Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Nu e frumos sa dati intr un om cazut la pamant 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5751 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4, 2019 dc era om nu se comporta ca un draccazut o sa fie cand i-or lua averea pana atunci numa cu coada taiata Link spre comentariu
gogudelaambasada Reputație: 30 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ambasada Somaliei Oras:Ambasada Somaliei Partajează Postat Iunie 4, 2019 Ce mascarada cu Dragnea asta. Zici ca ma uit la decreteii in anii 90 cu speranta lor de cretini.Parca e un repeat al unui serial prost.Da matale că-ți ani aveai în Anii 90 Link spre comentariu
enkidu35 Reputație: 31 Postat Iunie 19, 2019 Telefon: 021732658 Oras:Brasov Telefon: 021732658 Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 19, 2019 abia azi am citit raspunsurile venite dupa replica meanu am absolut nimic de adaugat, nu ma simt provocat pe niciun nivel de raspunsurile primitece am avut de zis, am zis dejasanatosi sa fimfutai fain in vara asta! :) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum