Sari la conținut

Târâturi inconstiente

Postări Recomandate

Postat

Faaaa sandrama nespalata ,lepadatura obraznica urata slinoasa si inculta, pana acum nu te-am injurat, te-am tot lasat sa te faci de panarama, sa vada si ceilalti cam cat de ratata esti si ce caracter imputit ai, dar nu e timpul trecut sa-ti iau neamu`n pula de la om pa`n la maimuta. 

SIngurul cuvant ce nu va intelege din acest text este :caracter :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Pipilica nu cunoaste din Bucuresti decat zona garii de nord, de cand statea sa cerseasca si sa traga pe nas aurolac ...

Ai devenit melancolica cand ai auzit de Gara de Nord :laugh2 Iti aduci aminte cand de prostituai,acum 28 de ani pe Stefan Furtuna

• Like 1
Postat

prezervativele ie scumpe, apa e uda si sapunul miroase urat.

Si odorizantul bradulet lipit de cur acopera orice miros

• Like 2
Postat

si ma gandesc cu groaza ca sub ala poti sa descoperi trei floci lipiti intr-o coaja de cacat =))

Da de ce ai vrea tu sa te uiti sub bradulet  =))

• Like 2
Postat

Eu nu am criticat-o pe fata. Fiecare cu placerea si nebunia lui. Spun doar ca Pipilica nu fute decat tastele. Nici cand a platit, nu a futut, a fost ca ursul pacalit de vulpe.

AHHAHAHAHAHAHHA

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Nici cand a platit, nu a futut, a fost ca ursul pacalit de vulpe.

Mai ales cand platesti, nu [te] futi - credeam ca se stie.  :pepsi  

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Postat Astazi, 22:31

CacaDristor e o tipa dristrusa rau de la droguri. Cunosc cateva detalii ciudate. Cica acum cativa ani isi facea veacul in basarab si tragea  din punga de aurolac. Voi ati auzut asa ceva sa fie adevarat ?

Pai asta am scris si eu. Auzisem ceva dar nu credeam ca este adevarat. Iti multumesc pentru confirmare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...