preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 16, 2019 Salut,Am fost si eu la ea si am plecat cu un gust amar. E inalta , cur mare, tate mari. Dar totusi e in varsta si atitudinea ei e sub orice critia. A incerat sa imi puna prezervativul la oral desi vorbisem dinainte de oral neprotejat (igiena mea era impecabila). La normal a insistat sa pun prezervativul ei mai gros.Mentionez ca am platit doar 30min (200ron), dar toata actiunea a durat vreo 12 minute.A profitat ca eram intins pe spate si s-a infipt in mine si i-a dat cat a putut de repede ca sa termin. Deci toate actiunea a durat 12 minute. Deci cam asa e modul ei de operare: te face sa-ti dai drumul cat mai repede. Nici vorba sa savurezi macar 20 de minute din cele 30.La oral nici nu prea a supt-o, dooar a lins oaule putin. Mai mult a frecat-o. Si nu mai mult de 5 minute. Si vorbeste non stop frate! Iti piere orice chef. Numai prostii spune. Ea prbabil cred ca e foarte seducatoare.. Discutia de dupa a fost ireala: a incercat sa ma prosteasca ca pe copii. Cand i-am spus ca nu e ok cum procedeaza mi-a spus ca nimeni nu poate sa faca sex mai mult de 5 minute (!!!) ca ea e marea Betty Blue si ca nu-i pasa de recenzii negative, ca barbatii oricum vin la ea. Mi-a mai reprosat 'cat voiam sa fut ca nu i-am dat 100 de milioane' (30 de minute cat scrie acolo?). De ce n-ai scris acolo 100milioane daca atata vrei ca sa te futi ca lumea?Am fost si eu la cateva curve la unele mi-am dat drumul mai repede, dar nu asa repede si nu mi-a zis nici una ce mi-ai zis tu. Pune intrebari indiscrete, vorbeste prea mult (e nesuferita) plus ca prea in varsta pentru 400ron/1h.Daca nu mai ai rabdare sa faci meseria asta de ce nu te lasi? Cat crezi ca o sa-ti mearga sa dai tepe? Note :Locație- Timpuri NoiOral-2Np-5Aspect la fata-5Aspect corp îmbrăcat -7Aspect corp dezbrăcat -6200lei (teoretic 30minute care au fost vreo 12)Cat de prosti pot fii unii sa mai meargă la una care are zeci de recenzii negative,zeci de tepe ordinare,basca ca este si bolnava de herpes genital :slap2 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Ne pisam pe tine si pe ma-ta aia curva ce te-a proiectat pe centura :d ! Pisicut ar fi cazul sa opresti acest gunoi infect , polueaza degeaba pe aici Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 ce sa i faci ma daca e distrus baga mi as pula in ma sa si loredana sa sa uite ca sa mi dau drumu pe ochii ei dupa aia Link spre comentariu
Postări Recomandate