pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 7, 2019 RECENZIE:Locatie: 8 (Bd. Decebal, referinta Loka Lounge)Aspect: 8.5 (chip: 8/corp: 9, domnisoara simpatica undeva la 1.58 cm, circa 45 kg, ochi verzi inchis, par roscat deschis, sani medii frumosi, fund rotund, slim, piercing in buric, carne tare, tatuaj discret)Oral: 7 (neprotejat, bun, lins, fara atentie la bijuterii, slow, cateva viteze doar pe peleu, incearca deep)Normal: 8 (protejat, accepta pozitii)Gfe: 8 (FK da, dar nu din propie inititiva)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect)Halat: 150 RON (pentru o finalizare)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este usor de gasit, Bd Decebal, referinta Loka Lounge, detaliile fiind furnizate ulterior tot telefonic. In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.58 cm , circa 45 kg, ochi verzi inchis, par roscat deschis, sani medii frumosi, fund rotund, slim, carne tare, piercing in buric, tatuaj discret. Domnisoara s-a prezentat ca fiind Sandra, 21 de ani. Cand a ramas in costumul Evei mi-a placut ce am vazut, sani frumosi, fund rotund placut la atingere, putina acnee pe spate nederanjant la atingere...Oralul a fost cat de cat ok, cat sa scoale soldatul, incearca deep placut la cerere. Din discutiile purtate am inteles ca ii place mult caprita, dar am incercat mai intai alte pozitii. Recomand LOT si gemeni, fiind miniona o poti manevra foarte usor. La un moment dat in LOT, daca preiei controlul, FK-ul se poate transforma in DFK ^_^. Nu e asa de activa cum mi-as fi dorit, dar nu a refuzat nici o pozitie la normal. Daca ai filmul in cap poti face orice cu ea, ma refer la pozitii, fiind ca o albinuta, gen din picioare, in brate, imaginatie si inspiratie de moment sa aveti. Pisicuta este foarte stramta si in doggy sau alte variatiuni doggy se simte ff bine.Notite1)Nu face 69 si nici nu accepta limbi2)Un minus ar fi ca nu avea prosop curat si am folosit servetele umedeM-am simtit bine cu Sandra 23
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum