Sari la conținut

Swing

Postări Recomandate

Postat

Buna seara, ma poate ajuta cineva cu informatii despre cluburi swing din tara de calitate ? Cand spun calitate ma refer la numarul de membrii mai mare, varsta nu conteaza.

• Oras:Bucuresti
Postat

Da ma urmaresti nu gluma :)) ii plin de din astai ca tine care numa comenteaza fara sa ajute cu nimic membrii ?

Am intrat pe profil sa vad cine esti, mari impresii mai ai ca ai fi urmarit. :)

E plin de cei care tine care nu fac o singura recenzie, dar cer mereu ajutor si sfaturi. ;)

Postat

E plin de cei care tine care nu fac o singura recenzie, dar cer mereu ajutor si sfaturi. ;)[/quote Imi pare rau ca fut pizde tari din Cluj fara sa le platesc:( si nu doar din Cluj

Postat

E plin de cei care tine care nu fac o singura recenzie, dar cer mereu ajutor si sfaturi. ;)[/quote Imi pare rau ca fut pizde tari din Cluj fara sa le platesc:( si nu doar din Cluj

Nu ma doare tastatura sa spun ca te cred. ;)

Din prima pagina pe Google mi-au aparut cluburi si cupluri swing in Cluj, greu nu e.

Poti sa cauti singur sau si aici ai nevoie sa vina cineva sa-ti rezolve prietena cu care stai de 5 ani, cica?

Nu fi obraznic, nu o sa-ti placa cum pot fi eu. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.