Sari la conținut

ce e drogul violului si cat de eficient e?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Din ce dracu' familie faci parte?Cumnatul tau a vrut sa te îmbete si apoi sa te futa?

Numai tu puteai sa te gandesti la asta. :)

Repet, ia tratamentul, fara alcool.

• Oras:FALASTOACA
Postat

Numai tu puteai sa te gandesti la asta. :)

Repet, ia tratamentul, fara alcool.

Amada chiar nu vreau sa ma cobor la nivelul unei distruse care trăiește din mila altora

Baga-te in seama cu altii,io nu dau pomana.

Postat

Amada chiar nu vreau sa ma cobor la nivelul unei distruse care trăiește din mila altora

Baga-te in seama cu altii,io nu dau pomana.

Ei, asta este diferenta intre noi doi, sa vedem daca sesizezi...

Tu vorbesti din ce-ti imaginezi, iar eu din ce stiu.

Cand te-ai trezit cu burta plina de borhot si cu femeia plecata, ai zis ca era betiva, s-a dus la mila de la tine, doar sa scape de tine, sau s-a dus la viata mai buna?

Tine pomana, o sa ai nevoie de ea.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

IN medicina dentara si nu numai se foloseste inhalosedarea cu protoxid de azot.

Asta da pacientului un mare apetit pentru erotism si o mare afinitate pentru medic incat cam poate face ce vrea cu pacientul poate profita sexual avand toata daruirea si ardoarea lui.

De aceea legea spune clar ca nu poti folosi inhalosedarea decat cu martori apartinatori ai pacientului niciodata singur cu el.

Informatia e direct de la Prof Bucur singurul acreditat in tara sa faca aceste cursuri 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

De parca eu am stat la masa (sau voi sta vreodata)  cu toti betivanii ,   consumatori de  *VOTCA , care nu stiu nici macar  sa-i scrie denumirea (macar din respect ptr. fineturile pe care le ingurgiteaza zilnic)

Asta , da , categorie grea  ....de izmenar pipilicos   , crescut in turma oi -lor  (de unde si folosirea , adesea , pronumelui  IO , in loc de EU )

Postat

Boss, nu știu, că parcă se lâmurise odată că nu era el. Pula mea, în cazu-n care el e, dacă nu-l dă-n gât nime’, ce dreaq să faci?

Evident că nu e el dar idiotii care nu au viața lor si nu au satisfactii (nu e vorba de tine ci de cel care mă crede Feliciano) trebuie să tragă și ei de sfoara clopotului că altfel le trece viața degeaba... :laugh2  :laugh2

Postat

De parca eu am stat la masa (sau voi sta vreodata)  cu toti betivanii ,   consumatori de  *VOTCA , care nu stiu nici macar  sa-i scrie denumirea (macar din respect ptr. fineturile pe care le ingurgiteaza zilnic)

Asta , da , categorie grea  ....de izmenar pipilicos   , crescut in turma oi -lor  (de unde si folosirea , adesea , pronumelui  IO , in loc de EU )

Tu nu poti sta cu nimeni la masa,pentru ca nimeni nu-ti suporta caracterul infect de schizofrenic grandoman si mitoman.Toti ti-au dat cu flit,iubita din copilărie,2 neveste,iubita ta Alessandra si toti prietenii.

Apropo de mitomanie,ca tot te lăudai cu vila de lux cu încălzire pe centrala pe gaze :laugh2​ Vezi ca ai primit aprobarea de branșare la gaze pe 11 Decembrie 2018,probabil peste 5-10 ani o sa ai si banii pentru branșare si centrala....

​Te-n gura de pârlit,in 2019 te încălzești la soba cu lemne ca in evul mediu,iar tu te visezi patron de hotel de lux.

Ai-de PLM.

• Like 1
Postat

Scrie draq cu fonturi mici.(ca nu toti au probleme cu vederea). Am cereri de bransari  anuale , doar am spus (in mare) cu ce ma ocup . Sau incepe un amarastean  sa se  contrazica singur ?

La godin ma incalzesc , momentan  Vezi ce este acela . :)

Postat

Scrie draq cu fonturi mici.(ca nu toti au probleme cu vederea). Am cereri de bransari  anuale , doar am spus (in mare) cu ce ma ocup . Sau incepe un amarastean  sa se  contrazica singur ?

La godin ma incalzesc , momentan  Vezi ce este acela . :)

Nu ba țăran bășit si afumat,ai o singura cerere,pa persoana fizica.

Te ocupi cu sisteme audio video si iti merge asa de bine ca ai acumulat 80 mii datorii.

Vezi tu ba taranusule bășit si afumat,îmbrăcat in zdrențe,greu sa contrazici documente oficiale semnate si parafate.

Postat

Cel putin  ...sau pa putin  ...boschetarule ,  bautor de votca

Postat

Cel putin  ...sau pa putin  ...boschetarule ,  bautor de votca

Nu ba țăran bășit si afumat,ai o singura cerere,pa persoana fizica.

Te ocupi cu sisteme audio video si iti merge asa de bine ca ai acumulat 80 mii datorii.

Vezi tu ba taranusule bășit si afumat,îmbrăcat in zdrențe,greu sa contrazici documente oficiale semnate si parafate.

Postat

Miky indragostit de Alessandra :gifs_ojos

miky77

Platinum Member

• photo-thumb-194745.jpg?_r=1496213581
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 16183 Postari:
  • Inscris la:
    18 januari 2016
  • Reputatie:-2087

Postat 18 juni 2017 - 08:13

POVESTEA 3 (Chintesenta Dragostei)  - "Floarea"

DACA NU IUBESTI FLORILE , NU IUBESTI NICI FEMEILE  :)

Cel mai grijuliu barbat va avea si cea mai frumoasa floare din gradina

Orice femeie care te-a ales  nu cauta perfectiunea din tine cauta barbatul care in nebunia lui sa-i ofere o particica din grija sa fata de ea si dragostea/iubirea pe care i-o porti. Daca te-a vanat astfel inseamna ca ea a considerat ca esti un "gradinar" destul de priceput ptr. a-i vrea binele , nu un om superficial fara suflet , fara inima si fara respect .

Pe tot parcursul relatiei ea isi deschide sufletul fata de tine  si va creste in ochii tai precum o floare. Incerca sa-i oferi mici clipe de fericire , ofera-i un dans si sopteste-i frumos la ureche cat o iubesti si cat de importanta este ptr. tine . Surprinde-o cu gesturi mici si ofera-i din cand in cand o floare

post-194745-0-60144100-1497807652.jpg

si un zambet frumos si ea va stii ca iubirea fata de ea inca nu a disparut si atunci iti va cauta buzele ptr. un sublim KISS si te va cauta prin noapte orice s-ar intampla plina de dorinta si de instinct

Adeseori se va intampla sa te sufoce de prea multa iubire sa te dojeneasca , ba chiar sa devina uneori prea cicalitoare , iarta-i aceste apucaturi deoarece nu le face decat ptr. a-ti aminti din cand in cand ca are nevoie de respectul tau , de sufletul tau cald si nu in ultimul rand de foarte multa iubire 

post-194745-0-63583700-1497806650.jpg

GLUMA : Acea "FLOARE" sper sa nu se uite acum la filmul " O floare si doi gradinari" ca atunci ne-am dat dracu'  :laugh2

• Like 2
Postat

Miky a luat drogul violului acum 7 ani, la carciuma din sat. Un homosexual i-a pus drogul respectiv in visinata. Saracul Miky s-a trezit dupa 48 de ore cu 4 stiuleti bagati in cur si cu masca de gimp. 

• Like 2
Postat

Am sa fac abstractie de gluma pitigoiului camuflat , dar totusi , mie mi se pare ca ati ajuns sa cooperati in antiteza pe aici .

Adica , unul se plange de toate femeile ca sunt  otrepe si zdrente , iar altul  se face pres pe la usa la toate curvele  si se extaziaza pe aici... parca nu se pupa ceva . Sau mi se pare mie  ?

Tot aici sunteti , mahhh , amarastenilor ?

• Oras:undeva
Postat

Am sa fac abstractie de gluma pitigoiului camuflat , dar totusi , mie mi se pare ca ati ajuns sa cooperati in antiteza pe aici .

Adica , unul se plange de toate femeile ca sunt  otrepe si zdrente , iar altul  se face pres pe la usa la toate curvele  si se extaziaza pe aici... parca nu se pupa ceva . Sau mi se pare mie  ?

Cel mai amarastean esti tu SOBOLANE, esti sarac lipit pamantului si te dai patron pe aici. Ai niste replici de cacat, te incurci in clone ai o gramada de postari pe aici si ii acuzi pe altii ca stau aici non-stop. Unde mai pui ca ai facut clar dovada ca ai facut sapaturi serioase pe forum  doar sa ii santajezi pe cei care nu iti impartasesc cretinismul. Sa mai adaug si faptul ca foarte multi se plang ca i-ai santajat si amenintat gunoiule uman? Esti un infect jegos, nu meriti sa fii numit om SOBOLANE!

• Like 1
Postat

Exact , fa-te util , mai bine , ca  abia  asteapta curvele  sa mai praduiasca un prostalau  care plange pe la usa acestora si sa ajunga sa chiuleasca de la servici  .

Ai gasit si tu , vanatorule , vreo prospatura  unde sa-ti reinnoiesti  abonamentul ?

Postat

Exact , fa-te util , mai bine , ca  abia  asteapta curvele  sa mai praduiasca un prostalau  care plange pe la usa acestora si sa ajunga sa chiuleasca de la servici  .

Ai gasit si tu , vanatorule , vreo prospatura  unde sa-ti reinnoiesti  abonamentul ?

Esti atat de infect, incult si jegos incat nu ai tupeul sa iti sustii punctul de vedere SOBOLANE! Este clar ca esti un sociopat nemernic, asta este motivul pentru care te-au parasit 3-4 femei mitomane! :laugh2

• Like 1
Postat

Nu ma mai trage mahh de pula atat , stii ca  refuz barbatii  ...incearca la izmenarul de Pisilica

Dar vezi sa nu te brutalizeze  prea rau ....in gura

Postat

Sa vorbești de amarasteni când tu de ziua ta te certai cu Condition pe site,înseamnă dementa

Sa vorbești de amarasteni când tu ti-ai făcut cununia ca aurolacii,îmbrăcat in zdrențe si fără nicio petrecere,înseamnă schizofrenie

• Like 3
Postat

Nu ma mai trage mahh de pula atat , stii ca  refuz barbatii  ...incearca la izmenarul de Pisilica

Dar vezi sa nu te brutalizeze  prea rau ....in gura

Tu nu ai pula bai zdreanta umana, esti un jegos ordinar si mitoman! SOBOLANE! :laugh2

• Like 1
Postat

Exact ...cred ca nu vorbim de acela care s-a  cununat cu site-ul Nimfomane , unde isi face petrecerile  de Craciun ,  Anul Nou si Pasti ...si tot acelasi  care isi face vacantele de ani de zile pe aici , visand ca merge cu Thania la Sovata . 

Stii cine este ala ?  Boschetarule

Postat

Exact ...cred ca nu vorbim de acela care s-a  cununat cu site-ul Nimfomane , unde isi face petrecerile  de Craciun ,  Anul Nou si Pasti ...si tot acelasi  care isi face vacantele de ani de zile pe aici , visand ca merge cu Thania la Sovata . 

TU labagiule, ai o viata grea si chinuita sociopatule. Marsh si ia-ti hapurile SOBOLANE jegos! :laugh2

• Like 1

Postat

Când ești schizofrenic ești rupt de realitate.Eu am zeci de poze din vacante,tu ai poze facute din microbuz,la cules de ciuperci,la grătarul din curte,cu oala plina de stiuleti...........

Taranusule,pe FB-ul tau exista doar poze de la Eforie Sud,cu aschilopata care te-a părăsit,pe cearceaf ca șezlong-ul este scump.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...