preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 9, 2019 Recunoașteți retardatul Ce-o fi cu Toaleta asta mobila de refuleaza !? PSu: gata am turnat o sticla de clor , macar sa nu mai miroase :laugh2 2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 9, 2019 Oare cine este retardatul? " FATA CARE M-A PARASIT " Povestioara pe care mi-am propus-o sa v-o dezvalui , am scris initial , este legata de titlu , iar daca o veti citi pana la capat veti observa analogia cu acesta.Si ....da ....face parte din Real Life .....si din viata mea. Deci am dat ceva din casa. Se intampla la inceputul clasei a 12-a cand am cunoscut o fata cu un an mai mica decat mine (adica clasa a 11-a) . Ca sa vin cu o paranteza : nu era prima , era cred ca :hmmm ...da cine naiba mai tine minte cu exactitate , de fel am fost mai rebel , iar parintii nu mi-au interzis din clasa a 9-a sa merg prin Discoteci (ca asa se numeau la vremea respectiva , nu Cluburi , ulterior a aparut si denumirea de Pub ), iar fetele au tot misunat prin viata mea pe tot timpul liceului dar fara a-si lasa prea mult amprenta pana la aceasta .Si uite-asa s-a gasit una sa-mi puna capac , chiar devenisem indragostit de ea si chiar speram ca relatia noastra de iubire sa aibe o continuitate destul de lunga , ba chiar sa ne casatorim , de ce nu . Dar iata ca aceasta nu a durat decat vre-o 8 luni , moment in care aceasta m-a parasit ptr. un alt baiat. De ce ? Ptr. banii si confortul pe care acesta i-l asigura , nu ptr. vrajeala mai buna pe care acesta i-o dedicase (si iar am sa vin cu o paralela : nu eram sarac , provenint dintr-o familie destul de buna , ba chiar am fost motivat in plus inca din clasa a 9-a sa-mi castig existenta , un fapt bun si chiar le multumesc parintilor, lucrand constant pe toata perioada verii , astfel incat imi cheltuiam proprii bani de buzunar uneori ) , ca aici cred ca eram pe picior de egalitate , doar banii ne departajau putin si masina boyfriend-ului (ca aici iar trebuie sa aduc o mentiune , eu nu aveam inca permis , automat nici masina) , iar cuconita deja nu-si mai etala splendoarea in forma bipeda mergand cu 2-iul , decat din masina cu geamul intens crapat :laugh2 . Ulterior tot meditand la ceea ce s-a petrecut intre noi , adica despartirea si de ce s-a produs aceasta ruptura am incercat s-o pun si pe seama varstei , ba pe seama ocupatiilor mele , ca de eram aproape de sfarsitul clasei a 12-a si aveam deja bine stabilite niste teluri de viitor : urma BAC-ul , urma admiterea la Facultate ....deci eram supus si de catre alte presiuni care atarnau pe capul meu si carora trebuia sa le ofer atentia binemeritata. Si uite asa s-a terminat primul capitol de iubire din viata mea . Dar stati asa ca nu s-a terminat povestioara.Prea scurta ,nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Am trecut peste acest gust amar al despartirii in care fiecare ne-am vazut de drumul sau eu de traiectoria mea , iar ea de a ei . Pana la urma s-a maritat cu un alt barbat , din ceea ce auzisem pe la terminarea facultatii si in rest ....mai nimic. Dar iata ca intr-o zi (adica acum vre-o 2 ani) ne-am regasit intr-un parc , eu solo , ca doar il traversam iar ea ce credeti ...cu 2 copii de manuta si pe care i-a lasat ulterior sa se joace nestingheriti . Am ramas putin inmarmurit , sa fi fost datorita frumusetii pe care si-o conservase ce-i drept cu trecerea anilor , sa fi fost datorita faptului ca brusc imi trezise amintirile si mi le readusese la suprafata .... nu stiu . Oricum nu erau de emotie, ptr. ca nu sunt o persoana emotiva sau care sa ma intimidez destul de usor. Ne-am asezat pe o banca , cred ca de curiozitate , mai mult , ptr. a depana amintirile acumulate in decursul anilor (ca de erau mai mult de 15 de cand nu ne-am vazut face-to-face) . Am luat atitudine din prima si am incercat sa-i invadez intimitatea cu diverse intrebari , sunt mai curios de fel si iscoditor , poate si influentat de zodiei : "si esti maritata?" "sunt copii tai?" . eu cunoscand de altfel situatia ei matrimoniala , mai putin de faza cu copii .In acest rastimp ea ma iscodea doar din privire , nu era o forma de-a ei de atitudine , eu stiind-o din tinerete ca pe o fata cu atitudine si destul de vorbareata . Tot privind-o in ochii ei am observat cum ii coboara privirea spre manutele mele ptr. a-si da seama daca si eu sunt sau nu casatorit , parca nu-si gasea raspunsul sau poate ca inca era o enigma ptr. ea si o macina. De ce? Nu port veregheta :no2 Si aici nu vreau sa intru in detalii , dar sa nu credeti ca acesta este un motiv ptr. "a acrosa" mai usor o femeie . :laugh2 Este cu totul alta poveste si chiar nu vreau sa intru in detalii (nici nevasta mea nu o poarta) . Casatoria chiar mi-o asum si niciodata nu mi-o ascund , fie si cand vine vorba de relatii pasagere , atunci cand sunt intrebat. Dar sa revenim....ea imi raspunde la una dintre intrebarile cu care incercam s-o bombardez : "sunt divortata" si uite cum urmeaza alta : "de ce?" .....pai "m-a parasit ptr. alta fatuca mai tanara" ...."hmmmm" - am zis amintindu-mi de ceea ce patisem eu in tinerete si gandindu-ma brusc la "roata vietii " cum se intoarce. Nu o spun din rautate , dar asta chiar se intampla cu adevarat . Intre timp isi face curaj si ma intreaba de situatia mea amoroasa "casatorit?" , la care eu ii raspund "da" si brusc i se citeste o dezamagire pe chip :slap2 probabil ca se astepta la cu totul alt raspuns din partea mea ...nu stiu. Si tot depanand la amintiri aflu ca nu era nici intr-o situatie prea buna financiara , fiind doar o simpla functionara de banca , iar povara copiilor si a unui credit ipotecar se observa ca o apasa destul de puternic :no2 M-a miscat , putin , dar fiind genul de pers. care " nu linge acolo unde deja altii au scuipat" , adica ea si stiind ca deja era un capitol din viata mea deja apus , mi-am schimbat atitudinea incercand s-o compatimesc (sarcastic , dar nu stiu daca a realizat ea pe moment) spunandu-i "asta-i viata".....dar cu gandul in trecut "vezi , fiecare culege ceea ce seamana , daca ramaneam impreuna poate ca ...."- dar bineanteles ca acest raspuns a ramas doar la nivel de gand , fara a-l transforma in vorba . :no2 Intre timp s-a intamplat exact ca in serialul acela haios "Salvati de clopotel" in care am fost sunat la propriu de catre cineva cu care chiar trebuia sa ma vad si uite asa "Screech" isi lua talpasita parsiveste si cu usurinta zicand : "poate ne mai intalnim" ....dar bineanteles ca aceasta intalnire nu va mai exista vreodata ptr. simplul fapt ca nu mi-o mai doresc chiar si daca ar fi vorba doar de sex , ca da , inca este o femeie frumoasa si atractiva , trebuie sa recunosc ptr. care multi barbati nu ar iScreechspune , nu , cu siguranta . :) VA URMA .....am sa va delectez cu alta ocazie si cu alta povestioara , cand voi avea timp s-o scriu (p'asta abia am avut timp s-o scriu) . Pana atunci le astept pe ale voastre si cu o legatura stricta la titlul Topingului pe care l-am propus " Bani , Dragoste si Sex" :) 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 Oare cine este retardatul? " FATA CARE M-A PARASIT " Povestioara pe care mi-am propus-o sa v-o dezvalui , am scris initial , este legata de titlu , iar daca o veti citi pana la capat veti observa analogia cu acesta.Si ....da ....face parte din Real Life .....si din viata mea. Deci am dat ceva din casa. Se intampla la inceputul clasei a 12-a cand am cunoscut o fata cu un an mai mica decat mine (adica clasa a 11-a) . Ca sa vin cu o paranteza : nu era prima , era cred ca :hmmm ...da cine naiba mai tine minte cu exactitate , de fel am fost mai rebel , iar parintii nu mi-au interzis din clasa a 9-a sa merg prin Discoteci (ca asa se numeau la vremea respectiva , nu Cluburi , ulterior a aparut si denumirea de Pub ), iar fetele au tot misunat prin viata mea pe tot timpul liceului dar fara a-si lasa prea mult amprenta pana la aceasta .Si uite-asa s-a gasit una sa-mi puna capac , chiar devenisem indragostit de ea si chiar speram ca relatia noastra de iubire sa aibe o continuitate destul de lunga , ba chiar sa ne casatorim , de ce nu . Dar iata ca aceasta nu a durat decat vre-o 8 luni , moment in care aceasta m-a parasit ptr. un alt baiat. De ce ? Ptr. banii si confortul pe care acesta i-l asigura , nu ptr. vrajeala mai buna pe care acesta i-o dedicase (si iar am sa vin cu o paralela : nu eram sarac , provenint dintr-o familie destul de buna , ba chiar am fost motivat in plus inca din clasa a 9-a sa-mi castig existenta , un fapt bun si chiar le multumesc parintilor, lucrand constant pe toata perioada verii , astfel incat imi cheltuiam proprii bani de buzunar uneori ) , ca aici cred ca eram pe picior de egalitate , doar banii ne departajau putin si masina boyfriend-ului (ca aici iar trebuie sa aduc o mentiune , eu nu aveam inca permis , automat nici masina) , iar cuconita deja nu-si mai etala splendoarea in forma bipeda mergand cu 2-iul , decat din masina cu geamul intens crapat :laugh2 . Ulterior tot meditand la ceea ce s-a petrecut intre noi , adica despartirea si de ce s-a produs aceasta ruptura am incercat s-o pun si pe seama varstei , ba pe seama ocupatiilor mele , ca de eram aproape de sfarsitul clasei a 12-a si aveam deja bine stabilite niste teluri de viitor : urma BAC-ul , urma admiterea la Facultate ....deci eram supus si de catre alte presiuni care atarnau pe capul meu si carora trebuia sa le ofer atentia binemeritata. Si uite asa s-a terminat primul capitol de iubire din viata mea . Dar stati asa ca nu s-a terminat povestioara.Prea scurta ,nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Am trecut peste acest gust amar al despartirii in care fiecare ne-am vazut de drumul sau eu de traiectoria mea , iar ea de a ei . Pana la urma s-a maritat cu un alt barbat , din ceea ce auzisem pe la terminarea facultatii si in rest ....mai nimic. Dar iata ca intr-o zi (adica acum vre-o 2 ani) ne-am regasit intr-un parc , eu solo , ca doar il traversam iar ea ce credeti ...cu 2 copii de manuta si pe care i-a lasat ulterior sa se joace nestingheriti . Am ramas putin inmarmurit , sa fi fost datorita frumusetii pe care si-o conservase ce-i drept cu trecerea anilor , sa fi fost datorita faptului ca brusc imi trezise amintirile si mi le readusese la suprafata .... nu stiu . Oricum nu erau de emotie, ptr. ca nu sunt o persoana emotiva sau care sa ma intimidez destul de usor. Ne-am asezat pe o banca , cred ca de curiozitate , mai mult , ptr. a depana amintirile acumulate in decursul anilor (ca de erau mai mult de 15 de cand nu ne-am vazut face-to-face) . Am luat atitudine din prima si am incercat sa-i invadez intimitatea cu diverse intrebari , sunt mai curios de fel si iscoditor , poate si influentat de zodiei : "si esti maritata?" "sunt copii tai?" . eu cunoscand de altfel situatia ei matrimoniala , mai putin de faza cu copii .In acest rastimp ea ma iscodea doar din privire , nu era o forma de-a ei de atitudine , eu stiind-o din tinerete ca pe o fata cu atitudine si destul de vorbareata . Tot privind-o in ochii ei am observat cum ii coboara privirea spre manutele mele ptr. a-si da seama daca si eu sunt sau nu casatorit , parca nu-si gasea raspunsul sau poate ca inca era o enigma ptr. ea si o macina. De ce? Nu port veregheta :no2 Si aici nu vreau sa intru in detalii , dar sa nu credeti ca acesta este un motiv ptr. "a acrosa" mai usor o femeie . :laugh2 Este cu totul alta poveste si chiar nu vreau sa intru in detalii (nici nevasta mea nu o poarta) . Casatoria chiar mi-o asum si niciodata nu mi-o ascund , fie si cand vine vorba de relatii pasagere , atunci cand sunt intrebat. Dar sa revenim....ea imi raspunde la una dintre intrebarile cu care incercam s-o bombardez : "sunt divortata" si uite cum urmeaza alta : "de ce?" .....pai "m-a parasit ptr. alta fatuca mai tanara" ...."hmmmm" - am zis amintindu-mi de ceea ce patisem eu in tinerete si gandindu-ma brusc la "roata vietii " cum se intoarce. Nu o spun din rautate , dar asta chiar se intampla cu adevarat . Intre timp isi face curaj si ma intreaba de situatia mea amoroasa "casatorit?" , la care eu ii raspund "da" si brusc i se citeste o dezamagire pe chip :slap2 probabil ca se astepta la cu totul alt raspuns din partea mea ...nu stiu. Si tot depanand la amintiri aflu ca nu era nici intr-o situatie prea buna financiara , fiind doar o simpla functionara de banca , iar povara copiilor si a unui credit ipotecar se observa ca o apasa destul de puternic :no2 M-a miscat , putin , dar fiind genul de pers. care " nu linge acolo unde deja altii au scuipat" , adica ea si stiind ca deja era un capitol din viata mea deja apus , mi-am schimbat atitudinea incercand s-o compatimesc (sarcastic , dar nu stiu daca a realizat ea pe moment) spunandu-i "asta-i viata".....dar cu gandul in trecut "vezi , fiecare culege ceea ce seamana , daca ramaneam impreuna poate ca ...."- dar bineanteles ca acest raspuns a ramas doar la nivel de gand , fara a-l transforma in vorba . :no2 Intre timp s-a intamplat exact ca in serialul acela haios "Salvati de clopotel" in care am fost sunat la propriu de catre cineva cu care chiar trebuia sa ma vad si uite asa "Screech" isi lua talpasita parsiveste si cu usurinta zicand : "poate ne mai intalnim" ....dar bineanteles ca aceasta intalnire nu va mai exista vreodata ptr. simplul fapt ca nu mi-o mai doresc chiar si daca ar fi vorba doar de sex , ca da , inca este o femeie frumoasa si atractiva , trebuie sa recunosc ptr. care multi barbati nu ar iScreechspune , nu , cu siguranta . :) VA URMA .....am sa va delectez cu alta ocazie si cu alta povestioara , cand voi avea timp s-o scriu (p'asta abia am avut timp s-o scriu) . Pana atunci le astept pe ale voastre si cu o legatura stricta la titlul Topingului pe care l-am propus " Bani , Dragoste si Sex" :) Eu nu-s, deși ... :)
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 9, 2019 (adica eu clasa a 12-a ...ea clasa a 11-a).....boule ...reciteste daca esti oligofren =)) Nu exista baiat sau fata care sa nu fi trecut printr-o despartire in anii liceului , ca doar la mintea de copii avuta la acea varsta nu poti considera intotdeauna ceva serios Mai bine ne-ai spune povestea ta....si cum a ajuns un retardat sa petreaca tot timpul pe aici , toate sarbatorile , zilele de 1 si 8 martie cand ar fi trebuit sa iasa si sa se distreze cu o femeie , de ce se crede popa cu cadelnita ..etc...orice...nu sa copieze niste postari ca un schizofrenic damblagit de prea mult stat pe acest forum , din care nu reiese absolut nimic Iar te-ai enervat bosorogule pisarcios , sclavul curvelor de lux ? =))
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 9, 2019 (adica eu clasa a 12-a ...ea clasa a 11-a).....boule ...reciteste daca esti oligofren =)) Nu exista baiat sau fata care sa nu fi trecut printr-o despartire in anii liceului , ca doar la mintea de copii avuta la acea varsta nu poti considera intotdeauna ceva serios Mai bine ne-ai spune povestea ta....si cum a ajuns un retardat sa petreaca tot timpul pe aici , toate sarbatorile , zilele de 1 si 8 martie cand ar fi trebuit sa iasa si sa se distreze cu o femeie , de ce se crede popa cu cadelnita ..etc...orice...nu sa copieze niste postari ca un schizofrenic damblagit de prea mult stat pe acest forum , din care nu reiese absolut nimic Iar te-ai enervat bosorogule pisarcios , sclavul curvelor de lux ? =)) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 9, 2019 Eu am spus , acum raspunde la ce te-am intrebat ...altfel continui cu aceeasi zapaceala de bosorog retardat Mai bine ne-ai spune povestea ta....si cum a ajuns un retardat sa petreaca tot timpul pe aici , toate sarbatorile , zilele de 1 si 8 martie cand ar fi trebuit sa iasa si sa se distreze cu o femeie , de ce se crede popa cu cadelnita ..etc...orice...nu sa copieze niste postari ca un schizofrenic damblagit de prea mult stat pe acest forum , din care nu reiese absolut nimic Apropo si de poza aceea pe care o defilezi aici cu WC-ul ...e de pe net pusa in alt context la misto
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 9, 2019 (adica eu clasa a 12-a ...ea clasa a 11-a).....boule ...reciteste daca esti oligofren =)) Nu exista baiat sau fata care sa nu fi trecut printr-o despartire in anii liceului , ca doar la mintea de copii avuta la acea varsta nu poti considera intotdeauna ceva serios Mai bine ne-ai spune povestea ta....si cum a ajuns un retardat sa petreaca tot timpul pe aici , toate sarbatorile , zilele de 1 si 8 martie cand ar fi trebuit sa iasa si sa se distreze cu o femeie , de ce se crede popa cu cadelnita ..etc...orice...nu sa copieze niste postari ca un schizofrenic damblagit de prea mult stat pe acest forum , din care nu reiese absolut nimic Iar te-ai enervat bosorogule pisarcios , sclavul curvelor de lux ? =))In clasa 11-a am trăit 1 an cu o una de pe strada mihail kogalniceanu,avea 30 de ani si sugea pula mai tare ca aspiratorul.A ramas gravida proasta si eu m-am sutit,PLM stie ce bastard a fatat. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 9, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 9, 2019 Hai , noapte buna oligofrenule ...du-te la somn , ca esti ...pilaf cu paine O sugeai cu fundul si se pisau curvele de lux pe tine , facandu-te sclavul lor pe aici....si te credeai cocos in plm de japita obosita si oropsita de soarta ...hahaha ...Saracie !!!!
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 9, 2019 Hai , noapte buna oligofrenule ...du-te la somn , ca esti ...pilaf cu paine O sugeai cu fundul si se pisau curvele de lux pe tine , facandu-te sclavul lor pe aici....si te credeai cocos in plm de japita obosita si oropsita de soarta ...hahaha ...Saracie !!!!Cand o sa ai si tu o tarfa ca aia de pe mihail kogalniceanu 48 sa vorbești cu PLM,pana atunci taci in PLm ca am dat muie la cea mai mare sugătoare de pula din Romania. 3
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 9, 2019 Oare cine este retardatul? " FATA CARE M-A PARASIT " Povestioara pe care mi-am propus-o sa v-o dezvalui , am scris initial , este legata de titlu , iar daca o veti citi pana la capat veti observa analogia cu acesta.Si ....da ....face parte din Real Life .....si din viata mea. Deci am dat ceva din casa. Se intampla la inceputul clasei a 12-a cand am cunoscut o fata cu un an mai mica decat mine (adica clasa a 11-a) . Ca sa vin cu o paranteza : nu era prima , era cred ca :hmmm ...da cine naiba mai tine minte cu exactitate , de fel am fost mai rebel , iar parintii nu mi-au interzis din clasa a 9-a sa merg prin Discoteci (ca asa se numeau la vremea respectiva , nu Cluburi , ulterior a aparut si denumirea de Pub ), iar fetele au tot misunat prin viata mea pe tot timpul liceului dar fara a-si lasa prea mult amprenta pana la aceasta .Si uite-asa s-a gasit una sa-mi puna capac , chiar devenisem indragostit de ea si chiar speram ca relatia noastra de iubire sa aibe o continuitate destul de lunga , ba chiar sa ne casatorim , de ce nu . Dar iata ca aceasta nu a durat decat vre-o 8 luni , moment in care aceasta m-a parasit ptr. un alt baiat. De ce ? Ptr. banii si confortul pe care acesta i-l asigura , nu ptr. vrajeala mai buna pe care acesta i-o dedicase (si iar am sa vin cu o paralela : nu eram sarac , provenint dintr-o familie destul de buna , ba chiar am fost motivat in plus inca din clasa a 9-a sa-mi castig existenta , un fapt bun si chiar le multumesc parintilor, lucrand constant pe toata perioada verii , astfel incat imi cheltuiam proprii bani de buzunar uneori ) , ca aici cred ca eram pe picior de egalitate , doar banii ne departajau putin si masina boyfriend-ului (ca aici iar trebuie sa aduc o mentiune , eu nu aveam inca permis , automat nici masina) , iar cuconita deja nu-si mai etala splendoarea in forma bipeda mergand cu 2-iul , decat din masina cu geamul intens crapat :laugh2 . Ulterior tot meditand la ceea ce s-a petrecut intre noi , adica despartirea si de ce s-a produs aceasta ruptura am incercat s-o pun si pe seama varstei , ba pe seama ocupatiilor mele , ca de eram aproape de sfarsitul clasei a 12-a si aveam deja bine stabilite niste teluri de viitor : urma BAC-ul , urma admiterea la Facultate ....deci eram supus si de catre alte presiuni care atarnau pe capul meu si carora trebuia sa le ofer atentia binemeritata. Si uite asa s-a terminat primul capitol de iubire din viata mea . Dar stati asa ca nu s-a terminat povestioara.Prea scurta ,nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 In clasa 9-a,adica 15 ani,te-au trimis părintii la munca?Sa te fut in cur de sclav si sa ma pis pe toti părintii care isi exploatează copii ca pe sclavi.Rapanosii aia nu erau in stare sa castige suficient sa te poate întreține măcar pana la 17 varsta legala.Tu-va-n gura de țărani care trăiți si acum in era primitiva. 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 In clasa 11-a am trăit 1 an cu o una de pe strada mihail kogalniceanu,avea 30 de ani si sugea pula mai tare ca aspiratorul.A ramas gravida proasta si eu m-am sutit, PLM stie ce bastard a fatat.Daca sugea pula, de ce a ramas gravida?! :cry2 Mortii ma-sii, eu ejaculez numa' in cur si-n gat din principiu. Pe vremea aia, se gasea test. injectabil la farmacie, cel mai eficient contraceptiv masculin, 95% siguranta, cu o injectie pe saptamana aproape ca scapai de griji... :console
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 In clasa 9-a,adica 15 ani,te-au trimis părintii la munca?Sa te fut in cur de sclav si sa ma pis pe toti părintii care isi exploatează copii ca pe sclavi.Rapanosii aia nu erau in stare sa castige suficient sa te poate întreține măcar pana la 17 varsta legala.Tu-va-n gura de țărani care trăiți si acum in era primitiva.Iti dai seama de "familia buna" dupa prioritatile odraslei: "...sa fac bani!" vs. cultura stiintifica, sport, educatie... :no2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 Si ce este in neregula cu textul acela , distrusule ? E scris de mine si mi-l asum oricand .Sau ce este in neregula ca un parinte ca isi responsabilizeaza odrasla (cu bunavointa ei , nu fortata) , inca de la o varsta frageda , astfel incat sa nu devina mai tarziu un parazit al societatii si sa porneasca pe un drum drept al vietii cu anumite principii corect intiparite ? Pe tema asta as putea sa dau N exemple , unele chiar modele de viata Tot vsv de chestia aceea scrisa , sunt sute de adolescenti aflati la varsta de 15-18 ani care lucreaza pe timpul verii , ca sezonieri , mai ales in zona Constantei , care le poate oferi astfel de posibilitati.Sau ar trebui ca toti copii sa atarne pe buzunarul si portofelul parintilor pana la 30 de ani, sa le fure banii din casa , sa produca scandal cu acestia ca li se ofera prea putin sau sa ajunga niste drogati si sa-si dezvolte cu timpul mai bine abilitatile de infractori , decat sa faca ceva constructiv cu propria lor viata ? Doar Intr-o societate bolnava (cum este si a noastra in momentul de fata) ,stai ca parazitele si doar ceri sau astepti/atarni sa ti se ofere permanent ceva gratis , fara a oferi ceva la schimb .Cam asta e gandirea majoritara OLIGOFREN mai esti baga-ti-ai pula in cresterea ta de sociopat.Nu degeaba ai ajuns o paria a societatii si atarni zilnic pe aici. Bostane , tu chiar ai trait la Capitala ? Aaaa ...hai ca te cred , in stilul acesta de gandire a trecut viata pe langa tine degeaba si ai ajuns un bosorog alcoolist , ptr. care as pune ramasag ca ptr. o sticluta de tarie (de proasta calitate), ar face fel de fel de minunatii. Am intalnit suficienti nemernici pe acolo (ceva de genul tau) ptr. care verbul " a munci cinstit" le suna a necunoscuta . Mai bine ar fura o gaina din curtea vecina , tot de foame , ar pune-o zilnic de-o infractiune , decat sa infaptuiasca o activitate/munca cinstita . Genul acesta de activitati sunt chiar o rusine ptr. ei insisi , iar tu te regasesti adesea (sunt sigur) in asemenea situatii (chiar si aici) . Iti dai seama de "familia buna" dupa prioritatile odraslei: "...sa fac bani!" vs. cultura stiintifica, sport, educatie... :no2 Laurentiule nu te stiam chiar atat de ..., (completezi tu cuvantul potrivit) Interesant, cand auzi discutii despre parinti , esti primul care si-i critica pe aici .Unii ii respecta , altii si-i critica , cu prima ocazie , si mai ales aici .Esti unicat . Eu tot nu am inteles de ce , nu ca m-ar interesa prea mult , dar trebuie sa te simti tare inconfortabil cand vine vorba de acestia . Pacat. In viata te poti culturaliza si instrui din carti ptr. a-ti creste nivelul de inteligenta , dar cand vine vorba de respect fata de parintii care ti-au dat viata (chiar daca poate nu au avut o mare insemnatate si aport in viata ta ) ar trebui totusi sa fie altul , nu sa-ti versi adancile frustrari pe aici. Pe vremea aia, se gasea test. injectabil la farmacie, cel mai eficient contraceptiv masculin, 95% siguranta, cu o injectie pe saptamana aproape ca scapai de griji... :console Vorba altora ...sa nu te reproduci , chiar ar fi un mare pacat. Ai tendinte homosexuale , nu ma indoiesc de asta sau cel putin ai o adanca parere de rau ca nu te-ai nascut femeie , astfel incat sa castigi si tu usor din vanzarea propriei pizde , un alt coplex de-al tau ca acestea castiga banuti frumosi (observat demult) , iar tu nu poti . Cunosti pana si testele care se gasesc prin farmacii . Intamplator ? N-as zice .
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Daca sugea pula, de ce a ramas gravida?! :cry2 Mortii ma-sii, eu ejaculez numa' in cur si-n gat din principiu. Pe vremea aia, se gasea test. injectabil la farmacie, cel mai eficient contraceptiv masculin, 95% siguranta, cu o injectie pe saptamana aproape ca scapai de griji... :consoleau ajuns femeile sa se ducă la banca de spermă, că nu mai găsesc bărbați care sa le facă un copil.Când au devenit bărbații asa de lași?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 au ajuns femeile sa se ducă la banca de spermă, că nu mai găsesc bărbați care sa le facă un copil.Când au devenit bărbații asa de lași? Te mira asta ? Mie Imi aduce aminte de o gluma citita acum ceva timpAm sa reproduc ceva din aceasta , din ce imi reamintesc . "Cu atatia barbati martalogi , si cu un procentaj superior al populatiei , in ceea ce priveste sexul frumos, nu-i de mirare ca s-au inmultit cuplurile de lesbiene" Ti-ai gasit pe cine sa intrebi despre aceasta situatie . Sau urmareste in link-ul de mai jos , o alta cauza principala a acestei situatii :) https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/cea-mai-netratata-boala-din-romania-beam-si-un-litru-de-votca-pe-noapte-934162
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Te mira asta ? Mie Imi aduce aminte de o gluma citita acum ceva timpAm sa reproduc ceva din aceasta , din ce imi reamintesc . "Cu atatia barbati martalogi , si cu un procentaj superior al populatiei , in ceea ce priveste sexul frumos, nu-i de mirare ca s-au inmultit cuplurile de lesbiene" Ti-ai gasit pe cine sa intrebi despre aceasta situatie . Sau urmareste in link-ul de mai jos , o alta cauza principala a acestei situatii :) https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/cea-mai-netratata-boala-din-romania-beam-si-un-litru-de-votca-pe-noapte-934162Păi, Miky, dacă asta au văzut și ei, ce sa facă altceva, dacă nu-i duce memeaca? :)
ceatarnapula01 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 https://m.tiktok.com...5415461126.html https://vocaroo.com/i/s1uqU9NNEle8 https://vocaroo.com/i/s15b3bxQbhiN https://vocaroo.com/i/s0wEUznpe7WT https://vocaroo.com/i/s1N7v6uBwIq8 Asta e cea mai proasta fiinta. IQ negativ. Foame da bani. Ea vrea sa nu faca nimic si sa ii vina banu, asa cum ii vine banii si lu iubi al ei cu care e da 6 ani. Asta inseamna ca se fute de la mai putin de 14 ani.
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Si ce este in neregula cu textul acela , distrusule ? E scris de mine si mi-l asum oricand .Sau ce este in neregula ca un parinte ca isi responsabilizeaza odrasla (cu bunavointa ei , nu fortata) , inca de la o varsta frageda , astfel incat sa nu devina mai tarziu un parazit al societatii si sa porneasca pe un drum drept al vietii cu anumite principii corect intiparite ? Pe tema asta as putea sa dau N exemple , unele chiar modele de viata Tot vsv de chestia aceea scrisa , sunt sute de adolescenti aflati la varsta de 15-18 ani care lucreaza pe timpul verii , ca sezonieri , mai ales in zona Constantei , care le poate oferi astfel de posibilitati. Sau ar trebui ca toti copii sa atarne pe buzunarul si portofelul parintilor pana la 30 de ani, sa le fure banii din casa , sa produca scandal cu acestia ca li se ofera prea putin sau sa ajunga niste drogati si sa-si dezvolte cu timpul mai bine abilitatile de infractori , decat sa faca ceva constructiv cu propria lor viata ? Doar Intr-o societate bolnava (cum este si a noastra in momentul de fata) ,stai ca parazitele si doar ceri sau astepti/atarni sa ti se ofere permanent ceva gratis , fara a oferi ceva la schimb .Cam asta e gandirea majoritara OLIGOFREN mai esti baga-ti-ai pula in cresterea ta de sociopat.Nu degeaba ai ajuns o paria a societatii si atarni zilnic pe aici. Bostane , tu chiar ai trait la Capitala ? Aaaa ...hai ca te cred , in stilul acesta de gandire a trecut viata pe langa tine degeaba si ai ajuns un bosorog alcoolist , ptr. care as pune ramasag ca ptr. o sticluta de tarie (de proasta calitate), ar face fel de fel de minunatii. Am intalnit suficienti nemernici pe acolo (ceva de genul tau) ptr. care verbul " a munci cinstit" le suna a necunoscuta . Mai bine ar fura o gaina din curtea vecina , tot de foame , ar pune-o zilnic de-o infractiune , decat sa infaptuiasca o activitate/munca cinstita . Genul acesta de activitati sunt chiar o rusine ptr. ei insisi , iar tu te regasesti adesea (sunt sigur) in asemenea situatii (chiar si aici) . Laurentiule nu te stiam chiar atat de ..., (completezi tu cuvantul potrivit) Interesant, cand auzi discutii despre parinti , esti primul care si-i critica pe aici .Unii ii respecta , altii si-i critica , cu prima ocazie , si mai ales aici .Esti unicat . Eu tot nu am inteles de ce , nu ca m-ar interesa prea mult , dar trebuie sa te simti tare inconfortabil cand vine vorba de acestia . Pacat. In viata te poti culturaliza si instrui din carti ptr. a-ti creste nivelul de inteligenta , dar cand vine vorba de respect fata de parintii care ti-au dat viata (chiar daca poate nu au avut o mare insemnatate si aport in viata ta ) ar trebui totusi sa fie altul , nu sa-ti versi adancile frustrari pe aici. Vorba altora ...sa nu te reproduci , chiar ar fi un mare pacat. Ai tendinte homosexuale , nu ma indoiesc de asta sau cel putin ai o adanca parere de rau ca nu te-ai nascut femeie , astfel incat sa castigi si tu usor din vanzarea propriei pizde , un alt coplex de-al tau ca acestea castiga banuti frumosi (observat demult) , iar tu nu poti . Cunosti pana si testele care se gasesc prin farmacii . Intamplator ? N-as zice . Iar te-ai facut de kakao poponare!? :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 Păi, Miky, dacă asta au văzut și ei, ce sa facă altceva, dacă nu-i duce memeaca? :) Exact...ala de mai sus a pus exact modelul de copil (de aceasta data o fata) care ar trebui urmat in societate Cu siguranta ca este un impuls dat tot din cadrul familiei . Eu n-as considera ca este vina ei ... mental fiind departe de a avea vreo dezvoltare
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 Iar a aparut electrocutatul ata de ora 5-6 ?Pai ce exemplu ar mai putea sa dea el cand ajunge vai de steaua lui si plange pe la usa unei pustoaice de 18 ani prin Constanta ....hahaha ...acum' iti dau voie sa razi , tembelule .
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Iar a aparut electrocutatul ata de ora 5-6 ? Pai ce exemplu ar mai putea sa dea el cand ajunge vai de steaua lui si plange pe la usa unei pustoaice de 18 ani prin Constanta ....hahaha ...acum' iti dau voie sa razi , tembelule .Este ca te-ai enervat sociopatule? :laugh2 1 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 au ajuns femeile sa se ducă la banca de spermă, că nu mai găsesc bărbați care sa le facă un copil.Când au devenit bărbații asa de lași?"LASI"?! Esti TAMPIT?! Sunt RESPONSABILI! Handicapatele care fac asa ceva sunt niste bolnave mintal, dar cum exploatarea dementilor de toate sexele renteaza - se permite. 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 Laurentiule nu te stiam chiar atat de ..., (completezi tu cuvantul potrivit) Interesant, cand auzi discutii despre parinti , esti primul care si-i critica pe aici .Unii ii respecta , altii si-i critica , cu prima ocazie , si mai ales aici .Esti unicat . Eu tot nu am inteles de ce , nu ca m-ar interesa prea mult , dar trebuie sa te simti tare inconfortabil cand vine vorba de acestia . Pacat. In viata te poti culturaliza si instrui din carti ptr. a-ti creste nivelul de inteligenta , dar cand vine vorba de respect fata de parintii care ti-au dat viata (chiar daca poate nu au avut o mare insemnatate si aport in viata ta ) ar trebui totusi sa fie altul , nu sa-ti versi adancile frustrari pe aici. NU ESTE NIMIC DE RESPECTAT IN A "DA VIATA". NU AM ABSOLUT NICI UN MOTIV DE RESPECT PENTRU ASA CEVA. ORICE GANDAC SE IMPUIE. E ADN-UL. ITI TREBUIE RESPONSABILITATE SI UMANITATE, RATIUNE, SA NU O FACI. FIRESTE CA NISTE LEPADATURI CARE SE PUIE IN ORICE CONDITII ISI VOR INDOCTRINA SI ABUZA PROGENITURILE SA LE "RESPECTE" PENTRU SIMPLUL MOTIV CA EXISTA. 3
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 "LASI"?! Esti TAMPIT?! Sunt RESPONSABILI! Handicapatele care fac asa ceva sunt niste bolnave mintal, dar cum exploatarea dementilor de toate sexele renteaza - se permite. care ar fi responsabilitatea? Sa trăiești degeaba?Ete funia, ete pomu, găsim și taxiu dă lux :))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum