Sari la conținut

Bruneta sexy - 0763339108 (Bd. Decebal / Biokarpet)

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
BRUNETA DRAGUTA si sexy, cu senzualitate si rafinament. Te astept intr-o locatie de lux foarte curata si discreta sa petrecem clipe de neuitat. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma suni. Poze reale caut colega, kiss 04 May 21:42

Pret: 50L fin

0763.339.108 Bucuresti

post-46785-0-60188400-1367714175_thumb.jpgpost-46785-0-26179600-1367714176_thumb.jpgpost-46785-0-95894900-1367714176_thumb.jpgpost-46785-0-69347100-1367714177_thumb.jpgpost-46785-0-30232200-1367714178_thumb.jpgpost-46785-0-93852900-1367714178_thumb.jpg

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

am fost eu azi noapte la locatie, era donshoara singura la locati, in zona mentionata, o garsoniera.

Dragutza ;la telefon si la fata locului, cand am ajuns am fost intampinat de o faptura tinerica, pe la 1,6 ,max si vreo 40 kg, foarte "plata" din toate punctele de vedere.

pozele de mai sus nu bag mana in foc ca sunt reale, iar daca sunt sunt facut fff bine, si o avantajeaza f mult. Cand ajungi si o vezi zici ca e rahitica si ca nu a mai mancat de mult.

cred ca mai degraba pozele de mai jos sunt mai aproape de realitate. eu nu am ramas.

post-757-0-92108300-1368865127_thumb.jpgpost-757-0-05302700-1368865133_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

BRUNETA sexy, cu senzualitate si rafinament te astept intr-o locatie de lux foarte curata si discreta sa petrecem clipe de neuitat, pentru mai multe detalii nu ezita sa ma suni, poze reale (caut colega), kiss, 17 May 11:00 - 0763.339.108 Pret - 50 (finalizarea)

.

In seara de vineri 17.05.2013 cu chef de nebunie am dat cateva telefoane,dar nimic interesant pana am decis sa sun la numarul de mai sus.A raspuns o voce draguta,mi-a dat cateva detalii si m-a indrumat catre locatie,fiind in Bd Decebal (Biokarpet,langa rondul Alba Iulia).Ajuns in zona,am sunat,la care tipa mi-a spus sa revin cu un telefon in 5 min (zis si facut).

Am urcat,tipa astepta dupa usa imbracata lejer in pantalonasi scurti si un maieu ... 1.70 aprox 50 kg ten alb (genul de fata din mediu rural) dragutza,dar nimic iesit din comun,sanii frumosi, fermi nr 2-3 ceva de genul,parul nicidecum ca in poze,are parul lung,carliontzat si este satena spre deschis.Atent la detalii am obeservat ca manichiura nu era facuta,pedichiura nici atat,avea oja sarita de pe unghii,iar picioarele erau destul de murdare.Nu era machiata,era naturala,dantura era ok.Pozele sunt din locatie,dar tind sa cred ca nu este ea in fotografii,dar se aseamana destul de mult.

Am intrebat tariful din nou,50 ron o fin 100 ron doua fin,dar 40 de min.Am decis sa raman o finalizare.Este singura in locatie,apartamentul este cu 2 camera si plateste o chirie zilnica de 180 ron.Tipa se comporta ok,vorbeste,este comunicativa,are un baietel si atat.

Locatia este destul de ok,chiar luxoasa,baia curata,dar fara prosop,fara gel de dus (oricum facusem dush acasa,dar am mai dat o spalare "brunetului" inainte de actiune),era doar o coaja de sapun aruncata pe acolo si atat.Nu am fost intrebat de dush sau ceva de genul !

Dupa 5 min de taclale,am trecut si la actiune.Am inceput prin a o saruta pe sani,ea ma masturba,ma mangaia.Tin sa precizez ca nu era complet epilate si mangaind-o pe la fofoloanca,mi-am dat seama ca era si un miros neplacut,ceea ce m-a facut sa renunt la gandul cunninlingus.I-am propus sa-mi faca un oral,a pus mana pe cauciuc ... iar eu I-am spus "pai !!! telefonic era vorba de oral neprotejat" la care ea mi-a spus ca a avut un client de 300 ron ora si era tipul dificil si ca acum se simte aiurea si ca I se apleaca.Ok am trecut de idee,mi-a pus cauciul si a inceput oralul cu mangaiere in zonele biliare,dar ajutandu-se mult de mana,in timp ce sugea "brunetul" am observant ca deep nu facea,dar I se apleca,ii curgea din gura bale si inghitea in sec (varza la oral).Dupa 7-8 min am trecut la normal,spunandu-i sa se urce deasupra,dar a spus ca ea nu simte nimic deasupra si ca ma roaga sa ma urc misionar.Am inceput misionar 5-7 min apoi am pus-o capra si am dat ca nebunul in toate partile,semn ca simtea ceva,ca o durea (misionar tin sa precizez ca dai in galeata),apoi am pus-o pe burta si da-I da-I ca am finalizat in cauciuc.M-am imbracat,i-am lasat o carte de vizita daca are vreodata nevoie de fotograf (EDITAT - DETALII PRIVATE,nu se stie ce pica de unde pica) si am plecat,condus pana la usa,luat la revedere si aia a fost.

Notele:

Oral 5                                - protejat,ajutandu-se de mana,fara limbi pe bile si m-ai stramba si din ochi cand il simtea pe brunet un pic mai adanc !

Normal 5                           - nimic deosebit,nu gemete (macar false) doar niste vaitaturi !

GFE 8                                - comunicativa,sociabila in afara actiunii,in timpul actiunii lemn !

Anal ---                              - nu stiu nu am intrebat,oricum nu eram tentat dupa ce am simtit ca nu era epilate complet si un miros ciudat pe degete !

FK    ---                              - nu stiu nu am intrebat,dar nu cred ca este tentata !

Atitudine fata de client 8 - nu te grabeste,dar probabil ca nici nu era cazul,s-a petrecut totul in 30 de min deci nu avea de ce sa fie panica,politicoasa la telefon .

In concluzie ... nu o sa mai revin,sunt alte fete mult mai ok calitate pret la 50 ron...apropos daca mai stie cineva ceva de Ramona,miniona de la Spectrum,poate lasa un numar de telefon,avea un character destul de ok si pervers in ciuda faptului ca era micuta si plapanda ca si trup.

Sper sa fie ok topicul,recenzia pentru ca este pentru prima oara cand scriu.Tks

Bafta all ...

post-76159-0-66394200-1368885812_thumb.jpg

post-76159-0-16270400-1368885819_thumb.jpg

post-76159-0-47990500-1368885823_thumb.jpg

post-76159-0-34707200-1368885828_thumb.jpg

post-76159-0-30373800-1368886105_thumb.jpg

post-76159-0-82145200-1368886109_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Salutare frati curvari,

Dupa o zi cu multe intamplari nasoale am zis sa incep saptamana relaxat, asa ca ma uit pe nimfo sa vad ce mai povesteste lumea, ce mândre mai actioneaza.

Gasesc anuntul asta, 50 lei, eu doritor de un fast fuck, un fuck and go...o sun pe andreea, locatie Biokarpet, care nu e pe Decebal, ci pe Bd Uniriila vreo 200m cum vii de la Alba Iulia pe dreapta.

Acum nu bag nici eu mana in foc ca pozele sunt cu ea...patul da, e ala, confortabil si tot, dar de e ea in poze, are cu siguranta cateva kg in plus in poze si parul intins.

Fetișcana ca aspect nu e urata, 20 de ani, corp ok, nici skinny nici cu urme de consumator McDonalds pe la solduri, par usor cret, un zambet frumos, țâțici ok, curulet chiar placut.

Asa...ajung la locatie, fata deschide, si va spun din start, nu incercati discutii elaborate, sau glume la care trebuie sa folosesti si gandire ca nu prea da semne, fie nu ii pasa, fie nu o duce bibilica, mergem la patul cu pricina din poze, cere banii, dispare la baie, se intoarce, si hai sa ne punem la joaca. Face totul protejat (mie asa imi place ca sunt putin mai panică atunci cand e vb sa ma fufu cu străineze), isi pune ambitia sa puna ea caciulita, desi eu o am mai groasa si ma amuza cum se chinuia...incepe un oral destul de ok....hmm, nimic impresionant, nah, era in gura, sugea bine dar nici o tentativa de deep sau orice (zicea ca se ineaca :( ).....Si de punem pe misionar, unde bai baiatule, stramta ca ea...zici ca era virgina. Nu mi-a placut ca se uita pe geam si nu a avut nici o tentativa de implicare...se uita dupa telefonu ei mereu, si ma si intreba unde e....de i-am si zis la un momentdat ca putin imi pasa mie de telefonul ei. Nu face FK nu face Anal, accepta sa ii faci oral, dar nu m-am bagat, mi-a reprosat ca nu ii place sa fie sarutata pe gat, si ca ce o sug asa O_o (si doar sarutam)....Oglinzi multe in camera, merge sa o pui capra si sa te privesti in timp ce batjocoresti un corp asa tinerel si ferm :P

Deci in concluzie....fast fuck fratilor, daca vreti sa futeti un corp tanar merge, nu incercati sa si purtati discutii despre bosonul lui Higgs sau despre sudura la rece ca nu merge...

So...

GFE - 0

FK - Nu

Anal - Niet

CIM - Nem

COB - Don`t think so

Normal - 6...futi si tu ceva in fuga

Aspect - 8.5

Pret - ok

Locatie - 10

Recomand dar tineti cont ca e doar fast fuck :)

• Like 8
  • Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`
Postat
Saptamana trecuta am avut proasta inspiratie sa vizitez maimuta discutata aici (nici o legatura cu pozele).

Am sunat, am cerut detalii, mi-a zis sa o sun cand ajung in fata la Biokarpet, bun... ajung la fata locului si o sun, face niste presupuneri neforndate si ma plimba vreo 10 minute dintr-o parte in alta a Biokarpet. wtf?!? pana la urma reusesc sa aflu nr blocului, il descopar si urc. Raspunde ascunsa dupa usa, imbracata casual, un pantalon de treling cu multa experienta dupa aspect si un tricou prieten din copilatie cu pantalonul. Intru, inchide usa si se uita la mine cu o privire goala fara sa zica nimic... ma gandeam: ce plm are asta?... pana la urma o intreb care e problema si ma intreba daca raman. In gandul meu: plm dupa ce m-ai plimbat ca pe bezmetic prin fata blocului ai impresia ca o sa plec cu ouale umflate. Ii raspund afirmativ la intrebare dupa care ma invita in camera, ma interogheaza cu privire la durata vizitei si cadem de acord la 1 nr cu posibilitatea de extensie. Imi cere bani, si dispare cu ei in timp ca ma sfatuieste sa ma dezbrac si sa ma fac comod. Se intoarce dupa 2 min si plm... nu am vazut decat 2 tzate frumoase agatate de un corp uscat.... pfff... mare teapa cu trelingul ala bufant... asta e trebuie sa golesc instalatia. Ma asez in pat cu fata in sus si ii indic locul cu "buba". Singur neuron functional al maimutei trage concluzia ca poate sa puna caciula pe o pula flasca si greu sa lasat convins ca nu e asa. Ma rog... dau sa o mangai pe sani si se fereste sub pretextul ca am mainile reci... o intreb: stii tu ca mi-se scoala pula daca admir mobila din camera sau ai de gand sa faci ceva in priviinta asta? O ia in mana si incepe un soi de laba... dupa un efort de vreo 30 sec din partea ei si un eform mai mare din partea mea sa ma concentrez pe sanii aia incepe doamna pula sa se dea mare... maimuta sare repede cu caciulita pe pula si o ia in gura si cam atat ca ce a facut acolo nu se cheama sex oral. Dupa vreo 2 minute de oral in care singura chestie excitanta din camera era clanta de la usa ii zic sa trecem la normal ca pierdem timpul... se conformeaza si se pregateste pt misionar... refuz si ii zic sa incercam pe la spate... nu o mai lungesc am dat sa scap... daca e posibil asa ceva.

Ca astept fizic nu are nici o legatura cu pozele sau poate sunt dintr-o alta viata. Colegul @Radu_Fotograf a capturat cel mai fidel caracteristicile vizuale ale maimutei. Se pare ca sunt 2 fete in locatie.

GFE - 0

FK - Nu

Anal - Nu

Oral - 0 

Normal - 5

Aspect - 7 si aici e vorba de sani ca restul e cam nehranit

Pret - 50 fin

Locatie - 7

Concluzia : nu merita bani, cum zicea un coleg mai sus gasesti fete mai bune la bani astia

• Like 3

Postat

Exact @Maxtry, a spus ca nu o face din placere, ci pentru bani....dar in felul in care ok....vine unu baga pula in mine, iau 50 de lei...sec asa...i-am spus si eu ca e posibilitate de extensie daca ma simt bine,dar nu a dat nici un interes...ea facea bani...si e lenesa in pana mea...si pe mine m-a luat cu hai ca stai tu deasupra, nici o initiativa ca la altele sa se urce maimuta pe copac...da ce vrei frate, 50 lei dai, 50 lei face...vrei un Fu-Thai sa nu mai vezi bine...mergi la o dameza la 200 lei sau la o MILFoaica.....asta are 20ani si nu prea mi-a dat de inteles ca o duce capul mult...sincer, imi e cam mila de ea...nu cred ca o sa ajunga prea departe nici in meseria asta nici in oricare alta

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...