laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 11, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 11, 2019 masochista, voia sa o bati cand o futi, facea sex in grup si se lasa fututa si gratisSi ti se pare ceva rau in asta?! Parca ai scris despre mine, in momentele cand ma apuca bisexualitatea aia grava :laugh2 . Cand esti nimfomana/pervers adevarat, platesti sa fii futut(a) in grup: "You are such a slut that you become a reverse whore: you pay men to get you fucked reaaaally good!" cum spunea o prietena, in vremurile sale bune (inainte sa mi-o tranteasca p-aia cu "Fantasies are better to remain fantasies..." :no2 )
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 11, 2019 De disperare,sa mai pui si tu mana pe un clienti iti pui poza cu fata si parul jegos pline de sloboz pe toate topicele :laugh2 aia e faţă, zici ca s-a imbracat cu curu 5
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 aia e faţă, zici ca s-a imbracat cu curu Am variat pe tine de prea multe ori,asa ca mars in plm ca ma plictisesti 1 1
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 11, 2019 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 11, 2019 cam obraznica asta mica...cacarla..pipilica..ai dreptate cu vali barbosu las ca vin eu cu o recenzie .aduc si un carutas cu mine ! salutari
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 ia-l si pe xoxo, ca poate ii ramane si lui de un OB sau un chilotel :laugh2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 cam obraznica asta mica...cacarla..pipilica..ai dreptate cu vali barbosu las ca vin eu cu o recenzie .aduc si un carutas cu mine ! salutari Sincer daca vi si esti prieten cu acest cacat nu te chinui oricat de perfecfa as fi tot ai spune nu e bine ca sa ii faci pe plac gunoiukui ! asa ca evita-ma te rog sa nu am divergente
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 11, 2019 CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ? Am gasit o recenzie ciudata la ea pe site care arata uratenia de care ai putea da Recenzie pe topicul monstru din dristorhttps://nimfomane.co...ebista/page-154 greenless, on 07 Feb 2019 - 9:31 PM, said:Dragi colegi de forum, iată o mică povestioară, cu care aniversez și prima mea recenzie pe forumul ăsta. Nu frecventez forumul ăsta și nici nu am de gând, dar ca orice om normal, vreau să-mi descarc stresul de zi cu zi, și de un viciu mai bun nu am dat momentan, iar ca urmare am ajuns aici.Care căcat e legătură, vă întrebați probabil?Păi uite care e ideea. I-am dat o vizită Karlei după o zi plină la birou cu gândul că o să mă ajute să mă detensionez puțin. Cum e și normal, m-a întâmpinat frumos în apartamentul ei, cu o atitudine prietenoasă și deschisă. Până aici, toate bune și frumoase. M-am simțit puțin grăbit, totuși, având în vedere că am plătit pentru 30 de minute, iar ea dădea semne că se grăbește încă din primele 3-4. Am zis să trec cu vederea, că poate na, măcar compensează la actul sexual.Dar ce să vezi, ce am primit în schimbul a 100 de lei?O muie demnă de toată mila. Nu tu cowgirl, nu tu 69. Zici că m-am futut cu un cadavru — 0 barat.Așadar, dragă Karla, nu lua în nume de rău review-ul ăsta, dar sunt pe cât se poate de sincer. Ăsta e și scopul recenziilor până la urmă, nu? Să afli dacă ceva își merită banii sau nu.Mai bine îmi comandam o pizza și dădeam o labă, că mă distram mai tare decât acum, unde nu m-am distrat aproape deloc.Nu știu cât de bine îți faci tu treaba în general și nici nu mă interesează, dar când în calitate de client decid să te plătesc pentru o chestie, mă aștept să o faci și bine, nu să-mi arunci scuze de genul, cum că "am dormit toată ziua". Ghici ce, și eu am muncit toată ziua și nu m-am plâns de faptul că aș putea fi puțin obosit.Așa că, dragi prieteni forumiști, interesați-vă și voi mai bine înainte să decideți pe cine aruncați banii. Eu am făcut prostia să nu mă mai interesez și am mers pe ideea că, dacă m-a futut bine prima dată când am vizitat-o (acum multe luni), o să mă fută bine și a doua oară.Iar pentru cârcotași — nu, nu mă cac pe mine pentru 100 de lei, nu duc lipsă de bani. Doar că poate alții sunt dispuși să dea mai mult, și vor avea surprize.Vă las pe voi să decideți dacă merită altă vizită sau nu. Nu are nevoie de notă. Eu zic că nu. V-am pupat, seară faină! 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 11, 2019 cam obraznica asta mica...cacarla..pipilica..ai dreptate cu vali barbosu las ca vin eu cu o recenzie .aduc si un carutas cu mine ! salutariCacarlita este doar o țigancă venita din satra,nu poti avea pretenții la ea.Bafta! si nu uita,8-9 beri apoi te pisi pe ea,sa filmezi cu camera ascunsa sa radem si noi de proasta.
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 militiaaaaaaaaaaaaaaaa
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ? Am gasit o recenzie ciudata la ea pe site care arata uratenia de care ai putea da Recenzie pe topicul monstru din dristorhttps://nimfomane.co...ebista/page-154 greenless, on 07 Feb 2019 - 9:31 PM, said: Dragi colegi de forum, iată o mică povestioară, cu care aniversez și prima mea recenzie pe forumul ăsta. Nu frecventez forumul ăsta și nici nu am de gând, dar ca orice om normal, vreau să-mi descarc stresul de zi cu zi, și de un viciu mai bun nu am dat momentan, iar ca urmare am ajuns aici. Care căcat e legătură, vă întrebați probabil?Păi uite care e ideea. I-am dat o vizită Karlei după o zi plină la birou cu gândul că o să mă ajute să mă detensionez puțin. Cum e și normal, m-a întâmpinat frumos în apartamentul ei, cu o atitudine prietenoasă și deschisă. Până aici, toate bune și frumoase. M-am simțit puțin grăbit, totuși, având în vedere că am plătit pentru 30 de minute, iar ea dădea semne că se grăbește încă din primele 3-4. Am zis să trec cu vederea, că poate na, măcar compensează la actul sexual. Dar ce să vezi, ce am primit în schimbul a 100 de lei?O muie demnă de toată mila. Nu tu cowgirl, nu tu 69. Zici că m-am futut cu un cadavru — 0 barat. Așadar, dragă Karla, nu lua în nume de rău review-ul ăsta, dar sunt pe cât se poate de sincer. Ăsta e și scopul recenziilor până la urmă, nu? Să afli dacă ceva își merită banii sau nu.Mai bine îmi comandam o pizza și dădeam o labă, că mă distram mai tare decât acum, unde nu m-am distrat aproape deloc. Nu știu cât de bine îți faci tu treaba în general și nici nu mă interesează, dar când în calitate de client decid să te plătesc pentru o chestie, mă aștept să o faci și bine, nu să-mi arunci scuze de genul, cum că "am dormit toată ziua". Ghici ce, și eu am muncit toată ziua și nu m-am plâns de faptul că aș putea fi puțin obosit. Așa că, dragi prieteni forumiști, interesați-vă și voi mai bine înainte să decideți pe cine aruncați banii. Eu am făcut prostia să nu mă mai interesez și am mers pe ideea că, dacă m-a futut bine prima dată când am vizitat-o (acum multe luni), o să mă fută bine și a doua oară. Iar pentru cârcotași — nu, nu mă cac pe mine pentru 100 de lei, nu duc lipsă de bani. Doar că poate alții sunt dispuși să dea mai mult, și vor avea surprize.Vă las pe voi să decideți dacă merită altă vizită sau nu. Nu are nevoie de notă. Eu zic că nu. V-am pupat, seară faină! Cand ma futeam eu in Anglia ma-ta plangea pe centura ca a proiectat un boschetar! 2 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 11, 2019 CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ? Am gasit o recenzie ciudata la ea pe site care arata uratenia de care ai putea da Recenzie pe topicul monstru din dristorhttps://nimfomane.co...ebista/page-154 greenless, on 07 Feb 2019 - 9:31 PM, said: Dragi colegi de forum, iată o mică povestioară, cu care aniversez și prima mea recenzie pe forumul ăsta. Nu frecventez forumul ăsta și nici nu am de gând, dar ca orice om normal, vreau să-mi descarc stresul de zi cu zi, și de un viciu mai bun nu am dat momentan, iar ca urmare am ajuns aici. Care căcat e legătură, vă întrebați probabil?Păi uite care e ideea. I-am dat o vizită Karlei după o zi plină la birou cu gândul că o să mă ajute să mă detensionez puțin. Cum e și normal, m-a întâmpinat frumos în apartamentul ei, cu o atitudine prietenoasă și deschisă. Până aici, toate bune și frumoase. M-am simțit puțin grăbit, totuși, având în vedere că am plătit pentru 30 de minute, iar ea dădea semne că se grăbește încă din primele 3-4. Am zis să trec cu vederea, că poate na, măcar compensează la actul sexual. Dar ce să vezi, ce am primit în schimbul a 100 de lei?O muie demnă de toată mila. Nu tu cowgirl, nu tu 69. Zici că m-am futut cu un cadavru — 0 barat. Așadar, dragă Karla, nu lua în nume de rău review-ul ăsta, dar sunt pe cât se poate de sincer. Ăsta e și scopul recenziilor până la urmă, nu? Să afli dacă ceva își merită banii sau nu.Mai bine îmi comandam o pizza și dădeam o labă, că mă distram mai tare decât acum, unde nu m-am distrat aproape deloc. Nu știu cât de bine îți faci tu treaba în general și nici nu mă interesează, dar când în calitate de client decid să te plătesc pentru o chestie, mă aștept să o faci și bine, nu să-mi arunci scuze de genul, cum că "am dormit toată ziua". Ghici ce, și eu am muncit toată ziua și nu m-am plâns de faptul că aș putea fi puțin obosit. Așa că, dragi prieteni forumiști, interesați-vă și voi mai bine înainte să decideți pe cine aruncați banii. Eu am făcut prostia să nu mă mai interesez și am mers pe ideea că, dacă m-a futut bine prima dată când am vizitat-o (acum multe luni), o să mă fută bine și a doua oară. Iar pentru cârcotași — nu, nu mă cac pe mine pentru 100 de lei, nu duc lipsă de bani. Doar că poate alții sunt dispuși să dea mai mult, și vor avea surprize.Vă las pe voi să decideți dacă merită altă vizită sau nu. Nu are nevoie de notă. Eu zic că nu. V-am pupat, seară faină!Mai este o recenzie unde un futac spune ca ii putea pizda a peste stricat.
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 unde e xoxo ? fmm de homalau
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 11, 2019 Cand ma futeam eu in Anglia ma-ta plangea pe centura ca a proiectat un boschetar!Vezi ca te-a mintit tiganul care te-a luat de pe marginea drumului...Era Londra din gara de Nord.
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 11, 2019 Cand ma futeam eu in Anglia ma-ta plangea pe centura ca a proiectat un boschetar! Tu in anglia ? :laugh2 Ai fost doar la cersit tiganco impututa ce esti la fel ca ma-ta aia grasa , nespalata si cu cacat la cur asa ca tine. Sa imi zici cand vrei sa vin sa ma pis pe tine ca am inteles ca iti cam place sa fii pisata in gura Mai este o recenzie unde un futac spune ca ii putea pizda a peste stricat. Nu gases recenzi de care zici. Eu pe asta o tot vad CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ? Am gasit o recenzie ciudata la ea pe site care arata uratenia de care ai putea da Recenzie pe topicul monstru din dristorhttps://nimfomane.co...ebista/page-154 greenless, on 07 Feb 2019 - 9:31 PM, said: Dragi colegi de forum, iată o mică povestioară, cu care aniversez și prima mea recenzie pe forumul ăsta. Nu frecventez forumul ăsta și nici nu am de gând, dar ca orice om normal, vreau să-mi descarc stresul de zi cu zi, și de un viciu mai bun nu am dat momentan, iar ca urmare am ajuns aici. Care căcat e legătură, vă întrebați probabil?Păi uite care e ideea. I-am dat o vizită Karlei după o zi plină la birou cu gândul că o să mă ajute să mă detensionez puțin. Cum e și normal, m-a întâmpinat frumos în apartamentul ei, cu o atitudine prietenoasă și deschisă. Până aici, toate bune și frumoase. M-am simțit puțin grăbit, totuși, având în vedere că am plătit pentru 30 de minute, iar ea dădea semne că se grăbește încă din primele 3-4. Am zis să trec cu vederea, că poate na, măcar compensează la actul sexual. Dar ce să vezi, ce am primit în schimbul a 100 de lei?O muie demnă de toată mila. Nu tu cowgirl, nu tu 69. Zici că m-am futut cu un cadavru — 0 barat. Așadar, dragă Karla, nu lua în nume de rău review-ul ăsta, dar sunt pe cât se poate de sincer. Ăsta e și scopul recenziilor până la urmă, nu? Să afli dacă ceva își merită banii sau nu.Mai bine îmi comandam o pizza și dădeam o labă, că mă distram mai tare decât acum, unde nu m-am distrat aproape deloc. Nu știu cât de bine îți faci tu treaba în general și nici nu mă interesează, dar când în calitate de client decid să te plătesc pentru o chestie, mă aștept să o faci și bine, nu să-mi arunci scuze de genul, cum că "am dormit toată ziua". Ghici ce, și eu am muncit toată ziua și nu m-am plâns de faptul că aș putea fi puțin obosit. Așa că, dragi prieteni forumiști, interesați-vă și voi mai bine înainte să decideți pe cine aruncați banii. Eu am făcut prostia să nu mă mai interesez și am mers pe ideea că, dacă m-a futut bine prima dată când am vizitat-o (acum multe luni), o să mă fută bine și a doua oară. Iar pentru cârcotași — nu, nu mă cac pe mine pentru 100 de lei, nu duc lipsă de bani. Doar că poate alții sunt dispuși să dea mai mult, și vor avea surprize.Vă las pe voi să decideți dacă merită altă vizită sau nu. Nu are nevoie de notă. Eu zic că nu. V-am pupat, seară faină!
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 carlo dar ai mult timp liber, esti in concediu ?
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 11, 2019 carlo dar ai mult timp liber, esti in concediu ?Azi a avut prea multi clienti asa ca a luat o pauza. A avut cica 10 clienti " 2 maini a cate 5 degete fiecare " :laugh2 :laugh2 :laugh2 cine dracu fute o asa jegoasa ? 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 11, 2019 Nu gases recenzi de care zici. Eu pe asta o tot vad Am ajuns intr-un final si eu pe la domnisoara Karla. Dupa recenziile lasate de voi am spus ca sigur trebuie sa o vizitez si sa nu o ratez. Facut programare si mers la adresa comunicata. Cand am ajuns in fata usii o vad pe domnisoara Karla, dragutica, dar imbracata obisnuit (cu haine de casa). Am decis sa raman o finalizare, iar de aici incepe toata nebunia. Nu tu prosop. Singurele produse de igenizare au fost doar niste servetele umede ☹️. Am trecut si peste asta. A inceput ON care din punctul meu de vedere am fost dezamagitor. Mecanic, folosit de mana, fara atentie la oo, iar deep pot sa zic ca de 2 ori pe toata durata actiunii. Actiunea nu cred ca a durat mai mult de 2-3 minute si imi spune sa trecem la NP. Am zis ok, poate compenseaza aici. A luat pozitie (doggy) si aici surpriza cea mare. Un miros mi-a dat K.O. Si in urmatoare seconda soldatul si-a dat duhul. Am facut pe dracu-n patru si oarecum am trecut la actiune, oricum cu greu pentru ca mirosul sincer era insuportabil. Dupa nici 10 minute se plange ca pe ea o dor mainile si ca eu nu am de gand sa finalizez si sa trecem din nou la ON. Am zis ok...fie cum spui tu pentru ca abia asteptam sa scap de mirosul acela. Gandindu'ma la altele intr'un final am reusit si eu sa decartez (CIM). Asta a fost singurul avantaj sa zic asa. Igenizare la sfarsit a fost din nou cu servetel umed... Note:ON-5 doar pentru ca a inclus CIM altfel nota era 3NP-mai mult de 3 nu pot din cauza lipsei de igiena corespunzatoare si lipsei implicarii din partea eiLocatie-8 pentru ca e singura doar cam mica si destul de khitcs-oasa (in dormitor avea un glob dinacela disco ieftin rau de tot pt atmosfera care mie mi se pare pur si simplu o tiganie)Igiena-din pacate aici nu pot sa dau nota din cauza experientiei prin care am trecut si pt ca foloseste servetele umede. Concluzie: eu unul nu o sa o mai vizitez dupa ce am trecut prin asemenea experienta si nu recomand si in al doilea rand pot sa spun ca este pe fastfuck.
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Si ti se pare ceva rau in asta?! Parca ai scris despre mine, in momentele cand ma apuca bisexualitatea aia grava :laugh2 . Cand esti nimfomana/pervers adevarat, platesti sa fii futut(a) in grup: "You are such a slut that you become a reverse whore: you pay men to get you fucked reaaaally good!" cum spunea o prietena, in vremurile sale bune (inainte sa mi-o tranteasca p-aia cu "Fantasies are better to remain fantasies..." :no2 ) Eu nu am criticat-o pe fata. Fiecare cu placerea si nebunia lui. Spun doar ca Pipilica nu fute decat tastele. Nici cand a platit, nu a futut, a fost ca ursul pacalit de vulpe. 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Cand ma futeam eu in Anglia ma-ta plangea pe centura ca a proiectat un boschetar! Pipilica nu cunoaste din Bucuresti decat zona garii de nord, de cand statea sa cerseasca si sa traga pe nas aurolac ...
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 xoxo si acum e acolo, pah avarii
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 11, 2019 Pipilica nu cunoaste din Bucuresti decat zona garii de nord, de cand statea sa cerseasca si sa traga pe nas aurolac ...Postat Astazi, 22:31CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ? Pai asta am scris si eu. Auzisem ceva dar nu credeam ca este adevarat. Iti multumesc pentru confirmare. 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 11, 2019 Am variat pe tine de prea multe ori,asa ca mars in plm ca ma plictisesti Faaaa centuristo, sandrama nespalata ,lepadatura obraznica urata slinoasa si inculta, pana acum nu te-am injurat, te-am tot lasat sa te faci de panarama, sa vada si ceilalti cam cat de ratata esti si ce caracter imputit ai, dar nu e timpul trecut sa-ti iau neamu`n pula de la om pa`n la maimuta, asta asa doar de incalzire. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum