Sari la conținut

0729113806, outcall

Vizitator bigmo47

Postări Recomandate

• Oras:Pă zonă

Ceva vesti ? Am inteles ca sta prin otopeni si nu are locatie, doar se deplaseaza. 100/200 lei. Totul protejat, iar pentru ON se plateste extra (nu stiu cat).

M-as risca sa o iau primu la un test drive , dar mi-e sa nu aiba prea multi km :))

Link spre comentariu

Am sunat-o inainte de Paste cu 2-3 zile. Sta in Otopeni , nu are locatie. 100 fin / 200 ora. ON contracost 50. Vorbim in lei.

I-am propus sa vin sa o vad , ca aveam drum prin Otopeni dar eram pe fuga. Si daca e totul ok sa organizez pentru a doua zi la un motel/pensiune prin zona. A spus ca imi da mesaj si apoi nu a mai raspuns la telefon.

Cred ca e cam nasparlie din ce vad in prima poza de mai sus. Celelalte o avantajeaza.

Renunt la idee pana vine o recenzie :)

Link spre comentariu

Hai ca m.am riscat eu:

Am ridicat.o pe fata din zona Greenfield, actiunea s.a petrecut in masina. Nu imi dau seama daca sunt pozele ei ,cele de mai sus, fata este frumusica, cu buze mari si ochii albastri, foarte frumosi; parul este saten si cret, plinuta pentru gustul meu, undeva la 1.65 60+kg cred. Oralul il face foarte bine, mi.am dat drumul repede, se ajuta de mana si nu foarte deep dar are un stil bun. Ca si atitudine este ok, nu este figuranta, nu te grabeste, vorbeste doar daca o intrebi...

Merita daca iti doresti o fata care nu arata ca si cum ar face meseria asta si esti prin zona. La aspect, pentru gustul meu, pluseaza cu fata( ochi, buze si ten frumos)si ca este ingrijita. Per total m.am simtit bine. De revenit? Doar daca nu gasesc si altceva. As reveni pentru 100 fara prez

• Like 2
Link spre comentariu

Bună tuturor,

Interesat de anunț dar mai ales de zona am decis sa o văd și eu pe domnișoara așa ca duminica trecuta pe la 22 am decis sa îi dau un what's app pentru o întâlnire.

Am stabilit locația de unde urma sa o iau cu mașina (Greenfield) și am plecat la drum aproximativ 10 minute din Otopeni.

Ca prima impresie domnișoara este foarte sociabila și deschisa la orice conversație super amabila și frumoasa. La corp însă nu este pentru amatorii de slim

Am ajuns pe un câmp din apropiere la 4 min unde am oprit mașina și am mers pe bancheta din spate unde am primit un oral protejat bun dar ajutat de mana și fără atenție la 00.

+

-Fata veselă, își da interesul sa te simți bine

-Frumoasa la față, ochii mari negri

-Acepta sa fie preluată de tine din Greenfield și dusa la tine acasă/hotel

-

-Nu are locație

- Nu este indicata pentru amatorii Slim

De revenit, da, de data asta probabil la mine acasă sa încerc și normal (poze reale)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator bigmo47
Reputație: 0

Va salut sunt dator cu o recenzie despre domnisoara

Face doar deplasari nu are locatie (acum am citit ca prestează si in masina), eu am invitato la un hotel (ieftin zona vitan)

...a fost punctuala chiar a ajuns cu 10minute mai devreme, este o tipa ok, vorbareata, sociabila, zambareata...am fumat o tigara am baut o cafea...am intrat amandoi la dus...apoi actiune...pare timida la inceput dar usor usor incepe sa isi dea drumul...oral protejat nu are griza de *00* folosete mult mana...am trecut la normal in diferite pozitii...ea deasupra se misca bine..

O tipa, creata, ochii mari luminosi, sani frumosi fermi, fundulet normal...undeva la 60kg...

Oral=7

Normal=8

Aspect=8

Igiena=9

Merita incercata...recomand

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator bigmo47
Reputație: 0

Va salut sunt dator cu o recenzie despre domnisoara

Face doar deplasari nu are locatie (acum am citit ca prestează si in masina), eu am invitato la un hotel (ieftin zona vitan)

...a fost punctuala chiar a ajuns cu 10minute mai devreme, este o tipa ok, vorbareata, sociabila, zambareata...am fumat o tigara am baut o cafea...am intrat amandoi la dus...apoi actiune...pare timida la inceput dar usor usor incepe sa isi dea drumul...oral protejat nu are griza de *00* folosete mult mana...am trecut la normal in diferite pozitii...ea deasupra se misca bine..

O tipa, creata, ochii mari luminosi, sani frumosi fermi, fundulet normal...undeva la 60kg...

Oral=7

Normal=8

Aspect=8

Igiena=9

Merita incercata...recomand

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...