Membru Premium nellu2012 Reputație: 14522 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Iunie 6, 2019 N-ai cum să ne pierzi.Io îmi fac un alt cont cu nick cozonaque* și Cozo își face alt cont cu nick ccfdtig* :DCu multe stelute *********** nu doar cu una :laugh2. 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Cu multe stelute *********** nu doar cu una :laugh2.O steluță la primul cont, doua la al 2-lea, trei la al 3-lea etc. :laugh2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14522 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Iunie 6, 2019 O steluță la primul cont, doua la al 2-lea, trei la al 3-lea etc. :laugh2Sa-nteleg ca vrei (vreti) sa-l ajungeti pe brett? 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Sa-nteleg ca vrei (vreti) sa-l ajungeti pe brett?brett e inegalabil :laugh2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14522 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Iunie 6, 2019 brett e inegalabil :laugh2Si unic as spune eu. Mai e si taxii pe aproape, dar la perseverenta nu-l bate nimeni pe brett. 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2019 Postat Septembrie 24, 2019 Mie nu îmi place sa cobor :)))noaptea afara,dar ar fi mult mai frumos sa urci tu la mine și sa ne destindem reciproc ;)Na...mea culpa!Ne-am contopit pa Cluj...probabil pt câteva ore...iar eu nu am încercat nici macar sa te invit la o cafea...Cred că de data asta ai fi coborât.:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum