panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Salut. Am fost si eu la domnisoara. confirm impresia generala de aici: este tanara, slabuta, si frumusica foc la chip.Dar nu se implica si nu i-ar strica un dus din cand in cand. Depinde si de ce fantezii ai. note:fata 9.5corp 8.5 (ok dar nu wow)gfe: 7 (am vazut si mai rau)igiena: 4nu e deloc frumusica focEsti un bou si idiot pe deasupra :) ma peștișorilor... modificați adevarul...am vazut-o ieri...cine naiba sa dea 250 lei uneia ca asta? suntem prosti? Link spre comentariu
max payne Reputație: 44 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Dar tu esti mai frumos, panoramic ? Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Septembrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Up Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Niste poze?! Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Disponibila pentru programari 😊 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Up Link spre comentariu
mario7 Reputație: 39 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Sunai la 0756-656038 dus.futai.dus.plecat.merge repede pentru o golire rapida in rest.....pas! Inafara de miros de pizda nespalat nu ati simtit si miros de PESTE ? Eu DA ! 1 Link spre comentariu
Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Al cui e nr asta? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Sunai la 0756-656038 dus.futai.dus.plecat.merge repede pentru o golire rapida in rest.....pas! Inafara de miros de pizda nespalat nu ati simtit si miros de PESTE ?Eu DA !ai mai scris nr asta si pe un alt topic dar cu alt user; deci care e povestea ?https://nimfomane.com/forum/topic/130963-rebecca99/?p=5855938 1 Link spre comentariu
violet1975 Reputație: 9 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Buna seara!Am vazut zilele astea atatea comentarii negative la adresa Andradei si vreau sa va zic sincer am fost abonat la ea vara trecuta vazandu-ne zilnic pt o perioada cat am fost in tara si vreau sa precizez ca intotdeauna a fost primitoare,zambitoare,cu o igiena impecabila,discret parfumata,aranjata vestimentar foarte excitant si serviciile oferite m-au facut sa revin regular la ea.Saruta frumos,are un corp atletic,frumos,chip angelic,ochii o placere sa-i privesti!Asa ca sa lasam rautatile la o parte si sa-i dam credit ca fiecare am fost la inceput de Drum si experienta se capata si obtine pas cu pas!Asa ca sfatul meu calcati-i pragul cu incredere si o sa vedeti ca nu o sa va para rau!O zi buna si succes forumistilor la fete!😉 Link spre comentariu
inkaddict Reputație: 145 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Buna seara!Am vazut zilele astea atatea comentarii negative la adresa Andradei si vreau sa va zic sincer am fost abonat la ea vara trecuta vazandu-ne zilnic pt o perioada cat am fost in tara si vreau sa precizez ca intotdeauna a fost primitoare,zambitoare,cu o igiena impecabila,discret parfumata,aranjata vestimentar foarte excitant si serviciile oferite m-au facut sa revin regular la ea.Saruta frumos,are un corp atletic,frumos,chip angelic,ochii o placere sa-i privesti!Asa ca sa lasam rautatile la o parte si sa-i dam credit ca fiecare am fost la inceput de Drum si experienta se capata si obtine pas cu pas!Asa ca sfatul meu calcati-i pragul cu incredere si o sa vedeti ca nu o sa va para rau!O zi buna si succes forumistilor la fete!A intrat si guvidul pe felie :)) Link spre comentariu
irefutabil Reputație: 1032 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Asa ca sa lasam rautatile la o parte si sa-i dam credit ca fiecare am fost la inceput de Drum si experienta se capata si obtine pas cu pas! Asta cu "hai sa fim intelegatori ca e la inceput si nu stie" nu merge atata timp cat fata are pret de experimentata. Ca sa nu mai zic ca are deja peste 6 luni de activitate. Deci, nu mai e chiar asa de la inceput. Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Sunt extrem de intelegator cand esti timida cand faci treaba asta pt bani, nu te bruschez nu fac nimic, dar cand nu etmsti capabila sa te speli corespunzator nu ai cum pe bani mei sa fiu intelegator. Este o chestie banala, chiar am ramas scarbit si deranjat de treaba asta. 2 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Disponibila pentru programar 😊 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Up Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Poze?! Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Poze?! Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Up Link spre comentariu
dosermark Reputație: 39 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 3, 2019 nu e deloc frumusica foc ma peștișorilor... modificați adevarul...am vazut-o ieri...cine naiba sa dea 250 lei uneia ca asta? suntem prosti?da, nush... nu am zis ca e o zana, doar ca imi place cum arata, relativ. Link spre comentariu
iepurecoios Reputație: 369 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2019 da, nush... nu am zis ca e o zana, doar ca imi place cum arata, relativ.Frate fiecare cu gusturile lui... Dupa ce i-ai dat 4 la igiena eu nu te inteleg unul, adica poate sa arate ca o zana dar daca igiena e de gara atunci eject direct. Si apropo daca mirosea la cutia cu surprize poate fi o infectie ceva. Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Disponibila pentru programari 😊 Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Up Link spre comentariu
andrada_ Reputație: 114 Postat Octombrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Disponibila pentru programari 😊 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum