miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 Am inteles mahhh curentatule ...nu ne mai explica cine te-a abuzat permanent ...adica familia , prietenii , amicii (inclusiv aceia Joisti) si viata , cu tot ceea ce inseamna ea . 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Am inteles mahhh curentatule ...nu ne mai explica cine te-a abuzat permanent ...adica familia , prietenii , amicii (inclusiv aceia Joisti) si viata , cu tot ceea ce inseamna ea .Tu esti cel abuzat muistule, ai spus-o chiar tu taratura! Bai "patroane", tu nu ai turisti falitule, sa ma cac in hotelul tau de saracie!? :laugh2 2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Laurentiule nu te stiam chiar atat de ..., (completezi tu cuvantul potrivit) Interesant, cand auzi discutii despre parinti , esti primul care si-i critica pe aici .Unii ii respecta , altii si-i critica , cu prima ocazie , si mai ales aici .Esti unicat . Eu tot nu am inteles de ce , nu ca m-ar interesa prea mult , dar trebuie sa te simti tare inconfortabil cand vine vorba de acestia . Pacat. In viata te poti culturaliza si instrui din carti ptr. a-ti creste nivelul de inteligenta , dar cand vine vorba de respect fata de parintii care ti-au dat viata (chiar daca poate nu au avut o mare insemnatate si aport in viata ta ) ar trebui totusi sa fie altul , nu sa-ti versi adancile frustrari pe aici. NU ESTE NIMIC DE RESPECTAT IN A "DA VIATA". NU AM ABSOLUT NICI UN MOTIV DE RESPECT PENTRU ASA CEVA. ORICE GANDAC SE IMPUIE. E ADN-UL. ITI TREBUIE RESPONSABILITATE SI UMANITATE, RATIUNE, SA NU O FACI. FIRESTE CA NISTE LEPADATURI CARE SE PUIE IN ORICE CONDITII ISI VOR INDOCTRINA SI ABUZA PROGENITURILE SA LE "RESPECTE" PENTRU SIMPLUL MOTIV CA EXISTA. Stimate Laurențiu, fara împuiere specia noastră nu era mai saraca in gânduri? :)Dimpotriva, ar fi fost mai mult loc pentru calitate din toate punctele de vedere. Nu cred ca ignori variabilitatea genetica
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 De cand te intereseaza pe tine , nebuno , ce am si ce n-am ? Al draq poponar s-ar insura doar pe interes =)) 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 De cand te intereseaza pe tine , nebuno , ce am si ce n-am ? Al draq poponar s-ar insura doar pe interes =))Chiar este topicul tau, esti un imbecil ...in stare pura! :laugh2 1 1
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 Divagati la greu...Plecati de la una si va puneti vietile pe tapet.La ce bun ?El kule miskin are legatura cu miskin tailandezul care mananca/ prepara orez la greu si are dispute cu toti pe aici ?De ce implicati familia....si va insultati reciproc...care este castigul ?
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 10, 2019 L-ai atins rau de tot! Fiecare varsta are ...''munca" ei. Daca ai sau esti un parinte responsabi, copilul trebuie sa munceasca, sa invete, sa isi cultive spiritul! Stiuletarul, estenevident ca a fost exploatat in copilarie, asta este motivul pentru care acum este un sociopat!Oare a fost abuzat si sexual de părinți? :thinking 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Oare a fost abuzat si sexual de părinți? :thinkingDupa cate a scris cu manuta lui, nu m-as mira! Pacat de el, baiat muncitor dar prost! L-as angaja sa dea cu sapa! 1 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 10, 2019 Ideea , mai simplista , ar fi alta...cum iti asterni asa dormi ...de tanar(a) nu uita ;) Oricum am sa revin mai tarziu cu ceea ce am promis , si ce inseamna in acelasi timp si dragoste si recunostinta fata de parinti , poate doar de mama .Pun si io o întrebare chiar dacă o s-o ocolești de rușine.Parintii tai care aveau o situație materiala foarte buna,ce făceau in concediu când tu lucrai ca sclav pe plantație la 15 ani?1. Plecau in concediu sa se distreze iar tu rămâneai pe plantație?2. Isi petreceau concediul acasa ca niste aurolaci? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 10, 2019 Daca ai impresia ca "scopul vietii" e sa torni distrusi, esti deja o boala tu insuti. Nu știu cu ce scop îi spui tu astea și cine-s acei distruși, dar as zice ca îngerul discordiei aceasta și vrea să crezi...despre tine, ca un pui de-al său.Ia spune-mi tu...Ce lume e aceasta în care trăim, a iadului sau e un rai incipient!? 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Divagati la greu...Plecati de la una si va puneti vietile pe tapet.La ce bun ?El kule miskin are legatura cu miskin tailandezul care mananca/ prepara orez la greu si are dispute cu toti pe aici ?De ce implicati familia....si va insultati reciproc...care este castigul ?Gelule, stim ca te-a amenintat, este un gunoi infect! Te rog sa nu iti fie teama, este in corzi si este un ratat! Mai are putin pana ajunge la parnaie! :no2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Nu știu cu ce scop îi spui tu astea și cine-s acei distruși, dar as zice ca îngerul discordiei aceasta și vrea să crezi...despre tine, ca un pui de-al său.Ia spune-mi tu...Ce lume e aceasta în care trăim, a iadului sau e un rai incipient!?Pentru ca asa ziusul tau prieten kiki este un gunoi!
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 Eu inchid usa trecutului.Altfel o iau de la capat , in bucla inchisa...he !
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Eu inchid usa trecutului.Altfel o iau de la capat , in bucla inchisa...he !Nu este inchisa, trebuie doar sa dai peste bot gunoiului asta! Te-a amenintat, este o otreapa, iarta=l ddar nu il lasa sa faca in continuare asdta!
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat Martie 10, 2019 Divagati la greu...Plecati de la una si va puneti vietile pe tapet.La ce bun ?El kule miskin are legatura cu miskin tailandezul care mananca/ prepara orez la greu si are dispute cu toti pe aici ?De ce implicati familia....si va insultati reciproc...care este castigul ?Este mana Divinitatii,vorba taranusului basit si afumat. " SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT . LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " Nu lua mot a mot ce zice țăranul "LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE" Intelege ca taranul munceste ca sclav de la 15,de unde cultura, Ai uitat ca aceasta târâtură miriapoda a bârfit si cerut informații intime despre tine si apoi le-a făcut publice?Ai uitat ca aceasta prostituata masculina i-a facut anilingus lui Betty ca sa-i dea informatii despre Bubutz si Symona,apoi le-a făcut publice,știind ca nevasta lui Bubutz citește forumul,iar asta a dus la divortul lor?Cata nemernicie zace in taranul asta incat sa provoace divortul unor oameni care aveau si un copil mic?Ai uitat ca a incercat sa obtina informatii de la zeci de prostituate despre mine,Picon,Condition,Marean si multi altii. 5
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 Nu știu cu ce scop îi spui tu astea și cine-s acei distruși, dar as zice ca îngerul discordiei aceasta și vrea să crezi...despre tine, ca un pui de-al său.Ia spune-mi tu...Ce lume e aceasta în care trăim, a iadului sau e un rai incipient!?Din cauza perpetuarii in dispretul ratiunii a unor superstitii/culte din preistorie, incepand cu cel al fertilitatii, ne invartim intr-un Infern tot mai... rafinat. Victoria ratiunii ar putea schimba ceva, dar pare destul de putin probabil din moment ce insasi capacitatea cerebrala scade vertiginos pe masura urbanizarii si specializarii, pe masura ce e tot mai putin sapiens si tot mai mult... laborans. Inteligenta artificiala ar putea echilibra ceva, dar probabil ca este o perspectiva iluzorie (Time is of the essence and we are running out.) :pepsi 2
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 Eu iert , dar nu uit.Totul se plateste. Sanatate si inspiratie !
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 Cata nemernicie zace in taranul asta incat sa provoace divortul unor oameni care aveau si un copil mic? Da-i in pula armasarului de prosti! Niste dobitoci de la un capat la celalalt! :laugh2 Mamaaa, cata prostie pe astia! Sfinte parintele, ai avut har si de data asta cu postarile astea! Da-le-n gura, ca merita!
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Eu iert , dar nu uit.Totul se plateste.Sanatate si inspiratie !Eu iert dupa ce il bag cu capul in cacat unde ii este locul! Acolo o sa fie linistit, acolo se linisteste! :laugh2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 10, 2019 Oras:F Oras:F Postat Martie 10, 2019 Eu iert dupa ce il bag cu capul in cacat unde ii este locul! Acolo o sa fie linistit, acolo se linisteste! :laugh2Unde-i place oxiurului?! La gaurica cu cacateeel... :clap2 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 10, 2019 Din cauza perpetuarii in dispretul ratiunii a unor superstitii/culte din preistorie, incepand cu cel al fertilitatii, ne invartim intr-un Infern tot mai... rafinat. Victoria ratiunii ar putea schimba ceva, dar pare destul de putin probabil din moment ce insasi capacitatea cerebrala scade vertiginos pe masura urbanizarii si specializarii, pe masura ce e tot mai putin sapiens si tot mai mult... laborans. Inteligenta artificiala ar putea echilibra ceva, dar probabil ca este o perspectiva iluzorie (Time is of the essence and we are running out.) :pepsi@Condition, vezi ca eu te am la pus în lista celor ignorați!...Dar vezi ce răspuns mi-a dat @Laurentiu și înțelege ca nu Miki are onoarea să fie cel asupra căruia să pice vina, ci noi toți...și e bai pentru ca nu mai avem apoi de unde să luăm exemplu și puterea de a discerne. 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 @Condition, vezi ca eu te am la pus în lista celor ignorați!...Dar vezi ce răspuns mi-a dat @Laurentiu și înțelege ca nu Miki are onoarea să fie cel asupra căruia să pice vina, ci noi toți...și e bai pentru ca nu mai avem apoi de unde să luăm exemplu și puterea de a discerne.Alex, stii bine ca nu am nimic cu tine, noi am vb. Kiki este doar o jartea umana, nu are coloana vertebrala si nici eduCATIE. eSTRE UN SOBOLAN SOCIOPAT!
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 10, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 10, 2019 Pai ce facem Pisarciosule , nu spuneai de pe contul @avpop (contul initial al lui Bubutz pe care ti l-a cedat tie) ca s-au impacat si acum sunt o familie fericita ? Hahaha Oare de pe ce cont au decolat diferse informatii legate de anumiti useri si cu coparticiparea carei saracii , inclusiv de pe contul Symonei ? Si uite-asa ne intoarcem la textul meu din avatar caruia ii poti gasi acum insemnatatea " SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT . LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " L-o fi pus degeaba acolo fraierul ala de Miky . Deja "m-a cuprins toata compasiunea" fata de distrusul ala care in loc sa-si ingrijeasca familia , cara de 6-7 ani toti banii pe care ii castiga la curve . Cu ce e de vina Miky ? Ca eu l-am cunoscut in 2017, el activa pe aici inca de la inceputul forumului (adica 2012)
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 10, 2019 Pai ce facem Pisarciosule , nu spuneai de pe contul @avpop (contul initial al lui Bubutz pe care ti l-a cedat tie) ca s-au impacat si acum sunt o familie fericita ? Hahaha Oare de pe ce cont au decolat diferse informatii legate de anumiti useri si cu coparticiparea carei saracii , inclusiv de pe contul Symonei ? Si uite-asa ne intoarcem la textul meu din avatar caruia ii poti gasi acum insemnatatea " SA NU AI VREO ASTEPTARE CA VEI CULEGE VREODATA CEEA CE NU AI SADIT . LEGILE UNIVERSULUI SUNT DESTUL DE CLARE SI CORECTE : TI SE INTOARCE TOT CEEA CE FACI ! " L-o fi pus degeaba acolo fraierul ala de Miky . Deja "m-a cuprins toata compasiunea" fata de distrusul ala care in loc sa-si ingrijeasca familia , cara de 6-7 ani toti banii pe care ii castiga la curve . Cu ce e de vina Miky ? Ca eu l-am cunoscut in 2017, el activa pe aici inca de la inceputul forumului (adica 2012) SOBOLANE sociopat, ai sa ti-o furi de la autoritati, esti un bolnav! :laugh2
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 10, 2019 Imaginatia mea are o plăcere de moment, acum...o idee ciudată a răsărit din acele meandre celebre ale personalității mele și mi-a zis așa:"ia dacă faci posibil ca pipiloi să fie bububutz încă de la începutul povestii, ia vezi ce-ți iese?"...Și mi-a venit un zâmbet pervers pe față! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum