Sari la conținut

🎀 noua pe site 🎀

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.5 (domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par blond, sani mici frumosi putin lasati, slim, fund rotund, corp armonios, piercing in buric si pisicuta, tatuaj discret)
Oral: 7.5 (neprotejat, bun, lins, fara atentie la sateliti, umed, cateva viteze)
Normal: 8 (protejat, se implica, accepta pozitii)
Gfe: 8.5 (saruta frumos, FK da)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, glumeata)
Igiena: 10 (curata, piele fina, nimic suspect)
Halat: 150 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:
Am luat legatura prin whatsapp cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este usor de gasit, pe Unirii, stradal, detaliile fiind furnizate ulterior pw wap.
In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par blond, sani medii frumosi, slim, fund rotund, piercing in buric si pisicuta, tatuaj discret
Rebecca m-a asteptat intr-o tinuta sexy, atragatoare, voce placuta, miroase frumos.
Am facut un dus dupa ce am primit prosop curat, la baie totul ok, geluri de dus, locatia este ok, televizorul din fata patului pus pe canalul cu muzica, doar ca la intensitati mai mari patul scartaie putin. Am stat de vorba putin dupa ce m-am intors de la baie ca sa mai "detensionam spriritele" si sa fim mai comozi unul cu altul. Actiunea a debutat cu saruturi patimase, saruta frumos, FK, (i se face pielea de gaina, placut), este cu tine pe toata durata actiunii, mi-a placut. Oralul a fost bun, se pricepe, la 69 s-a simtit interesant piercingul de la pisicuta stramta ^_^ . La normal am schimbat mai multe pozitii, participa, ii place ce face, geme frumos, se uda natural. Am mai stat de vorba putin cu ea, facut dus, DTD undeva la 25 minute, fara a ma simti grabit intr-un fel, o intalnire ok din punctul meu de vedere.

Notite)
1)Foloseste prezervative mici, ar fi mai ok sa schimbe cu unele mai mari :)
2)Este foarte politicoasa si incearca sa pleci cu zambetul de la ea

M-am simtit bine cu Rebecca

• Like 38
Postat

fututi pisicuta ma-tii da sarac ce esti

are prezervative mici a ? doar nu vrei sa sugerezi ca ai pula mare ? ciotu ala ? ahahhahahaha

CU BUBELE ALEA DA PA CUR IN 69 CE AI FACUT ? LE-AI STORS ?

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

buna dimineata , disponibila !

Pozele sunt 100% reale ; cine nu crede si are rautati de adaugat poate parasii topicul meu , nu va obliga nimeni sa va uitati. O zii frumoasa

Abundenta mare de "i", p aci
Postat

Xoxo te invit sa imi iei peleul in gura ca sa imi zici tu ce marime am !

• Like 20
  • Oras:Pt-a Unirii
Postat

Salutare ,

o sa fac o recenzie domnisoarei de aici , caci se pare ca nu s-a incumetat nimeni pana acum :

dupa cum urmeaza :)

Look: 9 - draguta

Oral : 8-9

Normal : 9

Pret : 150/ 30 de min; 250/ 1 h

Fir intins ;)

multumesc frumos 💋💋

• Like 1
Postat

RECENZIE:

Aspect: 8.5 (domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par blond, sani mici frumosi putin lasati, slim, fund rotund, corp armonios, piercing in buric si pisicuta, tatuaj discret)

Oral: 7.5 (neprotejat, bun, lins, fara atentie la sateliti, umed, cateva viteze)

Normal: 8 (protejat, se implica, accepta pozitii)

Gfe: 8.5 (saruta frumos, FK da)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, glumeata)

Igiena: 10 (curata, piele fina, nimic suspect)

Halat: 150 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:

Am luat legatura prin whatsapp cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este usor de gasit, pe Unirii, stradal, detaliile fiind furnizate ulterior pw wap.

In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm , ochi caprui, par blond, sani medii frumosi, slim, fund rotund, piercing in buric si pisicuta, tatuaj discret

Rebecca m-a asteptat intr-o tinuta sexy, atragatoare, voce placuta, miroase frumos.

Am facut un dus dupa ce am primit prosop curat, la baie totul ok, geluri de dus, locatia este ok, televizorul din fata patului pus pe canalul cu muzica, doar ca la intensitati mai mari patul scartaie putin. Am stat de vorba putin dupa ce m-am intors de la baie ca sa mai "detensionam spriritele" si sa fim mai comozi unul cu altul. Actiunea a debutat cu saruturi patimase, saruta frumos, FK, (i se face pielea de gaina, placut), este cu tine pe toata durata actiunii, mi-a placut. Oralul a fost bun, se pricepe, la 69 s-a simtit interesant piercingul de la pisicuta stramta ^_^ . La normal am schimbat mai multe pozitii, participa, ii place ce face, geme frumos, se uda natural. Am mai stat de vorba putin cu ea, facut dus, DTD undeva la 25 minute, fara a ma simti grabit intr-un fel, o intalnire ok din punctul meu de vedere.

Notite)

1)Foloseste prezervative mici, ar fi mai ok sa schimbe cu unele mai mari :)

2)Este foarte politicoasa si incearca sa pleci cu zambetul de la ea

M-am simtit bine cu Rebecca

multumesc frumos 💋💋

• Like 3
Postat

Xoxo te invit sa imi iei peleul in gura ca sa imi zici tu ce marime am !

ahahahah bine copilas

o sa-ti iau pula in gura cand o sa inveti sa scrii pizda in loc de pisicuta =)) sau pula in loc de peleu sau coaie in loc de bilute

#orfanule

Postat

ahahahah bine copilas

o sa-ti iau pula in gura cand o sa inveti sa scrii pizda in loc de pisicuta =)) sau pula in loc de peleu sau coaie in loc de bilute

#orfanule

Ce drogat sunt baiatu meu, am confudant-o pa cristina de la testate cu cealalta cristina, asa e an tenis, ai na-i mingea esti doxat

• Like 1
Postat

hai basti mucosule, ca nu am timp de cretinismele tale !

• Like 18
Postat

buna baieti , astazi nu lucrez , voi fii disponibila de maine. O zi frumoasa 💋

• Like 1
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

Vizitata si de mine

Locatie 7

Fata 7-8, blonda, slim, sani ok, cur apetisant

Oral: 8, fara CIM

Normal: 9 face tot ce i se cere

Gfe: 9, FK

Halat: 250/h

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...