dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Faaaa sandrama nespalata ,lepadatura obraznica urata slinoasa si inculta, pana acum nu te-am injurat, te-am tot lasat sa te faci de panarama, sa vada si ceilalti cam cat de ratata esti si ce caracter imputit ai, dar nu e timpul trecut sa-ti iau neamu`n pula de la om pa`n la maimuta. SIngurul cuvant ce nu va intelege din acest text este :caracter :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 11, 2019 Pipilica nu cunoaste din Bucuresti decat zona garii de nord, de cand statea sa cerseasca si sa traga pe nas aurolac ...Ai devenit melancolica cand ai auzit de Gara de Nord :laugh2 Iti aduci aminte cand de prostituai,acum 28 de ani pe Stefan Furtuna 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 11, 2019 SIngurul cuvant ce nu va intelege din acest text este :caracter :laugh2 :laugh2 :laugh2 n-a avut noroc, futui norocu`n găt sa il dărâm =)) 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 n-a avut noroc, futui norocu`n găt sa il dărâm =))Normal ca n-a avut noroc.A avut gonoree =)) 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 11, 2019 Normal ca n-a avut noroc.A avut gonoree =)) prezervativele ie scumpe, apa e uda si sapunul miroase urat. 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 prezervativele ie scumpe, apa e uda si sapunul miroase urat.Si odorizantul bradulet lipit de cur acopera orice miros 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 11, 2019 Si odorizantul bradulet lipit de cur acopera orice miros si ma gandesc cu groaza ca sub ala poti sa descoperi trei floci lipiti intr-o coaja de cacat =)) 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 si ma gandesc cu groaza ca sub ala poti sa descoperi trei floci lipiti intr-o coaja de cacat =))Da de ce ai vrea tu sa te uiti sub bradulet =)) 2
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Eu nu am criticat-o pe fata. Fiecare cu placerea si nebunia lui. Spun doar ca Pipilica nu fute decat tastele. Nici cand a platit, nu a futut, a fost ca ursul pacalit de vulpe. AHHAHAHAHAHAHHA 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 12, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 12, 2019 Nici cand a platit, nu a futut, a fost ca ursul pacalit de vulpe.Mai ales cand platesti, nu [te] futi - credeam ca se stie. :pepsi
siana Reputație: -1368 Postat Martie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2019 Postat Astazi, 22:31CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ? Pai asta am scris si eu. Auzisem ceva dar nu credeam ca este adevarat. Iti multumesc pentru confirmare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum