dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 ....in schimb , poate distinsa ta mamica traieste....si cum ador babele ( mai ales cand isi pun proteza n pahar , s o suga mai bine )..poate ma combini cu ea , pervers mic )))Mamica...care mamica ba boule. Ahahahaha...te-ai pisat pe tine auzi mamica. =)) Ca sa intelegi....ai intrat peste mine si ma-ta in camera....si n-ai batut la usa ai inteles? Data viitoare sa nu se mai intample retardat mic ca ma pis pe tine si pe ta tu care te-a conceput intr-o dupa masa cand era baut si credea ca o fute pe bunica-ta in schimb din greseala i-a tras-o lu ma-ta. :)))) In rest esti destept vezi ca-m scris incet sa pricepi . Ai de pula mea :))))) 1
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Pulache, tu, care ești un rectiliniu și un congruent, cam de ce morții mă-tii îl injuri? Prost ești, bă.Stii...il injuram de ma ta....
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Pulache, tu, care ești un rectiliniu și un congruent, cam de ce morții mă-tii îl injuri? Prost ești, bă.Ca sa arate ca stie si el de astea 1
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Mamica...care mamica ba boule. Ahahahaha...te-ai pisat pe tine auzi mamica. =)) Ca sa intelegi....ai intrat peste mine si ma-ta in camera....si n-ai batut la usa ai inteles? Data viitoare sa nu se mai intample retardat mic ca ma pis pe tine si pe ta tu care te-a conceput intr-o dupa masa cand era baut si credea ca o fute pe bunica-ta in schimb din greseala i-a tras-o lu ma-ta. :)))) In rest esti destept vezi ca-m scris incet sa pricepi . Ai de pula mea :)))))In afara de a mascari aici ca un impotent frustrat ,n ai ce face, limbric de tastatura ( specie noua )...da te n gatul ma tii..cum n ai avea curajul de a ne intalni sa rezolvam barbateste , ti o trag in gat ca ultimei travestite de pe aici..
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 ....in schimb , poate distinsa ta mamica traieste....si cum ador babele ( mai ales cand isi pun proteza n pahar , s o suga mai bine )..poate ma combini cu ea , pervers mic )))Normal ca adori babele fara dinti....de asta o iubesti pe vistantric Apropo....adori babele? Dumnezeule ce prost esti :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 In afara de a mascari aici ca un impotent frustrat n ai ce face limbric de tastatura ( specie noua )...da te n gatul ma tii..cum n ai avea curajul de a ne intalni sa rezolvam barbateste , ti o trag in gat ca ultimei travestite de pe aici..Ma gasesti oricand in rahova dupa piata in Sebastian ,numa intreaba de mine asa mai pe nserate In rest sa revenim la ma-ta.In timp ce o futeam imi zicea ca esti cel mai prost copil din cartier. Se exista asa ceva ? Ai de pula mea :)))))) 1
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Ma gasesti oricand in rahova dupa piata in Sebastian ,numa intreaba de mine asa mai pe nserate In rest sa revenim la ma-ta.In timp ce o futeam imi zicea ca esti cel mai prost copil din cartier. Se exista asa ceva ? Ai de pula mea :))))))Ai un tic verbal , tampitule , ,,ai de pula mea,,Eh..stii tu ce stii..impotent frustrat))))
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Ai un tic verbal , tampitule , ,,ai de pula mea,,Eh..stii tu ce stii..impotent frustrat))))hai pa ca m ai plictisit , cacatule))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 hai pa ca m ai plictisit , cacatule))))Hai ca esti baiat bazat. Veteranule :)))))) Azi ai fost tarfa mea.... Mi-as in ma-ta ;) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Stii...il injuram de ma ta....De mă-ta îl înjuri, pyzdoyule? Să-ți iau fățău-n pulă de-am auzit așa ceva.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 De mă-ta îl înjuri, pyzdoyule? Să-ți iau fățău-n pulă de-am auzit așa ceva. =)) 1
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 De mă-ta îl înjuri, pyzdoyule? Să-ți iau fățău-n pulă de-am auzit așa ceva.Reciteste , pitecantropule (iti explic dupa ce nseamna)..e vorba de distinsa doamna ma ta , tara mi as coaiele pe fatza ta)
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Hai ca esti baiat bazat. Veteranule :)))))) Azi ai fost tarfa mea.... Mi-as in ma-ta ;)Merci de apreciere...din pacate nu ti pot spune decat marsh in sloboz)
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Reciteste , pitecantropule (iti explic dupa ce nseamna)..e vorba de distinsa doamna ma ta , tara mi as coaiele pe fatza ta)Da, bă, de doamna mă-ta, futu-te-n gât de muist pasiv
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Merci de apreciere...din pacate nu ti pot spune decat marsh in sloboz)..de cacat mic si stingher , uitat in ploaie....
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 ..de cacat mic si stingher , uitat in ploaie....Se înjură singur, academicianu’. Prost te-a făcut doamna mă-ta, boule! 1
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Da, bă, de doamna mă-ta, futu-te-n gât de muist pasivAuzi , gandire de idiot..,,muist pasiv,,..ba prost esti , te n gat de bashit..de cioara...
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Auzi , gandire de idiot..,,muist pasiv,,..ba prost esti , te n gat de bashit..de cioara...Cioară-i mă-ta, pasivule
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Se înjură singur, academicianu’. Prost te-a făcut doamna mă-ta, boule!Ai vazut ,carnatule, ca era o completare dar te faci ca nu ntelegi , tarfa mica...
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Ai vazut ,carnatule, ca era o completare dar te faci ca nu ntelegi , tarfa mica...O dai la-ntors, muistule pasiv? Las-o așa căcănarule.
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Cioară-i mă-ta, pasivuleAm informatii ca esti ciorex...dar nu s rasist..tot asa te muiesc...
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Am informatii ca esti ciorex...dar nu s rasist..tot asa te muiesc...Ete coalea un quiz: ești în stare să-ți tai pula pentru acest “adevăr”? Muistule pasiv.
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Ete coalea un quiz: ești în stare să-ți tai pula pentru acest “adevăr”? Muistule pasiv.Cretinule agramat , incearca macar sa ramai cu asta : muist pasiv este pleonasm...da..sa mi tai tu pula cu dintii daca n o fi asa..mie asa mi a zis cineva care , cica , te stie...
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Cretinule agramat , incearca macar sa ramai cu asta : muist pasiv este pleonasm...da..sa mi tai tu pula cu dintii daca n o fi asa..mie asa mi a zis cineva care , cica , te stie...Du-te bă dreaq dă te culcă, că tre să dai la șaibă mâine dimi. Muistule pasiv.
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 3, 2019 Du-te bă dreaq dă te culcă, că tre să dai la șaibă mâine dimi. Muistule pasiv.Stii , ma duc cand vreau eu , coaiele mele ce esti , dar e o idee buna..hai nb impotent mic , traitor pe forum, gura mare pentru pissingul de seara...haaaai...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum