maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Hey!! Programul meu se incheie peste o ora, imi cer scuze ca nu mai pot prelungi in aceasta seara, insa maine dimineata am programari, cine doreste sa ajunga la mine, maine ma poate suna 0757315390! Va reamintesc ca raman in Brasov pana vineri ora 11:00!! Va pupic, va astept cu mare drag! 💋💋💋 3 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Noapte buna, cole! 💋 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 17, 2019 Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Noapte buna, cole! Noapte buna, coleguta mea frumoasa! ❤ Te pupicesc! 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 ❤️ up! Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 ❤️ up! Gata,cole, Imi revin eu! ❤️❤️❤️ 1 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Ziua buna, tin sa va mentionez ca astazi o sa incep sa lucrez dupa ora 19:00 pana noaptea tarziu!!! Va pup! 💋 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Gata,cole, Imi revin eu! ❤️❤️❤️ Off , micuța mea , nu ma refeream sa te ridici din pat , te-am lăsat sa te odihnești “Up!” Se spune când vrei sa ții pagina sus , in primul rând din categoria principala :))) sa fii sus :))))Pup:* Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Ziua buna, tin sa va mentionez ca astazi o sa incep sa lucrez dupa ora 19:00 pana noaptea tarziu!!! Va pup! În Timișoara când ajungi? :) 1 1 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Off , micuța mea , nu ma refeream sa te ridici din pat , te-am lăsat sa te odihnești “Up!†Se spune când vrei sa ții pagina sus , in primul rând din categoria principala :))) sa fii sus :))))Pup:*😂😂😂😂😂Ahmmmmm... 1 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 În Timișoara când ajungi? :) Buna, nu stiu! 2 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Buna, nu stiu! ooo, ești secretoasa , îmi place despre tine , cole! 😂 1 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 ooo, ești secretoasa , îmi place despre tine , cole! 😂Pai, chiar nu stiu!😂😂😂 2 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Seara buna! 🔠Incepand cu ora 19:00, incep sa fac programarile, lucrez pana noaptea tarziu,chiar pana dimineata! Le multumesc celor care m-au inteles ca nu m-am simtit bine si nu am putut lucra cateva ore, acum am revenit in forta! Va astept cu mare drag! â¤ï¸Va pup! 💋💋💋 5 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Buna, nu stiu!Bună! Asta știu. :) ooo, ești secretoasa , îmi place despre tine , cole! Și mie îmi place de ea! :D 1 1 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 💋💋💋 5 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Bună! Asta știu. :) Și mie îmi place de ea! :DMultumesc frumos! 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Multumesc frumos! Și mai frumos ar fi să faci cumva și să ajungi în TM. :) 1 2 Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Heyyyyy, tin sa le multumesc tuturor domnilor care m-au vizitat si celor care si-au facut timp sa-mi lase o recenzie frumoasa, au fost foarte draguti,amabili,intelegatori si atenti! Va multumesc pentru apreciere! (I love Brasov) ðŸ”ðŸ”ðŸ”â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ M-am intors pentru a II-a oara si plec foarte multumita si fericita, iar asta se datoreaza voua! Sunt norocoasa ca am intalnit si cunoscut oameni frumosi ca voi!!! Apreciez foarte mult modul in care mi-ati fost alaturi!💋💋💋 Promit ca ma voi intoarce in Brasov curand si voi ramane chiar cateva saptamani! âœ”ï¸ Pana cand ne vom revedea, va las cu bine,va pup si imbratisez cu drag!🤗💋â¤ï¸ 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Heyyyyy, tin sa le multumesc tuturor domnilor care m-au vizitat si celor care si-au facut timp sa-mi lase o recenzie frumoasa, au fost foarte draguti,amabili,intelegatori si atenti! Va multumesc pentru apreciere! (I love Brasov) ðŸ”ðŸ”ðŸ”â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ M-am intors pentru a II-a oara si plec foarte multumita si fericita, iar asta se datoreaza voua! Sunt norocoasa ca am intalnit si cunoscut oameni frumosi ca voi!!! Apreciez foarte mult modul in care mi-ati fost alaturi!💋💋💋 Promit ca ma voi intoarce in Brasov curand si voi ramane chiar cateva saptamani! âœ”ï¸ Pana cand ne vom revedea, va las cu bine,va pup si imbratisez cu drag!🤗💋â¤ï¸Mulțumește-le și pt cadouri , nu fi rea! â¤ï¸ Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Mulțumește-le și pt cadouri , nu fi rea! â¤ï¸Scumpa mea coleguta, am specificat ca le multumesc pentru ca au fost draguti,amabili, intelegatori si atenti( aici m-am referit la micile surprize pe care le-am primit) â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸Te pupic!💋💋💋 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Aaa.. pai stai asa puțin, pe colega ta nu o îmbrățișezi ? Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Scumpa mea coleguta, am specificat ca le multumesc pentru ca au fost draguti,amabili, intelegatori si atenti( aici m-am referit la micile surprize pe care le-am primit) â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸Te pupic!💋💋💋 ok și eu te pupik !!! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ Link spre comentariu
maya loove Reputație: 143 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Aaa.. pai stai asa puțin, pe colega ta nu o îmbrățișezi ?Acum tu esti rea, te imbratisez in fiecare noapte! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ¤—🤗🤗 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:.... Oras:.... Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Acum tu esti rea, te imbratisez in fiecare noapte! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ¤—🤗🤗 da , dar eu nu ma satur de iubire :))) vreau NON-stopTe pup cole, somn ușor 💋 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum