti tu banata. 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Ai inebunit ? pai cate topice am stricat eu ? fa maimuta urata stai in plm acolo linistita ca ramai tot o curva proasta Stai in banca ta, panarama, nu ai tu treaba cu banarea nimanui, spune merci ca nu esti tu banata.
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 18, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Postat Martie 18, 2019 Stai in banca ta, panarama, nu ai tu treaba cu banarea nimanui, spune merci ca nu esti tu banata.Las-o ca nu stie mahalagioaica Viseaza si ea ca banarea s-a facut datorita ei dar sa nu uite ca ea e doar un hipopotam aici =))Si curand pentru limbajul ei de țiganca nespalata va fi ea banata =))PS pentru elefantul Carla :Pipilica e printre noi =)) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2019 Ai inebunit ? pai cate topice am stricat eu ? fa maimuta urata stai in plm acolo linistita ca ramai tot o curva proasta Te-ai uitat ce dezastru ti-ai pus in semnatura? Vorbesti de mine?! :laugh2Rapandula, ia baneaza-ma, fa, daca tot te dai mare pe aici! :laugh2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Las-o ca nu stie mahalagioaica Viseaza si ea ca banarea s-a facut datorita ei dar sa nu uite ca ea e doar un hipopotam aici =))Si curand pentru limbajul ei de țiganca nespalata va fi ea banata =))PS pentru elefantul Carla :Pipilica e printre noi =))hahahah iar plangi ca nu ai gagica ! Stai parcat acolo
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Te-ai uitat ce dezastru ti-ai pus in semnatura? Vorbesti de mine?! :laugh2Rapandula, ia baneaza-ma, fa, daca tot te dai mare pe aici! :laugh2 Nu te mai ambala asa ca lesini nebuno
preafericitul parinte pipilica Reputație: 3 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Nu te mai ambala asa ca lesini nebunoBre,vezi că golanii ți-au spart contul și ți-au copiat mesageria,apoi ca să-și bată joc de tine ți-au afișat la logare mesajul "Mai așteaptă 2,5,14 min" De asta ai incercat ca proasta sa intri pe site și nu ai reușit până la ora 16.Ai dracu golanii ăștia de IT-sti 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Nici macar nu m-am straduit sa intru pe ziua de azi :) Bre,vezi că golanii ți-au spart contul și ți-au copiat mesageria,apoi ca să-și bată joc de tine ți-au afișat la logare mesajul "Mai așteaptă 2,5,14 min" De asta ai incercat ca proasta sa intri pe site și nu ai reușit până la ora 16.Ai dracu golanii ăștia de IT-sti
preafericitul parinte pipilica Reputație: 3 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Nici macar nu m-am straduit sa intru pe ziua de azi :) Bineînțeles că nu,doar de 27 de ori și ai reușit exact la ora 16 in minutul când ți-a dat acceptul
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Hai sa iti spun un mic secret : astazi m-am plimbat ,am mers frumos la cumparaturi si cam atat , de intrat am intrat de cate ori am avut chef asa ca nu te chinui si nici stradui sa imi spui ceva ce eu stiu ca am facut ! lasand gluma departe , ce mai cauti ai fost banat ? de ce ai revenit ?Bineînțeles că nu,doar de 27 de ori și ai reușit exact la ora 16 in minutul când ți-a dat acceptul
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Hai sa iti spun un mic secret : astazi m-am plimbat ,am mers frumos la cumparaturi si cam atat , de intrat am intrat de cate ori am avut chef asa ca nu te chinui si nici stradui sa imi spui ceva ce eu stiu ca am facut ! lasand gluma departe , ce mai cauti ai fost banat ? de ce ai revenit ? E involuntar sau voluntar umorul tau? 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Tu fiind cine ? E involuntar sau voluntar umorul tau?
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Tu fiind cine ? Ce vrei sa stii? Numele meu, adresa? Ocupatia? Vrei sa-ti scriu aici codul meu numeric personal? De seria de la cartea de identitate ai nevoie?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Se pare ca te bagi asa repejor , in cazul in care nu ne cunoastem ar fi cel mai frumos evitarea :) Ce vrei sa stii? Numele meu, adresa? Ocupatia? Vrei sa-ti scriu aici codul meu numeric personal? De seria de la cartea de identitate ai nevoie?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 18, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 18, 2019 bo$$ live ...doar aici =)) =)) =)) =)) 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 bo$$ live ...doar aici =)) =)) =)) =))Miky tare mi e ca vine inapoi parintele si n o s o duci prea bine :))))))) 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2019 Când o sa fut asemenea creatura imi tai pula si i-o dau lui Xoxo s-o mănânce.Bai nene,lăsând gluma la o parte...Cum mama dracu' sa futi asa ceva?De ce PLM suntem curvari....sa futem găini moarte sau sa futem scule de femei.Nene,asa ceva pot sa fut gratis,dar nu-mi umilesc pula in halul asta. Ia, arata-ne si noua, ce futi tu, in afara de pumn ! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 19, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 19, 2019 @DMX-ule , Vine inapoi ? Pai ti se pare ca a disparut vreodata ? Viata lui se invarte , cu o prezenta non-stop , doar aici , de ani de zile .Deci ai gresit la faza cu dusul bine . Nu cred ca e cazul sa te hazardezi , mai ales in privinta mea .Si apropo , nu-mi plac dialogurile cu prostii plictisitori si pizdele imbarligatoare , cu nume (sau nick-uri , cum vrei tu sa le zici) de barbati (asta ca si raspuns ptr. o postare mai veche pe care mi-ai adresat-o , ptr. care mi-a lipsit , voit , bunavointa de a raspunde la ea , nu doar faptul ca am observat-o tarziu , fiindca nu folosesc de foarte mult timp notificarile , si nici nu-mi functioneaza acestea) , care o incearca cu intepaturi ieftine peste tot . De multe ori urmaresc si eu dialogurile acelora care au ceva serios de spus , au un haz mai aparte , nu pe acelea ale izmenarilor si lingailor cu limba d'un cot .Hai , nu te pripi , si nu te pune acum sa le faci concurenta acelor tate proaste , la fel ca si tine . 1
Postări Recomandate