Sari la conținut

Andrada 💋

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Salut. Am fost si eu la domnisoara. confirm impresia generala de aici: este tanara, slabuta, si frumusica foc la chip.

Dar nu se implica si nu i-ar strica un dus din cand in cand. Depinde si de ce fantezii ai.

note:

fata 9.5

corp 8.5 (ok dar nu wow)

gfe: 7 (am vazut si mai rau)

igiena: 4

nu e deloc frumusica foc

Esti un bou si idiot pe deasupra  :)

ma peștișorilor... modificați adevarul...am vazut-o ieri...cine naiba sa dea 250 lei uneia ca asta? suntem prosti?

Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

Sunai la 0756-656038 dus.futai.dus.plecat.merge repede pentru o golire rapida in rest.....pas! Inafara de miros de pizda nespalat nu ati simtit si miros de PESTE ?

Eu DA !

ai mai scris nr asta si pe un alt topic dar cu alt user; deci care e povestea ?

https://nimfomane.com/forum/topic/130963-rebecca99/?p=5855938

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna seara!Am vazut zilele astea atatea comentarii negative la adresa Andradei si vreau sa va zic sincer am fost abonat la ea vara trecuta vazandu-ne zilnic pt o perioada cat am fost in tara si vreau sa precizez ca intotdeauna a fost primitoare,zambitoare,cu o igiena impecabila,discret parfumata,aranjata vestimentar foarte excitant si serviciile oferite m-au facut sa revin regular la ea.Saruta frumos,are un corp atletic,frumos,chip angelic,ochii o placere sa-i privesti!Asa ca sa lasam rautatile la o parte si sa-i dam credit ca fiecare am fost la inceput de Drum si experienta se capata si obtine pas cu pas!Asa ca sfatul meu calcati-i pragul cu incredere si o sa vedeti ca nu o sa va para rau!O zi buna si succes forumistilor la fete!😉

Link spre comentariu

Buna seara!Am vazut zilele astea atatea comentarii negative la adresa Andradei si vreau sa va zic sincer am fost abonat la ea vara trecuta vazandu-ne zilnic pt o perioada cat am fost in tara si vreau sa precizez ca intotdeauna a fost primitoare,zambitoare,cu o igiena impecabila,discret parfumata,aranjata vestimentar foarte excitant si serviciile oferite m-au facut sa revin regular la ea.Saruta frumos,are un corp atletic,frumos,chip angelic,ochii o placere sa-i privesti!Asa ca sa lasam rautatile la o parte si sa-i dam credit ca fiecare am fost la inceput de Drum si experienta se capata si obtine pas cu pas!Asa ca sfatul meu calcati-i pragul cu incredere si o sa vedeti ca nu o sa va para rau!O zi buna si succes forumistilor la fete!

A intrat si guvidul pe felie :))

Link spre comentariu

Asa ca sa lasam rautatile la o parte si sa-i dam credit ca fiecare am fost la inceput de Drum si experienta se capata si obtine pas cu pas!

Asta cu "hai sa fim intelegatori ca e la inceput si nu stie" nu merge atata timp cat fata are pret de experimentata. Ca sa nu mai zic ca are deja peste 6 luni de activitate. Deci, nu mai e chiar asa de la inceput.

Link spre comentariu

Sunt extrem de intelegator cand esti timida cand faci treaba asta pt bani, nu te bruschez nu fac nimic, dar cand nu etmsti capabila sa te speli corespunzator nu ai cum pe bani mei sa fiu intelegator. Este o chestie banala, chiar am ramas scarbit si deranjat de treaba asta.

• Like 2
Link spre comentariu

da, nush... nu am zis ca e o zana, doar ca imi place cum arata, relativ.

Frate fiecare cu gusturile lui... Dupa ce i-ai dat 4 la igiena eu nu te inteleg unul, adica poate sa arate ca o zana dar daca igiena e de gara atunci eject direct. Si apropo daca mirosea la cutia cu surprize poate fi o infectie ceva.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...