Membru Premium nellu2012 Reputație: 14194 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Martie 8, 2019 Ce s-o fi intamplat cu eva de nu ne mai zice nimic? O fi la o gogoasa cu cozo? Nu cu Fineti ca asta am stabilit-o deja. 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Ce s-o fi intamplat cu eva de nu ne mai zice nimic? O fi la o gogoasa cu cozo? Nu cu Fineti ca asta am stabilit-o deja.Cred că sărbătorește 8 Martie prin muncă ;) Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14194 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Martie 8, 2019 Bolo, tu care esti psyhic, poti sa ne spui ce face in momentul de fata eva? Ca de sarutat nu te intreb, pentru ca stiu si eu ca nu saruta. 2 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14194 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Martie 8, 2019 Cred că sărbătorește 8 Martie prin muncă ;)Ai fost mai rapid decat mine. Asta e. Am zis eu ca m-am hodorogit. Si acum sunt si bolnav. De eva... 2 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2019 Eu,spre deosebire de voi am optat pt o pleskavita cu "de toate' dupa o vizita la tine.Asta pt ca am luat desertul la tine ,si tin sa te anunt ca a fost unul.dintre cele mai bune!!;),chiar daca a fost inainte.Un calduros si sincer "LA MULTI ANI"cu ocazia zilei de 8 Martie!!Si multe sarutari virtuale(cum ziceai tu )Multumesc frumos pentru urare!😘😘😘 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2019 Ce s-o fi intamplat cu eva de nu ne mai zice nimic? O fi la o gogoasa cu cozo? Nu cu Fineti ca asta am stabilit-o deja.Am sărbătorit dar nu prin munca și nici cu Cozo,am fost cu Romina,prietena și colega mea sa bem un vin roșu,sa mancam ceva și de ce nu,sa adunam și câteva flori pentru acasa :)))acum am ajuns acasa și va urez o seara frumoasa !!pupici cu sclipici!😘🤗🤗 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2019 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 42D9374C-3D84-4E5B-B84E-16C8489B71EF.jpegTu vrei să-l bagi (și) mai rău în boală pe Nelu? :laugh2 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2019 Tu vrei să-l bagi (și) mai rău în boală pe Nelu? :laugh2Cum sa vreau asta!? Absolut deloc,asta i modul meu de a va ura o seara cât mai placuta!;) :-* Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Am sărbătorit dar nu prin munca și nici cu Cozo,am fost cu Romina,prietena și colega mea sa bem un vin roșu,sa mancam ceva și de ce nu,sa adunam și câteva flori pentru acasa :)))acum am ajuns acasa și va urez o seara frumoasa !!pupici cu sclipici!Acuma am citit mai atent postarea asta. :)Ce mai face Romina? :D Era puțin răcită când am cunoscut-o eu. :) 1 Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 8, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 8, 2019 Acuma am citit mai atent postarea asta. :)Ce mai face Romina? :D Era puțin răcită când am cunoscut-o eu. :)O fi luat de la Nelu, sau viceversa? :D Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2019 Acuma am citit mai atent postarea asta. :)Ce mai face Romina? :D Era puțin răcită când am cunoscut-o eu. :)Asta e acum un an? Mi a transmis sa îți spun ca era doar o tuse ! A trecut repede!va pupam!😘😘😘🤗 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2019 Domnilor va doresc o noapte cât mai calma și linistita !va pup și va îmbrățișez!☺ï¸â˜ºï¸â˜ºï¸ðŸ˜˜ Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Domnilor va doresc o noapte cât mai calma și linistita !va pup și va îmbrățișez!☺ï¸â˜ºï¸â˜ºï¸ðŸ˜˜ Mulțumesc frumos, îți doresc la fel :) Weekend plăcut! Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14194 Postat Martie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Martie 9, 2019 42D9374C-3D84-4E5B-B84E-16C8489B71EF.jpegPe bune acum, va intreb si pe voi: cum sa nu-ti doresti sa saruti asemenea buze? Sunt eu dus cu capul sau e ceva normal :laugh2? 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Pe bune acum, va intreb si pe voi: cum sa nu-ti doresti sa saruti asemenea buze? Sunt eu dus cu capul sau e ceva normal :laugh2?Esti normal Nelule, stai linistit ;) Eva merită sărutată pe toate buzele, nu degeaba ni le arată :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Dragul meu nu prea răspund la sms uri ,după cum am mai zis,dar dacă specifici ca ești tu o sa îți răspund .Asta nu-mi place deloc!De ce nu răspunzi la sms? Eu nu cred că voi avea minute să te sun...oricum nu cred că ți-ar place vocea mea, 95% îți voi trimite un mesaj în care bineînțeles că nu voi specifica cine sunt pe forum!!!De ce aș face asta? Ți-am scris în speranța să reconsideri cele scrise de tine. Un weekend frumos vă doresc! Ție și Rominei. :) 1 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 9, 2019 Asta nu-mi place deloc!De ce nu răspunzi la sms? Eu nu cred că voi avea minute să te sun...oricum nu cred că ți-ar place vocea mea, 95% îți voi trimite un mesaj în care bineînțeles că nu voi specifica cine sunt pe forum!!!De ce aș face asta? Èši-am scris în speranța să reconsideri cele scrise de tine. Un weekend frumos vă doresc! Èšie și Rominei. :)O sa fiu mai explicita ,asa poate vei înțelege ce am vrut sa spun!Mie mie se pare mult mai util și mai sigur o discuție telefonică ,asta 1,2 , nu am zis ce ai inteles tu(ca dacă este de pe forum ,vai doamne ii răspund),m-am adresat strict domnului care își dorea sa ii raspund la sms și i am zis sa spună cine ca sa îmi dau seama și sa ii raspund,dacă doar asa poate comunica !3,primesc zilnic 100 de mesaje,crede ma nici tu nu ai sta sa răspunzi la fiecare ,de asta eu am specificat clar ca nu raspund la mesaje,metoda sigura pentru mine este convorbirea telefonică(și da,asa îți aud și vocea și îmi dau seama dacă ești un om serios,dacă mi ar plăcea mie sau nu vocea ,contează mai puțin,important este modul in care omul se prezintă in acea convorbire)Din tonul vocii îți poți face o idee cu ce fel de om vorbesti.3,raspund la mesaje ,in schimb,atunci când știu cine îmi scrie ,atunci când am cunoscut deja omul:)Sper ca te am lămurit in legătura cu acest aspect!☺ï¸P.S : dacă in mesaj te prezinți a fi un om serios și dorești o programare,o sa îți raspund,mai fac excepții !😉 3 Link spre comentariu
harddick Reputație: 441 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Partajează Postat Martie 10, 2019 Corect!!Prima impresie conteaza mult. Link spre comentariu
somebody_tm Reputație: 972 Postat Martie 10, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Martie 10, 2019 Si...bunul simt...si frumusetea... Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 O sa fiu mai explicita ,asa poate vei înțelege ce am vrut sa spun!Mie mie se pare mult mai util și mai sigur o discuție telefonică ,asta 1,2 , nu am zis ce ai inteles tu(ca dacă este de pe forum ,vai doamne ii răspund),m-am adresat strict domnului care își dorea sa ii raspund la sms și i am zis sa spună cine ca sa îmi dau seama și sa ii raspund,dacă doar asa poate comunica !3,primesc zilnic 100 de mesaje,crede ma nici tu nu ai sta sa răspunzi la fiecare ,de asta eu am specificat clar ca nu raspund la mesaje,metoda sigura pentru mine este convorbirea telefonică(și da,asa îți aud și vocea și îmi dau seama dacă ești un om serios,dacă mi ar plăcea mie sau nu vocea ,contează mai puțin,important este modul in care omul se prezintă in acea convorbire)Din tonul vocii îți poți face o idee cu ce fel de om vorbesti.3,raspund la mesaje ,in schimb,atunci când știu cine îmi scrie ,atunci când am cunoscut deja omul:)Sper ca te am lămurit in legătura cu acest aspect!☺P.S : dacă in mesaj te prezinți a fi un om serios și dorești o programare,o sa îți raspund,mai fac excepții !Am simțit parcă putin tonul vocei tale... :)Am să-ți scriu în mesaj când doresc o programare. Dacă te sun, sigur tu mă vei certa! 1 Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 11, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 11, 2019 Am simțit parcă putin tonul vocei tale... :)Am să-ți scriu în mesaj când doresc o programare. Dacă te sun, sigur tu mă vei certa!Nu am sa te cert,ma poți apela oricum dorești !Seara faina îți doresc,la mine oricând ,eu te primesc!☺️ ;) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 ...Va doresc o dup’amiaza placuta!Pupici!! ai uitat sclipiciul :laugh2Mulțumesc! :) ;) https://www.youtube.com/watch?v=cr46mX2NiPY Link spre comentariu
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 14, 2019 Mulțumesc! :) ;) https://www.youtube.com/watch?v=cr46mX2NiPYNu l am uitat,te am lăsat sa îl pui tu!☺️ ;)Foarte frumoasa melodia! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Nu l am uitat,te am lăsat sa îl pui tu!☺️ ;)Foarte frumoasa melodia!O să-i placă și lui Nelu :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum