Sari la conținut

Primul metru de autostradă din Moldova

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

paulica pai tu cu 1700 de minusuri la profil te-ai gasit sa vorbesti ? :))

Nu interesează pe nimeni minusurile tale!

• Oras:Bucuresti
Postat

Viata are vreun rost, in general? Daca tot ne-am trezit cu ea in carca, putem sa ne exacerbam bunastarea reciproca din toate punctele de vedere.  :girly  

Jigodiile traiesc cel mai mult, copii cel mai mult fac idiotii, ce sa ne mai mire? 

Cauta sa te simti bine, altfel te cred ca nu-i vezi rostul. ;)

Grasuto, nu mai ma interesezi. La cat de bipolara esti, nu mai prezinti interes pt nobody. Nu uita, laurentiu face misto de tine

Acum vezi-ti de treaba ta daca nu te interesez. ;)

Laur nu cred ca si-a luat purtator de cuvant.

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nu interesează pe nimeni minusurile tale!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ca bine zici

• Oras:Ping trei ms
  • Oras:Ping trei ms
Postat

Ejti manelist mă piscuțule???

Păi atunci NU e de mirare de ce promovezi putori ordinare, țigănci infecte împinse în față de rechinii lor și de tine, futăciuni botoxate și supraevaluate, țărănci agramate și inculte cu aere de dive!

Închizi conturi premium de flăcăi ce conturbă prin discuții obiective acțiunea curveturilor penale și se interpun cu răspunsul lor contra??

Care e ideea de discuție liberă?? De ce? Ptr că zdrențele penale îți împing bani si te domină, de aia nu le vezi  cu ce limbaj jegoșesc forumul. Dar pe alții-i vezi, nuuu ???

Ce ești tu mă orădeanule cu nimfo.com? Sit de promovare și peștăreală, sau forum cinstit de orientare și discuții??
Ptiuu, javră de om!! :(

Asta e România. Aștia ca tine ar fute-o și pe mă-sa ptr câțiva dolărei în plus, și chiar nu contează de unde vin. Respectul de sine nu mai există, nici măcar în branșa IT :(
Postat

Ejti manelist mă piscuțule???

Păi atunci NU e de mirare de ce promovezi putori ordinare, țigănci infecte împinse în față de rechinii lor și de tine, futăciuni botoxate și supraevaluate, țărănci agramate și inculte cu aere de dive!

Închizi conturi premium de flăcăi ce conturbă prin discuții obiective acțiunea curveturilor penale și se interpun cu răspunsul lor contra??

Care e ideea de discuție liberă?? De ce? Ptr că zdrențele penale îți împing bani si te domină, de aia nu le vezi  cu ce limbaj jegoșesc forumul. Dar pe alții-i vezi, nuuu ???

Ce ești tu mă orădeanule cu nimfo.com? Sit de promovare și peștăreală, sau forum cinstit de orientare și discuții??
Ptiuu, javră de om!! :(

Asta e România. Aștia ca tine ar fute-o și pe mă-sa ptr câțiva dolărei în plus, și chiar nu contează de unde vin. Respectul de sine nu mai există, nici măcar în branșa IT :(

Nu ma bag in cearta ta, te intreb doar atat: De ce vorbesti numai despre femei?

Mult mai multi "macho" cu injuraturi de morti si parinti meritau banarea... da-i tremura mana sa-i dea afara.

Si in alta ordine de idei, visezi la lume perfecta, ea nu exista oriunde te-ai uita.

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Amada, ai dat o replica de prostanaca. Gandesti cu suncile?

Vizitator mc hammer
Postat

Graso, pune curu ala mare la treaba si termina autostrada inceputa de Spartan

Vizitator mc hammer
Postat

Amada, te pun sefa pe excavator la Botosani, sa mor io

Vizitator mc hammer
Postat

https://66.media.tumblr.com/e03007936a4f3a20430354a5553d923f/tumblr_mw11c3heSN1rijbg1o1_500.gif

Amado, daca-i arata asa, aproape nu ar mai conta ka eshti gr@s@

Postat

Amado, daca-i arata asa, aproape nu ar mai conta ka eshti gr@s@

Esti bolnav, nene, cauta tratament.  :pope

Daca te ajuta, sunt grasa si urata, fuck off, you sick..!

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

sunt grasa si urata

Si eu, dar sub apa, nu se vede si in grup, nu conteaza. Luam unii frumusei sa faca show si noi ne... alintam :gifs_ojos  sub bulbuci.  :love

Postat

Si eu, dar sub apa, nu se vede si in grup, nu conteaza. Luam unii frumusei sa faca show si noi ne... alintam :gifs_ojos  sub bulbuci.  :love

Ai luat-o razna. :)

Pai tu nu credeai in chestii de genul asta, a venit primavara si s-a trezit romantismul in tine?  :laugh2

Nu sunt urata, serios, dar nu ma scap de nebunul ala, sa creada ca sunt oribila, nu-i bai! ;)

Ti-am spus ca vreau unul mare si gras, ai grija ce-ti doresti!  :laugh2

• Like 2
Vizitator mc hammer
Postat

Amada, ce ti-e scris, in frunte ti-e pus

Vizitator mc hammer
Postat

Ti-ai facut jailbreak la telefon? Asa, de incalzire

Postat

Amada, ce ti-e scris, in frunte ti-e pus

Citeste mai bine, poate ai probleme la vedere. :)

Ti-ai facut jailbreak la telefon? Asa, de incalzire

Este pentru iPhone sau gen. Am un Samsung, smeker, cel mai simplu, nu te bagi in el!  :laugh2  :rax2

Era sa uit, esti bolnav!!!  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...