alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 15, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 15, 2013 Sper sa obtinem un "pinned" si pe thread-ul asta. Regulile sunt asa: Orice cocalar are voie sa propuna manele de TOP in functie de culoare: Gri: 2 maneleGalben: 4 maneleAlbastru: 5 maneleMov: 7 maneleRoz: 8 ManelePisicuts: Faraaa numaaar Regretam sa anuntam ca se vor lua in calcul doar propunerile lui pisicuts dar va incurajam pe toti sa contribuiti. Asta-i prima a mea: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tXO2QtjixaM
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Mai 15, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 15, 2013 Astea imi placeau mult cand eram departe:
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 15, 2013 Oras:b Oras:b Postat Mai 15, 2013 Orice cocalar are voie sa propuna manele de TOP in functie de culoare: Gri: 2 maneleGalben: 4 maneleAlbastru: 5 maneleMov: 7 maneleRoz: 8 ManelePisicuts: Faraaa numaaar Discriminare!!!Si cocalarele rosii către propuneri au voie?
ventrino Reputație: 955 Postat Mai 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Mai 15, 2013 http://youtu.be/_jHj9lZ16Es http://youtu.be/-TKbmWsMTHY
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Mai 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2013 Alo? Pai si verzii cate manele are voie sa puna? Se exista si cocalari printre verzi. Sau invers? Verzi printre cocalari?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 15, 2013 Oras:b Oras:b Postat Mai 15, 2013 Eu credeam ca toți verzii sunt cocalari. Sau era fix pe dos? Toți cocalarii sunt verzi? Nu mai știu, sunt confuz ca de obicei...
bazdkiii Reputație: 497 Postat Mai 15, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Mai 15, 2013 "sparg legea"topicului
bazdkiii Reputație: 497 Postat Mai 15, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Mai 15, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=fGYEXYPy3Mw
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Mai 15, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 15, 2013 eu "sparg legea"topicului Am sa confesez si eu.Prefer : si tot albumul chaos AD sau toate albumele pana sa plece max cavalera
euflo96 Reputație: 5 Postat Mai 15, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 15, 2013 Eu credeam ca toți verzii sunt cocalari.Sau era fix pe dos?Toți cocalarii sunt verzi? Nu mai știu, sunt confuz ca de obicei... Ar trebui sa stii....Ai fost verde....
demyann Reputație: 83 Postat Mai 15, 2013 Oras:Near Oras:Near Postat Mai 15, 2013 Bai, esti nebun?!Fanfara Ciocârlia sunt manelisti? Sa moara Gili Garabdi daca am stiut?Ai dracu...Fanfare Ciocărlia - James BondSi una de la festivitatea decernarii premiului Nobel:Fanfare Ciocarlia - Iag BariMondiale!
ventrino Reputație: 955 Postat Mai 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Mai 15, 2013 Demyann, stiu foarte bine ceea ce spui tu, dar avand in vedere ca nu ma pricep la manele, daca se poate spune asa, din dorinta de a posta am ales ceva din repertoriul personal crezand ca nu se prinde nimeni, DAR, intotdeanuna exista un DAR... nu-i asa? Te felicit pentru observatiile pertinente pe care le-ai facut. Aaaaa, ca mi-am adus aminte, stiu o piesa de belea care te baga in boala, cred ca merge bine cu atmosfera generala de pe forum, cu toate ca nu este nici ea manea.Auditie placfuta: (citand dintr-un clasic in viata, rictus Cheloo de la Parazitii): http://youtu.be/2G_Xo_sYH-w
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 Balada Pizdei sau Imnul Nimfomane. :blushing2 :blushing2http://www.youtube.com/watch?v=Hwy8T6DDEQo
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 16, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Autor Postat Mai 16, 2013 Ma gandeam eu ca un pisic cocalar n-avea de unde sti de Spirit Crusher Na si de la mine una:
vyypuss Reputație: -425 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Mai 16, 2013 Weyyyy o ardem pe manele sau ne prostim .....
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 16, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Mai 16, 2013 Guard probe @Vyypuss, eu sunt de vina, eu i-am spus, eu l-am invatat si indemnat pe "Prea Fericitu' Satana in Sutana" sa deschida un topic dedicat manelelor si manelistilor.Dracu' m-a pus .Tot eu i-am promis ca nu voi posta nimic in topicul lui, dar la interventia ta nu m-am putut abtine.Iertare-ti cer Prea Fericite, pentru interventia mea.Asa ca eu le propun celor din Staff sa schimbe denumiraea forumului din NIMFOMANE in NIMFO-MANELE . @alt_nume5465656, sper ca stii de gluma , Dino.
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 16, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Autor Postat Mai 16, 2013 Nu-l tenta pe pisicuts ca e in stare. si...esti pe topicul nostru hai va poopa Parintele
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 Chiar daca verzii n-are voie sa posteze, na: " "
vyypuss Reputație: -425 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Mai 16, 2013 NIMFO-MANELE .Daca se doreste acest lucru as propune infiintarea si unui radio Online cu acelasi nume ....
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 16, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Autor Postat Mai 16, 2013 Ptiu am uitat de verzi...mai imi cer scuze dar cand ma gandesc la verzi imi vin in minte doar leonidas si chris...o sa sune a rautate dar ei probabil ar vrea un thread despre cantece romantice unde ar putea posta Marcel Pavel (babuinul romantismului romanesc) si alte epave putrezite vizibile doar pe TVR1 de anul nou laolalta cu footage nemaivazut cu Botanul Danila ciupind de cur proaste care il strigau "Maestre", Arsinel si clempanitul lui scarbos de buze, Ralea mereu in prezenta copiilor care nu sunt ai lui si momindu-i cu bombonele, Fereti-va de magarus samd. Dau dezlegare si la verzi. Rupeti tambalele-n doua
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 Asa da, mai omule. ca doar nu-i dau trei euro lu' varu-miu degeaba!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 18, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 18, 2013 topicul asta este o gluma ?
bazdkiii Reputație: 497 Postat Mai 18, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Mai 18, 2013 topicul asta este o gluma ? nu...cum sa fie gluma.... de ce intrebi asta? tu nu asculti manele? ...noi de aici "fara numar"...
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 19, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 19, 2013 acum 10 ani ascultam si eu ceva manele, ce-i drept, chiar erau de calitate! in momentul de fata sunt dedicat rock-ului!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum