Sari la conținut

Miruna x deea 0735.739.695

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

mai esti de actualitate? ce preturi ai? in ce zona ai locatia?

da sunt :) 100 ron finalizarea, 200 ron ora

locatia Sala Palatului :*

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Deea,

Intr-un program mai normal nu te putem prinde? Pentru multi dintre noi 16:30 e deja foarte tarziu....Macar ora 13:00 se poate,cu programare prealabila?

Postat

Deea,

Intr-un program mai normal nu te putem prinde? Pentru multi dintre noi 16:30 e deja foarte tarziu....Macar ora 13:00 se poate,cu programare prealabila?

programul meu este de la: 09:30 pana la 19:30, duminica nu sunt.... mai am si alte colege care raspund la telefonul meu cand sunt ocupata sau nu ma aflu in locatie... pop

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu esti colega cu Rebeca pe care am recenzat-o ieri? Camera in care ai facut ultimul set de poze imi pare cunoscuta :)

Postat

Tu esti colega cu Rebeca pe care am recenzat-o ieri? Camera in care ai facut ultimul set de poze imi pare cunoscuta :)

Da! sunt colega cu Rebeca :) :*

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut domnilor,

Profitand de o iesire prin oras cu ceva treaba, m-am cautat prin buzunare unde aveam o lista de “to-do”, ce o avea in prima pozitia pe domnisoara din acest topic.

Din fericire, luna August prezinta multe beneficii pentru mareata noastra capitala, dar cel mai evident este lipsa locuitorilor:), astfel incat mi s-a raspuns imediat la telefon(numarul este cel precizat de domnita mai sus) si tot imediat am facut si o programare.

In prealabil am confirmat telefonic serviciile dupa cum urmeaza :

ce face : OWO, Normal, FK si a mai zis ceva de masaj si dominare soft

ce nu face : anal, finalizare orala,

la pretul de 100 RON/numar si 200 RON/ora

Tot din lipsa de (con)locuitori am ajuns si foarte repede(cu vreo 30-45 min fata de programare), dar, iarasi spre incantarea mea, am putut sa urc imediat in cuibul cu pasarici, intrucat domnita nu era ocupata.

Si spun cuib de pasarici pentru ca, intr-adevar, discutam despre o locatie unde isi desfasoara activitatea 3-4 fete...eu am vazut doua dintre ele care tocmai ieseau de pe la somn, intrucat erau in haine de casa si nemachiate...de asemenea au parut usor surprinse de prezenta mea.

Apartamentul arata bine, pare recent renovat, camera in care am fost eu dotata cu ce trebuie : pat generos fara defecte(saltea ok, nu scartaia), parchet nou.

Singura problema pe care am identificat-o a fost usa de la cabina de dus ce nu se inchidea, asa ca in loc sa o fortez si sa belesc ceva pe acolo am preferat sa ma dusez mai cu grija fara sa stropesc prin toata baia.

Acum despre fatuca : m-a intampinat dupa usa, echipata in sutien+bikini+toace. Arata foarte bine, totul e la locul lui, un fund si niste sani de mare angajament. Eu zic ca este de etnie(vad ca sunt primul care face afirmatia asta), fara sa am nici o problema in sensul asta, iar la fata foarte dragutica, cu buze bine conturate si maricele raportate la fizionomie, ceea ce m-a dus imediat cu gandul la preversiuni. In concluzie e o bucatica buna de tot.

Am mers in camera unde i-am inmanat 100 RON pentru una bucata numar, m-am dezbracat, ea s-a dus sa livreze banii cat eu am fost la dus, dupa care ne-am reintalnit in camera unde am vazut-o si goala...arata la fel de bine ca si imbracata(sanii mari si bine pozitionati gravitational, chiar si dupa eliberarea din sutien, si un fund de nota 10 numai bun de atacat din spate)

Actiunea : mi-a pus un prosop pe pat si m-a rugat sa ma asez pe el, dupa care am inceput sa o sarut(pofticios dupa buzele alea, foarte placute la molfait). As zice insa ca nu e moarta dupa FK, pentru ca limbuta nu era prezenta asa de mult cum mi-as fi dorit. Dupa care, m-am mutat la sani, absolut deliciosi...unii dintre cei mai misto vazuti de mine. M-a lasat sa ma agit la supt acolo :), si cand m-am mai linistit, a inceput ea oralul(nepro). Aici nu pot spune ca am fost incantat, intrucat nu a fost decat o miscare sus-jos fara nici o alta abatere si care a durat 1-2 min dupa care a vrut sa imi puna prezervativul. Am rugat-o sa mai continue, si ca sa nu se plictiseasca, m-am cerut intr-un 69. Pasarica a avut un gust grozav(igiena impecabila) si mi-a facut placere(din cate am vazut si ei) sa o umezesc un pic.

Nevertheless, pot spune ca oralul nu este punctul ei forte

Din oral, mi-a pus un prezervativ “no-name” cu gura, si apoi am trecut la calarie, unde am experimentat trei pozitii(misionar/pe la spate/lady-on-top). Intrucat eram destul de horny, am lasat pozitia cu ea deasupra la sfarsit pentru ca eram sigur ca, daca incep cu ea peste mine si cu sanii aia zbenguindu-se, termin imediat. Pot spune ca normalul este in regula, si pare genul de fata cuminte, care sta asa cum o pui, si initiativa este in general la tine(mi-a dat si cateva contre). In timpul normalului am mai sarutat-o insa i-am gasit limbuta la fel de greu ca la inceput. Intrucat din meniul fetei lipsea finalizarea orala...preferata mea, am cerut sa finalizez pe sani. La aparitia lichidului alb in peisaj pot spune ca am sesizat o usoara repulsie. Sters cu servetele, facut dus, exit ...

Timpul total petrecut in locatie : maxim 25 min

As spune ca :

- o recomand pentru ambalaj(buze, sani, fund), pentru normal daca va place sa fiti “la carma”

- nu exceleaza la oral, GFE sau FK....

Acum, sa strigam si catalogul :

Locatie : 9(curat, renovat, central, nu m-a deranjat ca este cuib intrucat nu erau clienti)

Aspect : 10(are tot ce trebuie)

GFE : 7(cuminte, ascultatoare, fara a oferi insa vreo forma de afectiune, iar la FK cam lipseste “french”-ul)

Oral : 7(slab, mecanic, fara sa devieze nici un pic de la “subiect”, vrea sa treaca repede la normal)

Normal : 9(ar fi de 8 dar datorita aspectului fizic obtine “plusvaloare” in ochii mei)

Eu o recomand(mai ales daca sunteti mai de cursa lunga, si nu mergeti cu ouale umflate ca mine) e de mestecat la ea...si daca faceti si vreun “click”, ceea ce la mine nu a fost cazul, cred ca iese ceva misto

Ne auzim,

Catalin,

• Like 13
Vizitator Lionman
Postat

Ce inseamna dominare soft  pentru tine Deea? Adica la ce e de asteptat ? :).

Postat

Ce inseamna dominare soft  pentru tine Deea? Adica la ce e de asteptat ? :).

ma poti suna pentru mai multe detalii

Vizitator Lionman
Postat

:blushing2  Mersi.

Postat

Buna! tin sa va anun ca m-am mutat pentru o scurta perioada de timp in rond Alba Iulia cu acelasi nr. de telefon, pret si servicii.

program : de luni pana vineri, rareori sambata intre orele: 09:30 si 17 respectiv 18:00 :*

• Like 1
Postat

Dragii mei: tin sa va anunt ca a fost nevoie sa imi schimb nr. de tel. chiar si numele.... (motiv personal).... noul nume de scena este Miruna ci noul numar de tel. este 0735.739.695.

Multumesc  ''lullu 123'' pt. recenzie si.... see you latter :*

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Dragii mei: tin sa va anunt ca a fost nevoie sa imi schimb nr. de tel. chiar si numele.... (motiv personal).... noul nume de scena este Miruna ci noul numar de tel. este 0735.739.695.

Multumesc  ''lullu 123'' pt. recenzie si.... see you latter :*

https://nimfomane.com/forum/topic/30883-miruna-0735739695/

Ceva de genul :"hotilor sa nu intrati ca nu este nimeni acasa si nici cheia nu este ascunsa sub presul de la usa"

sau"nenea a spus mama sa iti spun ca nu este acasa" :laugh2 :laugh2

Tare rau faza cu Deea s-a ascuns ca strutul. :slap2 :laugh2

• Like 3
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat
Deea sau mai nou  Miruna

De la vizita mea a avut loc schimbarea numelui si a telefonului dar sper ca serviciile sa nu se schimbe decit in bine.

Am sunat pe nr.  din topic nu mai este relevant are altu acum.

Locatia  este in Piata Alba Iulia usor de ajuns in functie de ora si de noroc gasiti si parcare.

Sigur este un cuib , nu simt nici un disconfort chiar daca ma intilnesc cu eventuali confrati, doar avem acelasi scop sau dupa cum am patit-o chiar la Miruna -Deea difera putin dar in esenta este acelasi , modalitatea de obtine rezultatul dorit este alta. 

Am ajuns la locatie etaj inferior , portar inofensiv, destul de curat, baie mare , oferta limitata din pacate la geluri si alte elemente obligatorii in dotarea unei bai de cuib serios. Nu ramai totusi nespalat, se gaseste cite ceva. Poate am prins eu un moment nepotrivit dar oricum m-am dus pentru altceva nu pentru dus.

Domnisoara arata bine, putin creola , sexy , frumoasa ,ochi mari, forme bine definite, atitudine mai mult decit ok, simpatica si comunicativa.

Am socializat putin in bucatarie la un pahar de cola, dupa care hai in dormitor unde am avut parte de un moment din filmele cu Stan si Bran. Am inceput sa ma dezbrac si am incercat sa imi pun haina in sifonierul aflat la indemina. Am reusit cu greu sa deschid usa ,nici ea nu era familiarizata cu imprejurimile fiind prima ei zi acolo. Nu stiu cum am facut dar am scapat pe jos telefoane, casca ,portofel etc. ,telefoanele sau imprastiat carcase, acumulatori ,sim -uri prin toata camera.

Am inceput sa le adun le-am regrupat dar nu gaseam handsfree-ul . Sa ne vezi pe amindoi in patru labe cum cautam pe sub pat ,pe sub sifonier pe care l-am si mutat de pe locul lui.Dupa vreo zece minute ,dupa ce ne-am umplut de praf  si de nervi am gasit si casca dupa ce renuntasem,intimplator in interiorul sifonierului. Era un banc odata cu mutatul mobilei la vecinu si mai multe cu prosti.

Sa revin totusi la scop. Dupa dusuri am revenit in camera si am descoperit domnisoara in toata splendoarea ei si am purces la actiune. Am inceput cu FK destul de intretinut de ambele parti, domnisoara a executat apoi vreo 5 minute de oral cu tendinte deep, putina atentie mediul inconjurator, destul de buna actiunea orala.  A montat domnisoara prezervativul folosindu-se de buzele ei senzuale si am trecut la normal . Am schimbat pozitiile clasice lady on top diverse nuante si misionar cum am si finalizat dupa circa 15 minute.

Dupa am stat la taclale, m-am simtit foarte bine , nu am fost nici o clipa grabit, am ramas cu senzatie placuta  dupa intilnire.

Nr. 2 a debutat tot cu un oral la fel fara mari schimbari, trecem la normal , misionar, mama iedului , dar din pacate de data asta a durat mai mult si am obosit, am simtit ca nu o sa termin foarte usor si am renuntat. Domnisoara a mai incercat vreo 2 minute dar  am insistat eu sa o lase balta.

Am depasit cu vreo 30 de minute timpul si datorita fazei cu cascadorii rasului de la inceput.

Locatie  -  8

Aspect   -  9

Oral   -  9

Normal   -   + 8

GFE   -  9

Igiena  -  10

Fata nu este departe de top , ar mai trebui ceva si destule recenzii.

Arata bine ,se misca bine, vorbeste bine, in general numai de bine.

Rocker 27

• Like 8
  • Minus 7
Postat

Dragii mei! tin sa va anunt ca sunt disponibila si in zilele de 20/21.09.2014[sambata si duminica] v-am pupat :)

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

MIRUNA, bruneta finuta si fata fite, ofer masaj erotic si de relaxare sex normal oral nep. dominare activa in locatia mea (central, lux), accept si cupluri, speak english, Unirii, Rond Alba Iulia, caut colega

post-57415-0-06806600-1411380940_thumb.jpg

post-57415-0-54056100-1411380940_thumb.jpg

post-57415-0-02160300-1411380941_thumb.jpg

post-57415-0-65233500-1411380941_thumb.jpg

post-57415-0-30785800-1411380942_thumb.jpg

post-57415-0-80127200-1411380942_thumb.jpg

post-57415-0-21201500-1411380943_thumb.jpg

post-57415-0-65709100-1411380943_thumb.jpg

post-57415-0-29842900-1411380944_thumb.jpg

post-57415-0-80948900-1411380944_thumb.jpg

• Like 2

Postat

Buna dragii mei!

Tin sa va anunt ca voi lipsi cateva zile :)

Voi anunta cand voi reveni zilele urmatoare.

Va :* Miruna

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...