Sari la conținut

Jessica - sectorul 1 - 0725115812

gelugun

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu, nu merge. Dimpotrivă. Arăți un cur lăsat, netonifiat, fără forme, plat, neapetisant, oval și nu rotunjor, nici de spanking nu e bun.

Altceva mai interesant ai ? Dacă da, bagă.

ala e un cur lasat man ? :))) si fara forme , si neapitisant .... wtf :)))) 

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cine sa fie @ dubonnet....pare cunoscut..

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, am si eu o intrebare: daca un client vine la tine pentru o ora, iar dupa 5-10 minute ejaculeaza pentru ca e super excitat, ce se intampla apoi? Mai continua masajul cu restul de 50 minute pana la sfarsitul orei stabilite, existand si posibilitatea sa mai ejaculeze inca o data, sau sedinta a luat sfarsit? Esenta intrebarii: se pot face 2 finalizari intr-o ora?

Postat

Buna, am si eu o intrebare: daca un client vine la tine pentru o ora, iar dupa 5-10 minute ejaculeaza pentru ca e super excitat, ce se intampla apoi? Mai continua masajul cu restul de 50 minute pana la sfarsitul orei stabilite, existand si posibilitatea sa mai ejaculeze inca o data, sau sedinta a luat sfarsit? Esenta intrebarii: se pot face 2 finalizari intr-o ora?

eu zic vino sa vezi ca la mine este altfel si o sa iti placa. nu te dau afara. gasim noi ceva fun and naughty de facut sau placut

apoi scrie tu sa vada toata lumea

Postat

my boys sunt disponibila vedeti ca astazi nu stau mult nu stau pana tarziu asa ca va astept dupa pranz

besos besos

va astept

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

tehnici de masaj, tehnici de finalizare, la care vrei sa apelezi cand venim noi la tine (nu cred ca este o idee rea)

Postat

Disponibila si astazi va astept my boys besos besos este vineri ma gasiti pana seara dar nu stau până târziu besos besos

"besos besos"-cand e gata blogul sa ne delectam si noi cu poze? :rax2

Postat

v - ati gandit ce vreti sa vedeti la mine in blog ?

Un ghid despre ce trebuie să așteptăm de la tine. De genul: detaliere servicii și chestiile cu finalizarile. Poți spune concret ce faci:

Masaj body2body, de relaxare, thai, FK, HJ, etc. Fără sex. :)

Kisses.

Postat

reiterez, nu i fac reclama.....dupa ce te ""maseaza"" cu tehnica ei besos, besos, pleci ca si dupa un futai pe cinste , cu de toate in meniu, ce mai? tehnica are....n are blog insa

Noblogs.org Connecting radical people. Non commercial, antifascist, antisexist, privacy-oriented blog platform.

• Like 1
Postat

My boys astazi sunt disponibila ne vedem dupa 12 00 pranz dupa cum v am mai spus (am mai Putin timp acum). Va astept besos besos besos 

sa facem ceva muy bueno astazi

besos besos

Postat

My boys besos sunt disponibila va astept besos

Ultimele ore mai stau saptamana aceasta apoi relax

Besos besos

besos,besos...relax,relax....ce se aude cu blogul cu poze? :rax2  :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...