Sari la conținut

Rebecca99

Vizitator rebecca99

Postări Recomandate

Vizitator rebecca99
Reputație: 0
Postat

Buna! CIM? Mersi :*

Nu , nu fac

• Oras:Bucuresti
Postat

Poti pune niste poze noi si clare sa ne facem o idee?

Am vazut cele.cateva poze dar pune si tu una in picioare din fata / spate sa vedem.sanii/ fundul.multam

Niste poze mai convingatoare

Vizitator rebecca99
Postat

Astăzi sunt disponibilă pana la ora 01:00

Postat

Daca ai si raspunde la telefon nu ai mai fi disponibila.

Ca o recomandare daca vrei sa iti iei salariu din treba asta comunica cu cei care sunt dispusi sa il plateasca asta chiar daca unele.chestii/ intrebari nu iti convin. Probabil.asa e si la serviciu....

Atitudine de 2 lei....pacat....

Vizitator rebecca99
Postat

Sunt disponibilă pana la ora 01:00

Vizitator rebecca99
Postat

Buna sunt disponibilă pana la ora 00:00, va aștept

• Oras:Dark Side
Postat

poze, ceva?

O sa vedem poze la pulivara

Ehh...las-o sa se duca-n cap...are balta peste pizda....

nu stie sa faca reclama

ce poze va trebuie? are poze pe topic si sunt relevante, fata e ok

daca nu e genul care pune poze toata ziua :)

• Like 1
Postat

eartane boss

Vizitator
Postat

Am fost și eu, fata arata bine, sanii sunt de nota 10, igiena ok, dar serviciile slăbuțe.

Postat

Da, tate misto, e buna da e pe ciordales, numa cat am fost la baie si jap. Nush daca sa ma duc la politie pentru 40 de lei consumati efectiv, ea si-a incercat-o si cu altele dar au blocat-o.

Faza e ca am fost prima oara la curve, am avut mega emotii n-am putut sa fac nimic cu ea si i-am zis la proasta ca sunt first time si am emotii, si o fi zis ca-s vreun fraier.

Cand a vazut tiganca card de firma in portofel si revolutul ala metal o fi zis ca gata a dat bulanu.

Toate tranzactiile esuate sunt pe extrasul de cont al bancii, iar politia poate obtine super usor de pe ce cont a dat pe foondpanda, spre ce cont de revolut si paypal a vrut sa trimita + cleverul. Daca ma duc la politie sigur prind pe cineva, nush daca se merita pentru mine, paguba totala a fost 40 ron, voi ce ma sfatuiti? 

C

Pana la urma n-ai fost la politie, nu?

Permite-mi sa iti spun ca esti mare fraierica.

Fix ca femeile alea din Vaslui de le umfla ciobanii cu bataia si apoi zic ca nu depun plangere, ca ii iubesc, ca au copii samd....

Un strain te executa si pentru 5 lei. Dar deh...aia au educatie, nu ca noi - "Bine c-am scapat numai cu atat"

Postat

eartane boss

Nu zic, ca nu sunt binevenite pozele, dar sunt fete care nu prea pun poze (unele chiar deloc). Aici sunt ceva poze. Mi se pare cateodata ca se cer poze ca si cum nu ar exista deloc. O poza e intotdeauna binevenita si suntem obisnuiti cu fete care pun destul de multe poze dar sunt unele (si nu putine) care nu prea pun. Asta e.

• Oras:Bronx
  • Oras:Bronx
Postat

Salutare

Vizitat fata fizicul o avantajează

Note per total ca servicii 5

Nu Recomand și nu voi reveni

• Like 2
Vizitator rebecca99
Postat

Buna astăzi sunt disponibilă de la ora 17:00 pana la ora 23:00

Postat

Eu am vizitat-o si mi s-a parut ok si ca aspect si ca servicii si sunt destul de pretentios din aceste puncte de vedere...cu siguranta nu se poate spune ca este o fata de evitat.

Postat

Nu zic, ca nu sunt binevenite pozele, dar sunt fete care nu prea pun poze (unele chiar deloc). Aici sunt ceva poze. Mi se pare cateodata ca se cer poze ca si cum nu ar exista deloc. O poza e intotdeauna binevenita si suntem obisnuiti cu fete care pun destul de multe poze dar sunt unele (si nu putine) care nu prea pun. Asta e.

La inceput au prins o baietii cu poze furate deci poate din cauza asta cerem poze

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.