crocobazdugat Reputație: 562 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Octombrie 23, 2019 La 23.10.2019 la 14:34, alin985 a spus: Pai nu e vorba de seara tarziu...gen 3-4 cam asa am sunat cam toata saptamana si nimic ðŸ˜A devenit un fel de "studentă"..deci era de așteptat.Așa se întâmplă când apar "fenomenele studentă" 😂😂ðŸ‘🼠2
mishusex Reputație: 10 Postat Octombrie 24, 2019 Postat Octombrie 24, 2019 La 23.10.2019 la 14:34, alin985 a spus: Pai nu e vorba de seara tarziu...gen 3-4 cam asa am sunat cam toata saptamana si nimic ðŸ˜Alin lucrează după 10:30 si CĂȚELUL are dreptate ea pe la maxim 17-17:30 nu o mai găsești ca din câte am înțeles mai are si anumiți clienți fideli dar dacă o suni si ii spui ca te duci la o anumită oră nu isi ia altă programare te așteaptă si ăsta este un plus pentru ea nu ca "altele" care suni si zice in 5 minute sunt liberă si suni după 20 minute si același raspuns iti dă pentru mine era bn dacă statea până mai tarziu sper să dai de ea si să te bucuri si tu de serviciile ei .. 4
curierul00 Reputație: 12 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Am fost ieri din nou la Ea nu știu ce ași mai putea spune in afară de recenziile pe care le-am făcut aceleași servicii ireproșabile aceași prezență finuta același caracter dulce sper să ajungă în top că merită din toate punctele de vedere 1
mishusex Reputație: 10 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 La 27.10.2019 la 6:55, curierul00 a spus: Am fost ieri din nou la Ea nu știu ce ași mai putea spune in afară de recenziile pe care le-am făcut aceleași servicii ireproșabile aceași prezență finuta același caracter dulce sper să ajungă în top că merită din toate punctele de vedere[/quote Sunt deacord cu tine ...rar așa fete in Ploiești..
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 28, 2019 Hopa ma, ca mai citesc unii care nu stiu despre ce e vorba si ajung sa creada ca e vreo super oferta de genul Lexi Belle la Ploiesti, pret 100 lei, servicii totale, gfe maxim si alte bazaconii. :laugh2 :laugh2 8
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 28, 2019 La 28.10.2019 la 8:40, catelul.dinamo a spus: Hopa ma, ca mai citesc unii care nu stiu despre ce e vorba si ajung sa creada ca e vreo super oferta de genul Lexi Belle la Ploiesti, pret 100 lei, servicii totale, gfe maxim si alte bazaconii. :laugh2 :laugh2Plus un aperitiv, o friptura, o sampanie si un polish gratuit la masina ;) :) :) 2
mishusex Reputație: 10 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 La 28.10.2019 la 8:40, catelul.dinamo a spus: Hopa ma, ca mai citesc unii care nu stiu despre ce e vorba si ajung sa creada ca e vreo super oferta de genul Lexi Belle la Ploiesti, pret 100 lei, servicii totale, gfe maxim si alte bazaconii. :laugh2 :laugh2 Eeee nici chiar așa dar fii sincer ca și ție ți-a placut și ca și calitate preț mie chiar mi-se pare ok față de altele care îți zice după 5-10 minute hai gata cred că ți-sa intamplat si ție și mie si să fim sinceri dacă avea țâțele mai mari si facea finalizare orală era cu mult peste ce avem in Ploiești dar asta este așa CĂȚELULE este ok cred eu și cred că si tu ai mai vizitat-o dar nu ai mai scris 🤣🤣🤣
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 28, 2019 La 28.10.2019 la 10:40, mishusex a spus: Eeee nici chiar așa dar fii sincer ca și ție ți-a placut și ca și calitate preț mie chiar mi-se pare ok față de altele care îți zice după 5-10 minute hai gata cred că ți-sa intamplat si ție și mie si să fim sinceri dacă avea țâțele mai mari si facea finalizare orală era cu mult peste ce avem in Ploiești dar asta este așa CĂȚELULE este ok cred eu și cred că si tu ai mai vizitat-o dar nu ai mai scris :laugh2 :laugh2Gata, m-ai prins...Am fost de 850 de ori pana acum. Lasand gluma la o parte, am scris in recenzie si imi mentin parerea: servicii ok, e cooperanta si nu arata chiar rau, avand in vedere varsta. Dar cam atat. E ceva de genul Raluca 9 mai, posibil sa-i fi luat aleia clientii pensionari. :slap2 :laugh2 Aia macar lasa si curu' la bataie la 100 lei. :crazylove :pepsi 8
crocobazdugat Reputație: 562 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Octombrie 28, 2019 La 28.10.2019 la 17:55, catelul.dinamo a spus: :laugh2 :laugh2Gata, m-ai prins...Am fost de 850 de ori pana acum. Lasand gluma la o parte, am scris in recenzie si imi mentin parerea: servicii ok, e cooperanta si nu arata chiar rau, avand in vedere varsta. Dar cam atat. E ceva de genul Raluca 9 mai, posibil sa-i fi luat aleia clientii pensionari. :slap2 :laugh2 Aia macar lasa si curu' la bataie la 100 lei. :crazylove :pepsi Care Raluca din 9 mai ?
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 28, 2019 La 28.10.2019 la 18:17, crocobazdugat a spus: Care Raluca din 9 mai ? Aia de la inactive. 7
curierul00 Reputație: 12 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 La 28.10.2019 la 17:55, catelul.dinamo a spus: :laugh2 :laugh2Gata, m-ai prins...Am fost de 850 de ori pana acum. Lasand gluma la o parte, am scris in recenzie si imi mentin parerea: servicii ok, e cooperanta si nu arata chiar rau, avand in vedere varsta. Dar cam atat. E ceva de genul Raluca 9 mai, posibil sa-i fi luat aleia clientii pensionari. :slap2 :laugh2 Aia macar lasa si curu' la bataie la 100 lei. :crazylove :pepsi[/ Sall cățelul dinamo...văd că zici că la vârsta ei arată bn broo la 33 de ani că atati are iti spun eu sigur arată si bn se comportă și frumos serviciile le știi și la 33 de ani se pișă pe multe din toate punctele de vedere și te apreciez pentru notele date că văd că ai trecut și tu pe la multe "fete" și să-i dai notele alea deci nu este de nelasat chiar merită să fie vizitată de mai mulți colegi și chiar merită mult mai multe recenzii pozitive asta este parerea mea proprie dar știi cum este nu poate fii pe placul tuturor doar că văd că are recenzii bune de la câțiva si chiar de la tine si tu ca un "CURVAR PROFESIONIST " ai intalnit si mai bune si mai rele dar asemenea note date de tine țind să cred că și-a mai castigat câțiva clienți în urma notelor date de tine chiar merită pentru mai multe motive acele motive le-am scris într-o recenzie trecută Și multe din fetele la care am fost au fost luate după recenziile voastre unele mai bune altele nu dar să nu te superi pe mine de când am dat de ea chiar nu am mai fost la alta din cauză că mă simt bn si in largul meu când mă duc la Ea Ce să-ți mai zic LA CÂT MAI MULTE 😉😉😉 3
radu77 Reputație: 2043 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Octombrie 29, 2019 Gata frate! Gata!Hai sa o lasam draq ca o dam in patetism... Am inteles, ptr tine si @mishusex si... or mai fi si altii, este best off. Dar gata, serios... 4
mishusex Reputație: 10 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 La 29.10.2019 la 11:05, radu77 a spus: Gata frate! Gata!Hai sa o lasam draq ca o dam in patetism... Am inteles, ptr tine si @mishusex si... or mai fi si altii, este best off. Dar gata, serios...Ce-ai pățit (BOBIȚĂ) RADULE ?
radu77 Reputație: 2043 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Octombrie 31, 2019 La 31.10.2019 la 7:58, mishusex a spus: Ce-ai pățit (BOBIȚĂ) RADULE ?Nimic... vorbeam si eu asa... ca idee generala... 4
curierul00 Reputație: 12 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 La 29.10.2019 la 11:05, radu77 a spus: Gata frate! Gata!Hai sa o lasam draq ca o dam in patetism... Am inteles, ptr tine si @mishusex si... or mai fi si altii, este best off. Dar gata, serios...Radule ai băut apa de la câine ce ai cum gata?adică ne interzici să comentăm despre o anumită fată care este ok servicii bune preturi ok poze reale caracter frumos își respectă clienții nu te grăbește sau vrei să scriu despre:Fata cu chiloții murdari de călcat Fetele cu poze false Față grăbită de vis-a-vis de mcdonald centruFata de pe gang de la tarabele cu cărți care te grăbește și nu schimbă poziția că o doare Fata de vis-a- vis de hotel forum care te întreba de 10 ori in 5 minute dacă ești gata Deci despre ce vorbim hai să fim serioși și chiar merită să se scrie de ea din cauza că:Are bun simț Poze reale Servicii bune Respectă clienții Nu te grăbește Și ași putea continua dar prefer să mă abțin deci hai să scriem si să postam despre fetele care chiar merită si ea este una dintre aceste fete Hai poate ai treabă și eu te rețin
radu77 Reputație: 2043 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Noiembrie 1, 2019 La 01.11.2019 la 7:36, curierul00 a spus: Hai poate TU ai treabă și eu te reținDin ciclul...https://youtu.be/2op4Sz8Blss/:snap :slap2 3
radu77 Reputație: 2043 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Noiembrie 1, 2019 Ma opresc aici. 3
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 1, 2019 La 01.11.2019 la 7:36, curierul00 a spus: Radule ai băut apa de la câine ce ai cum gata?adică ne interzici să comentăm despre o anumită fată care este ok servicii bune preturi ok poze reale caracter frumos își respectă clienții nu te grăbește sau vrei să scriu despre:Fata cu chiloții murdari de călcatFetele cu poze falseFață grăbită de vis-a-vis de mcdonald centruFata de pe gang de la tarabele cu cărți care te grăbește și nu schimbă poziția că o doareFata de vis-a- vis de hotel forum care te întreba de 10 ori in 5 minute dacă ești gataDeci despre ce vorbim hai să fim serioși și chiar merită să se scrie de ea din cauza că:Are bun simțPoze realeServicii buneRespectă cliențiiNu te grăbeșteȘi ași putea continua dar prefer să mă abțin deci hai să scriem si să postam despre fetele care chiar merită si ea este una dintre aceste feteHai poate ai treabă și eu te rețin Nu mi-a baut apa!! :laugh2 Acum serios vorbind, nu ti se pare ca exagerezi? Am mai vizitat si noi diverse domnisoare, nu suntem chiar neinitiati in domeniu. :rax2 9
futadores 91 Reputație: 186 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 Da, frate.... Plus ca de exemplu, cu mine a refuzat analul.... Oricât as fi plătit.... Pe bune acum.... 1
george_us30 Reputație: 1626 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 1, 2019 La 01.11.2019 la 19:14, futadores 91 a spus: Da, frate.... Plus ca de exemplu, cu mine a refuzat analul.... Oricât as fi plătit.... Pe bune acum....Se practica asta :)) noi ne simtim bine ca "avem cariciul mare". Noroc pe mine ca ma potoleste a mea :( si ma aduce cu picioarele pe pamant ca nu e asa mare :)) 3
berege2 Reputație: 342 Postat Noiembrie 2, 2019 Postat Noiembrie 2, 2019 La 01.11.2019 la 19:48, george_us30 a spus: ma aduce cu picioarele pe pamant ca nu e asa mare :)) inseamna ca a avut parte de ceva mult mai mare la viata ei :)))) 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 2, 2019 La 02.11.2019 la 6:50, berege2 a spus: inseamna ca a avut parte de ceva mult mai mare la viata ei :))))Normal, am luat teapa cu kilometrajul :))). 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 2, 2019 Era destul de rodata, cunosteam istoricul 3
mishusex Reputație: 10 Postat Noiembrie 3, 2019 Postat Noiembrie 3, 2019 La 01.11.2019 la 19:14, futadores 91 a spus: Da, frate.... Plus ca de exemplu, cu mine a refuzat analul.... Oricât as fi plătit.... Pe bune acum....Dacă ai CARICIUL BARIU nu face anal ca ea nu face anal de fel decat in funcție de marime si grosime asa mi-a zis si pe mine ma acceptat că eu o am mai mică 😅😅😅 2
curierul00 Reputație: 12 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 La 03.11.2019 la 8:58, mishusex a spus: Dacă ai CARICIUL BARIU nu face anal ca ea nu face anal de fel decat in funcție de marime si grosime asa mi-a zis si pe mine ma acceptat că eu o am mai mică 😅😅😅[/quote Deci noi îl avem mic?🤔🤔🤔🤔 Bun si tu la faza asta!!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum