Sari la conținut

0735628319 - Studenta

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

eu am programare la ea 12iul2022 ora 7pm

Hahaaha 😂😂😂

Postat

tot ii dau mesaje cu numarul din titlu....nu vrea sa raspunda....mai stiti un numar ptr programare....nu am prins o macar o data sa vad si eu cum e....:((

Vizitator bvian7
Reputație: 0
Postat

tot ii dau mesaje cu numarul din titlu....nu vrea sa raspunda....mai stiti un numar ptr programare....nu am prins o macar o data sa vad si eu cum e.... :((

Mai incearca, eu am reusit azi sa iau legatura cu ea si am programare pentru maine  :cool:

Postat

Băi e fenomen ce se întâmplă cu fata asta.... 😓😓

• Like 2
Vizitator bvian7
Postat

Eu m-am si mirat ca am dat de ea. Pierdeam vremea fiind cu masina la revizie si zic hai sa vad cu ce imi ocup timpul... De data asta a fost cu noroc :D

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

Mai stie cineva ceva de tipa asta? Stiu ca a fost acum 3sapt in ploiesti dar nu am putut sa ajung atunci. Am sunat-o si pe nr din topic si pe numarul ala de orange care il mai dadea ea....ambele inchise. Poate are cineva vreo informatie mai “calda”!

Ciocane tari!

Postat

Oare unde a disparut studenta noastra din ploiesti ? Am inteles de la cineva ca isi face veacul prin brasov ...

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Oare unde a disparut studenta noastra din ploiesti ? Am inteles de la cineva ca isi face veacul prin brasov ...

O fi terminat facultatea......

Revine pt master  :laugh2

• Like 3
Vizitator razvannebunu
Postat

Mai are un nr de telefon, daca nu raspunde la asta. Pe la mijlocul saptamanii vine din ce am vazut, o fi la frecventa redusa cine stie.

• Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde
Postat

De unde sti?

Ai luat legătura cu ea?

Postat

Mai are un nr de telefon, daca nu raspunde la asta. Pe la mijlocul saptamanii vine din ce am vazut, o fi la frecventa redusa cine stie.

Trimite-mi si mie numarul celalalt de telefon te rog !

Vizitator razvannebunu
Postat

o sa o intreb si daca e de acord, il pun aici desi nu prea cred ca o sa vrea. eu merg rar oricum

Postat

Uite ca m+ai sunt și băieți, fără păsărică! Stima taticu, ca majoritatea s-au cam pizdificat, m-ai au puțin femeile și ne pun ele piciorul pe cap! :)))

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Love is in The air :)

Bă este doar o curva, nu este soția ta sa nu-i dai numarul, relaxeaza-te

Postat

Adevarul este ca trebuie sa fii foarte inteligent sa postezi aici un numar pe care domnisoara nu doreste sa-l faca public. =)))

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...