Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Grasuto, la mititica nu te lasa cu internet. O sa se pise aia pe tine fara sa bea apa inainte
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2019 Grasuto, la mititica nu te lasa cu internet. O sa se pise aia pe tine fara sa bea apa inainteLa maricica vad ca te-au lasat. Exemplu, copile, rahati ce eu nu tineam prin preajma.
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Martie 16, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Martie 16, 2019 amada de ce esti tu obraznica , nu iti vezi de treaba ta si faci prostii pe topic ??
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2019 Pierdere de timp.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 16, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 16, 2019 Pierdere de timp.De câte ori ai ajuns la concluzia asta?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 De câte ori ai ajuns la concluzia asta?Urmeaza sa-si stearga contul definitiv, a cincea oara
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2019 De câte ori ai ajuns la concluzia asta? Asa e, bat in pustiu, Pisi zici ca e batut in cap. :pope Urmeaza sa-si stearga contul definitiv, a cincea oara Da' prost esti, saracu' de tine! Inclusiv legat de faptul ca tot vorbesti de fizicul meu, de parca stii cum arat sau ai vreo sansa sa vezi.Mai sa-mi fie mila, nu alta. :) 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 17, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 17, 2019 Pisicut, asta te cere in casatorieSi eu! :date Daca ma invinge in lupta dreapta, o iau de sotie.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Asa e, bat in pustiu, Pisi zici ca e batut in cap. :pope Da' prost esti, saracu' de tine! Inclusiv legat de faptul ca tot vorbesti de fizicul meu, de parca stii cum arat sau ai vreo sansa sa vezi.Mai sa-mi fie mila, nu alta. :)Looool, nimeni nu e interesat de tine, toti care te-au sunat au facut-o sa te umileasca si sa rada de tine in direct. Ti-ai pus pozele cu al tau qintal de sunca, uitasi, betivo? Baleno, te-au oropsit politaii si acum mori de ciuda? Sa vezi cand or sa te bage la racoare si nu vei mai fi propria stapana. Atat de mult te cobori? Ai ramas doar cu acest forum si cersesti colorare sau ce naiba mai produce mintea ta prajita? Esti doar un vierme care scormoneste rahat si mai scoate capul din cand in cand sa mai traga aer. Puscarie!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Si eu! :date Daca ma invinge in lupta dreapta, o iau de sotie.Ce lupta, ea a pierdut lupta cu viata de mult timp
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2019 Looool, nimeni nu e interesat de tine, toti care te-au sunat au facut-o sa te umileasca si sa rada de tine in direct. Ti-ai pus pozele cu al tau qintal de sunca, uitasi, betivo? Baleno, te-au oropsit politaii si acum mori de ciuda? Sa vezi cand or sa te bage la racoare si nu vei mai fi propria stapana. Atat de mult te cobori? Ai ramas doar cu acest forum si cersesti colorare sau ce naiba mai produce mintea ta prajita? Esti doar un vierme care scormoneste rahat si mai scoate capul din cand in cand sa mai traga aer. Puscarie! Boala grea pe tine! :laugh2De ce as ajunge la puscarie, psihopatule?! :laugh2Nu o singura data te dadeai pe langa mine ca-ti plac alea mai impanate, aum sunt balena grasa?! :laugh2 :laugh2 :laugh2Mars, javra, ca te-am bagat prea mult in seama! :laugh2 :pope Si eu! :date Daca ma invinge in lupta dreapta, o iau de sotie. Te-ai lovit la cap? :)Nu ma marit. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Visezi lalele, putoare umflata ce esti. Te visezi bagata in seama, uiti cum arati? Hoit ambulant 🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Graso, nu mai pune botul. Facea omul caterinca si tu deja dai din coada
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 17, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 17, 2019 Ce lupta, ea a pierdut lupta cu viata de mult timpP-aia o pierdem sau o castigam din nastere.
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 17, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 17, 2019 Te-ai lovit la cap? :)Nu ma marit.Daca ma lovesti tu la cap, te mariti cu mine. Daca te imobilizez eu, poti sa alegi sa facem sex salbatic. Sau sa stam in jaccuzi, romantic. https://media1.giphy.com/media/40Gag7yvgnZUk/giphy.gif
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2019 Visezi lalele, putoare umflata ce esti. Te visezi bagata in seama, uiti cum arati? Hoit ambulant Graso, nu mai pune botul. Facea omul caterinca si tu deja dai din coada Ia uite unde era futomodelul! :laugh2Pleaca si scuteste-ma, sunt ca oricare user, nu conteaza cum arat!Dar daca vrei sa-ti bagi unghia in gat, arat bestial cand vreau! :rax2 :laugh2 Daca ma lovesti tu la cap, te mariti cu mine. Daca te imobilizez eu, poti sa alegi sa facem sex salbatic. Sau sa stam in jaccuzi, romantic. https://media1.giphy.com/media/40Gag7yvgnZUk/giphy.gif Esti nebun?! :laugh2Eu am forta, dar sa imobilizez un gigant ca tine... :laugh2 :no2Mi-a trecut demult de maritis, mai glumeam eu, dar nu as mai crede ca pot pentrece cu unul mai mult de cativa ani... ce rost are? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Sa revenim la metrul, pătrat, sau lunguieț :)
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 17, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2019 Nu citesc presa in general, dar am dat mai devreme peste aceasta stire: Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit în judeţ primul metru de autostradă din Moldova Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit, în mod simbolic, în judeţul Suceava, primul metru de autostradă din Moldova. Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Ştefan Mandachi a spus că primul metru de autostradă este construit undeva între Voroneţ şi Putna şi va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15. El a precizat că iniţiativa sa este un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei. Ştefan Mandachi a subliniat că metru de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă. Tot în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, Ştefan Mandachi a anunţat că pe 15 martie, de la ora 15, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de fast-fooduri Spartan din întreaga ţară, precum şi la celelalte afaceri pe care le deţine. El speră că gestul său va fi urmat şi de alţi oameni de afaceri din întreaga ţară tot în semn de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi. Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid. Reamintim că omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”. https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2019-03-04/Omul-de-afaceri-sucevean-Stefan-Mandachi-a-construit-in-judet-primul-metru-de-autostrada-din-Moldova Si aici este clipul lui : https://www.youtube.com/watch?v=v9TVlvipLB0 Ce parere aveti de aceasta forma de protest ??Manelistule, ai citit și tu presa odata?? Abia acum? Ce inteligent esti!Nu prea e însă pt capul tau!
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Martie 17, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Martie 17, 2019 Manelistule, ai citit și tu presa odata?? Abia acum? Ce inteligent esti!Nu prea e însă pt capul tau! paulica pai tu cu 1700 de minusuri la profil te-ai gasit sa vorbesti ? :))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Daca ma lovesti tu la cap, te mariti cu mine. Daca te imobilizez eu, poti sa alegi sa facem sex salbatic. Sau sa stam in jaccuzi, romantic. https://media1.giphy.com/media/40Gag7yvgnZUk/giphy.gif Plm, nu gasesti tu jacuzzi asa de incapator. Si daca e din fibra de sticla, eu zic sa renunti. Nu rezista 1 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 17, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 17, 2019 Esti nebun?! :laugh2Eu am forta, dar sa imobilizez un gigant ca tine... :laugh2 :no2 Poate ma las eu, cine stie... Mi-a trecut demult de maritis, mai glumeam eu, dar nu as mai crede ca pot pentrece cu unul mai mult de cativa ani... ce rost are?Viata are vreun rost, in general? Daca tot ne-am trezit cu ea in carca, putem sa ne exacerbam bunastarea reciproca din toate punctele de vedere. :girly 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Manelistule, ai citit și tu presa odata?? Abia acum? Ce inteligent esti!Nu prea e însă pt capul tau!Nu te mai baga in discutii de oameni mari. Marsh
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Ia uite unde era futomodelul! :laugh2Pleaca si scuteste-ma, sunt ca oricare user, nu conteaza cum arat!Dar daca vrei sa-ti bagi unghia in gat, arat bestial cand vreau! :rax2 :laugh2 Esti nebun?! :laugh2Eu am forta, dar sa imobilizez un gigant ca tine... :laugh2 :no2Mi-a trecut demult de maritis, mai glumeam eu, dar nu as mai crede ca pot pentrece cu unul mai mult de cativa ani... ce rost are?Grasuto, nu mai ma interesezi. La cat de bipolara esti, nu mai prezinti interes pt nobody. Nu uita, laurentiu face misto de tine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum