Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Decembrie 10, 2019 De fapt unde ai locația , este un detaliu important...sectorul 1 este mare.... 3 4
jessica1995 Reputație: 87 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2019 my boys sunt disponibilacred astazi ma gasiti dupa incepand cu 14 00 dupa pranz pentru programarisaptamana aceasta este ultima zi in care ne putem vedeade sarbatori nu lucrez multe zileo sa va anunt aici in ce zile ma gasiti fiecare saptamanaastazi sunt disponibilamy naughty boys besos besos 0725115812
masturbare Reputație: -1 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2019 >Mi-a placut totusi masajul si mai ales tehnica finalizarii care mi-a creat iluzia ca as fi terminat in pasarica ei. detaliaza, ca nu inteleg. ce pozitie, cum?
jessica1995 Reputație: 87 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2019 >Mi-a placut totusi masajul si mai ales tehnica finalizarii care mi-a creat iluzia ca as fi terminat in pasarica ei. detaliaza, ca nu inteleg. ce pozitie, cum?cred ca ar fi momentul sa vii la Jessi iti explic eu cum
jessica1995 Reputație: 87 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2019 sunt availablema mai gasiti doar 2-3 zile luna aceastaastazi si maine my boys let's get naught 1 more time for a Merry Sexy XMassva astept besos 0725115812 ma mai gasiti doar 2-3 zile luna aceastaastazi si maine va astept pt programari call me posibil sa fiu prinsa intre 2 si 3 acum
jessica1995 Reputație: 87 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2019 sunt available va astept besos 0725115812
jessica1995 Reputație: 87 Postat Decembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2019 my boys i am feeling naughty today sa vedem cine ma iubeste ma mai gasiti doar astazi si luni anul acestabesos besosMy boys va astept besos
jessica1995 Reputație: 87 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2019 My boys astazi cred este ultima zi a anului in care ma mai gasitiapoi cred ne auzim prin ianuarie dupa astazi incep XMass si End of Year Party Mode doar astazi my boys mai putem avea un Merry Sexy xXxMass toghether va astept besos besos besos last chance for my besos this year
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2020 My boys, Cum ati petrecut de sarbatori ? de NY ? I hope you went crazy. Cine a fost cuminte a venit mosul ? Cine nu vine la mine.I am back. Maine si poimaine ma gasiti incepand cu 12 00 - 13 00 pe la mijlocul zilei my boys let's get naughty la inceput de ande maine va astept besos 0725115812besos besos (sa vedem who missed my besos) In Ianuarie tot nu o sa lucrez foarte mult. doar cateva zile. dar o sa va tin la curent ce zile. asa ca fiti seriosi cu programarile nu o sa ma gasiti des. Pe mainebesos
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 My boys, Cum ati petrecut de sarbatori ? de NY ? I hope you went crazy. Cine a fost cuminte a venit mosul ? Cine nu vine la mine.I am back. Maine si poimaine ma gasiti incepand cu 12 00 - 13 00 pe la mijlocul zilei my boys let's get naughty la inceput de ande maine va astept besos 0725115812besos besos (sa vedem who missed my besos) In Ianuarie tot nu o sa lucrez foarte mult. doar cateva zile. dar o sa va tin la curent ce zile. asa ca fiti seriosi cu programarile nu o sa ma gasiti des. Pe mainebesos Laaa muuulti aaani !!!!!!!!! Vezi ca ne esti datoare.....
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 besos ia vezi like , boss ? https://imgur.com/a/R9z4wHe pai fa-mi lista ce am de facut ? besos besos sunt disponibila in cam 60 min my boys let's get naughty 0725115812
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 besos ia vezi like , boss ? https://imgur.com/a/R9z4wHe pai fa-mi lista ce am de facut ? besos besos sunt disponibila in cam 60 min my boys let's get naughty 0725115812"boss" ...e un inceput....hmmm...nu stiu asta cu "boss" daca e un inceput bun....poza e,incendiara ,dar deja ai avut altele si mai si....
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 2, 2020 Am sunat. Turuit rapid : oral , normal, zona P-ta Amzei. Lucreaza pana mai tarziu.Singurul element amuzant a fost ca fata e rraita 😊. In rest... ii urez bafta .Frate, facea sex la inceput?
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 Frate, facea sex la inceput? in visele multora probabil
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 "boss" ...e un inceput....hmmm...nu stiu asta cu "boss" daca e un inceput bun....poza e,incendiara ,dar deja ai avut altele si mai si....mai facem... you can be my boss sau cand ne vedem pot fi eu sefa ta 1
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 "boss" ...e un inceput....hmmm...nu stiu asta cu "boss" daca e un inceput bun....poza e,incendiara ,dar deja ai avut altele si mai si....va mai fac 2
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 my boys astazi inchid ma gasiti maine - doar maine ma mai gasiti saptamana aceastamaine incepand cu 12 00 - 13 00 pe la mijlocul zilei la fel ca si astazi si apoi saptamana urmatoare ma gasiti tot asa o zi sau doua o sa va anunt eu din timp maine dupa pranz ultima sansa sa ne vedem this week va pupa Jessi pe mainebesos besos
lionking79 Reputație: 281 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 besos ia vezi like , boss ? https://imgur.com/a/R9z4wHe pai fa-mi lista ce am de facut ? besos besos sunt disponibila in cam 60 min my boys let's get naughty 0725115812[/size]Besos, vezi ca in poză apare un watermark queer. Ești besos cu fetele? :) Besos.
lionking79 Reputație: 281 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2020 in visele multora probabil Jessi e cu fetele. Așa cred eu. :)
tropical17 Reputație: 1305 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Queer ['kwɪə(ɹ)] este un cuvânt englezesc care înseamnă "ciudat". În ultimele decenii a devenit un termen colectiv pentru **spam editat**ități sexuale și pentru comunități cu practici sexuale considerate non-normative. Termenul este deseori folosit și în alte limbi, precum româna. În limba română, sintagma **spam editat**ități sexuale are un înțeles similar cu cel al cuvântului "queer".Termenul queer este diferit de LGBT, care se referă doar la persoane lesbiene, gay, bisexuale și transgen. Queer include nu doar aceste grupe, dar și persoane intersexuale, pangen și heterosexuali cu practice sexuale considerate non-normative, precum sadomasochism, fetiș, etc. În acest sens, "queer" poate fi folosit pentru a se referi la toate persoanele care nu se conformă structurii heteronormative-cisgen.Teoria queer este o ramură a filozofiei și a teoriei critice care investighează structurile de gen și sexualitate în societate și rolul persoanelor queer. E CU BAIETII STAI LINISTIT, dar nu cu oricine!! doar cu alesu"' 1
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 Queer ['kwɪə(ɹ)] este un cuvânt englezesc care înseamnă "ciudat". În ultimele decenii a devenit un termen colectiv pentru **spam editat**tăți sexuale și pentru comunități cu practici sexuale considerate non-normative. Termenul este deseori folosit și în alte limbi, precum româna. În limba română, sintagma **spam editat**tăți sexuale are un înțeles similar cu cel al cuvântului "queer".Termenul queer este diferit de LGBT, care se referă doar la persoane lesbiene, gay, bisexuale și transgen. Queer include nu doar aceste grupe, dar și persoane intersexuale, pangen și heterosexuali cu practice sexuale considerate non-normative, precum sadomasochism, fetiș, etc. În acest sens, "queer" poate fi folosit pentru a se referi la toate persoanele care nu se conformă structurii heteronormative-cisgen.Teoria queer este o ramură a filozofiei și a teoriei critice care investighează structurile de gen și sexualitate în societate și rolul persoanelor queer. E CU BAIETII STAI LINISTIT, dar nu cu oricine!! doar cu alesu"' clar tu ma cunosti cel mai bine there is nobody like you in my life lasa-i restul nu stiu noi avem ceva special cum spune boss tropical, sunt cu baietii dar nu as zice nu sa incerc si o gagica misto. sunt open minded dar va rog nu faceti din rubrica mea de masaj sectie de fantezii cu Jessi sa trecem si la lucruri mai serioase sa ne organizam Boys, astazi este ultima zi a saptamanii in care ma mai gasiti . Va astept to get naughty one more time. Doar astazi ma mai gasiti saptamana aceasta stau pana seara. apoi ne vedem abea saptamana urmatoare. Va astept. Besos Besos
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 clar tu ma cunosti cel mai bine there is nobody like you in my life lasa-i restul nu stiu noi avem ceva special cum spune boss tropical, sunt cu baietii dar nu as zice nu sa incerc si o gagica misto. sunt open minded dar va rog nu faceti din rubrica mea de masaj sectie de fantezii cu Jessi sa trecem si la lucruri mai serioase sa ne organizam Boys, astazi este ultima zi a saptamanii in care ma mai gasiti . Va astept to get naughty one more time. Doar astazi ma mai gasiti saptamana aceasta stau pana seara. apoi ne vedem abea saptamana urmatoare. Va astept. Besos Besos Va astept astazi ultima zi a saptamanii in care ma mai gasiti stau pana diseara
tropical17 Reputație: 1305 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2020 clar tu ma cunosti cel mai bine there is nobody like you in my life lasa-i restul nu stiu noi avem ceva special cum spune boss tropical, sunt cu baietii dar nu as zice nu sa incerc si o gagica misto. sunt open minded dar va rog nu faceti din rubrica mea de masaj sectie de fantezii cu Jessi sa trecem si la lucruri mai serioase sa ne organizam Boys, astazi este ultima zi a saptamanii in care ma mai gasiti . Va astept to get naughty one more time. Doar astazi ma mai gasiti saptamana aceasta stau pana seara. apoi ne vedem abea saptamana urmatoare. Va astept. Besos Besos https://www.youtube.com/watch?v=y_3oxD5dDSwI saw it coming since last year s visit....... o prima, 2020 vizita exploziva, flamboianta si picanta, everything included, BUT SEX, Iti vine sa o ""mananci"" ,from head to toesstii tu, mai bine......Delia de la Royal, ar fi pe gustul tau?? just check the gallery, she s a nice chick, open minded too!!peace and love
jessica1995 Reputație: 87 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2020 My boys besos saptamana aceasta ne gasim doar 1 sau 2 zile . Astazi sunt disponibila. Lucrez luni . Ne auzim la pranz luni . Va astept naughty as always besos besos
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 7, 2020 Da , ce bine.Ce program ai , este greu sa ne programam de pe o ora pe alta...Macar de-am ști de dimineață.. 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum