Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 si daca promite ca le poarta si ne asteapta incaltata cu ele si cu o costumatie sexoasa cu portjartiere, eventual o rochie ceva, ma bag si eu la cheta sa ii completam garderoba :) cum zicea Toparceanu ca vrea "...femei cochete si cu fete, incaltate cel putin" 2 Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2019 Ce ar mai fi de adaugat despre Jessica? Nu ""statul paralel"",sau orice alta influenta externa, a facut ca intalnirea de azi cu EA sa fie la aceleasi cote inalte de actiune, erotism, candoare, implicare si atitudine. Piele alba si catifelata, in rest ..what happens in Vegas stays in Vegas.Destinsa, relaxata si foarte hotarata sa te ""stoarca"" de toate puterile. O combinatie perfecta,de atingeri, teasing, gemete, sarutari. Yo nunca me olvidarde de ti.... 1 1 Link spre comentariu
jessica1995 Reputație: 87 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2019 iti iau cadou o pereche de tocuri?cat porti la picior?daca vreti sa ma cocotati pe toace luati 38 Link spre comentariu
jessica1995 Reputație: 87 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2019 si daca promite ca le poarta si ne asteapta incaltata cu ele si cu o costumatie sexoasa cu portjartiere, eventual o rochie ceva, ma bag si eu la cheta sa ii completam garderoba :)ia chilotei M ... eu sunt slaba de S dar am fundul Mare (Ass is Big) poti alege M de sus in jos Link spre comentariu
jessica1995 Reputație: 87 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2019 Ce ar mai fi de adaugat despre Jessica? Nu ""statul paralel"",sau orice alta influenta externa, a facut ca intalnirea de azi cu EA sa fie la aceleasi cote inalte de actiune, erotism, candoare, implicare si atitudine. Piele alba si catifelata, in rest ..what happens in Vegas stays in Vegas.Destinsa, relaxata si foarte hotarata sa te ""stoarca"" de toate puterile. O combinatie perfecta,de atingeri, teasing, gemete, sarutari. Yo nunca me olvidarde de ti....nici eu de ti multumesc besos besos besos te mai astept boys ne auzim maine dupa 11 00 AM besos Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2019 You have to mention the ring finger '$ size.... and we have ur full profile... 1 Link spre comentariu
jessica1995 Reputație: 87 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2019 You have to mention the ring finger '$ size.... and we have ur full profile...black diamond sa fie Link spre comentariu
jessica1995 Reputație: 87 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2019 my boys ne vedem maine dupa 11 00 AM astazi terminat cu programarile besos Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2019 black diamond sa fieYou deserve flawless fancy vivid pink diamond.... Link spre comentariu
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 da-te draq da lingau Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2019 da-te draq da lingau"Metrosexual" este unul care suge pula in statiile de metro(u), cumva? Link spre comentariu
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 da Link spre comentariu
hallandale Reputație: 3 Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 God.....te-am pierdut astăzi Mâine după 19 te găsesc ? Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 "Metrosexual" este unul care suge pula in statiile de metro(u), cumva?a supt-o cu stil, cu dunga 1 Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 a supt-o cu stil, cu dunga doar ma-ta o suge cu stil.. bravo ai stil lol Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 doar ma-ta o suge cu stil.. bravo ai stil loltaci in mortii matii de travestit , micropenis ce esti Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2019 De fapt care este adevaratul xoxo ?Ce vina are Jessica.... 1 Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 taci in mortii matii de travestit , micropenis ce esti sa taca ma ta aia da pa malu dunarii cand i o bag adanc in gat :x Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 sa taca ma ta aia da pa malu dunarii cand i o bag adanc in gat :Xpoate mata' aia care te-a cacat si ai ajuns un orfan Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 am ajuns sclavu curvelorimi iau parfum da 15 sute din vitan targ dar le mint ca am dat 10 milioane pa ele ca sa ma lase sa intru in casaodata intrat tre sa decartez minim 500 ca sa stea de vorba cu mine =))) IN REST SUNT BINE, FUT 14 NUMERE PA NOAPTEIMI DA CURVELE BANII INAPOI CA LE FUT PREA BINE CA SUNT MACHO IN PULA MEALASAM LA O PARTE FAPTU CA SUNT CLIENTU IDEAL, PROST SI CU BANI, NAIV SI TOATE ALEAtoate calitatile le am AM SCRIS PE SUCEAVA LA DG CUM FUT EU 13 NUMERE PE NOAPTEmananc magiun turcesc pe paine in fiecare dimineatamai iau maca tribulus b52 ylang ylang teroare in boston, sunca sissy si alte bunataturi Ps dala : pt cine nu stie, am vorbit despre catel :x Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 :clapp :clapp :clapp sclavule 1 Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 te mai intrebi de ce te parasesc femeile , ca esti prost si te incalci cu fesul =))) 1 Link spre comentariu
davasfoclacase Reputație: 1 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 am ajuns sclavu curvelor Ps dala : pt cine nu stie, am vorbit despre catel :xEo m-am prins dan prima :x 1 Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 iti dai seama ca moare cand citeste prostu ? n-are curaj sa scrie decat de pe clone =)) luamiar juma da pula intreaga ca ii ajunge o saptamana din ea Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 e misto sa iti sugi pula de pe aceasi clona, nu ? 12cm =))) schizofrenicule :69 :69 :urgay 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum