skydiver Reputație: 611 Postat Mai 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2013 ALINA, rafinament, doresti sa cunosti o tanara de calitate, stilata si frumoasa, te astept sa petrecem clipe fierbinti si pasionale, pe care sigur nu le vei uita, incearca si te vei convinge, 15 May 07:030727054132Am vizitat tanara domnita. Locatie,metrou Iancului,ap doua camere,etaj inferior. Cica sunt 3 fete. O secretara si doua albinutze. La fatza locului doar secretara izolata in sufragerie si Alina libera prin locatie. Fata inalta,170/60 kg buna sa te lupti cu ea,frumusica,sani frumosi,maricei,cur misto. Cateva kg in + dar distribuite uniform pe corp fara sa fie deranjant. Cred ca are 23 de ani,bruneta si seamana cu fata din poze dar nu sunt ale ei. Politicoasa,comunica si zambeste dar le face distant si cam greu. Nu simti nicio caldura dinspe ea. Serviciile 100 finalizarea 30 minute. Oral neprotejat cu finalizare corporala. Exclus finalizare orala sau faciala. Locatia e curata inclusiv prosopul. M-am dushat si am revenit in camera obscura din cauza jaluzelelor. A inceput sa ma linga pe corp si cum nu simteam nicio emotie ba imi lasa senzatia ca o sa o mai tina mult cu linsul corporal,am trecut-o la un 69 ca sa sporesc dorinta de finalizare rapida ca sa nu esuez intalnirea. Fata e curata,foarte curata. Am ramas in pozitia 69 si incercam sa visez ceva frumos evitand sa ma gandesc la mama.... Am reusit sa finalizez pe sani. Servetele umede,sters,spalat si ushchit. Intalnire anosta.Locatia,8 Fata total general ca aspect si curatenie,8-9, Oral,5( o suge si cam atat,parca am simtit si niste dintzi dar putin si ushor ) De futut nici nu mai incapea vreo intentie. Platit aventura cu 100 lei.Concluzia mea in urma atitudinii ei si a prestatiei,este de nerevenit. Poate ca nu a avut o zi buna.....Pacat de ea.... 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum