Sari la conținut

Anays new - 0741785681

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

ai vazut Anays ca "recenziile sacalului" atarna greu? :D Deci clar meritam un suvenir.... Zgarcito! :D :P :P :P

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator costel55
Reputație: 0
Postat

ai vazut Anays ca "recenziile sacalului" atarna greu? :D Deci clar meritam un suvenir.... Zgarcito! :D :P :P :P

Vezi să nu ți-o iei de la seturi, pentru "zgarcito"! Ști că el are o fobie cu "Desteapt-o", care e, gramatical VORBIND, cam același lucru .

Vizitator costel55
Postat

Vezi să nu ți-o iei de la seturi, pentru "zgarcito"! Ști că el are o fobie cu "Desteapt-o", care e, gramatical VORBIND, cam același lucru .

Voiam sa ma refer la arturo966, dar uite ce feste iti face autocorectul de pe telefon.....

Postat

Gramatical vorbind, ma exprim corect... Logic vorbind, ma exprim corect si coerent... Daca ai face si tu la fel, probabil as intelege si eu ce vrei sa zici.

Fara suparare... :)

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:România
Postat

Si practic vorbind a revenit felina?

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

• Membru Premium
Postat

Si practic vorbind a revenit felina?

@axellov90 mâine la 14:00 ajung la Timi

Sacaluuuuu nu mi promovez nimic ABSOLUT NIMIC ! Știi ca așa sunt eu mai pupacioasa , mai vorbăreață ! Hai v-am pupat

• Like 2
Postat

Practic vorbind, raspunsul e pe publi24 la anunturi la ora 14:05 ;) Banuiesc ca nu-si posta anuntul daca nu revenea fata.

Iar pentru cei ce nu intelege exprimarea mea corect gramaticala, eu stie sa vorbeste si altfel :D Si poeme de dragoste pentru Anays stiu sa face ;)

Esti frumoasa ca o stele

Tu mi-ai rupt inima-n doi

Toate sufeltele mele

Bate... pentru tu si noi :D :D :D

• Like 2
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Da mersi....aia ma vazut, dar telefonul inca e off 🤔🤔

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

• Membru Premium
Postat

Da mersi....aia ma vazut, dar telefonul inca e off

Off, off :laugh2.

Zicea ca ajunge pe la 14:00, o fi intarziat fata putin. Dar ne spune ea ce si cum, ca am vazut-o destul de vorbareata(in scris :laugh2) in ultima vreme.

• Like 2
Vizitator costel55
Postat

Gramatical vorbind, ma exprim corect... Logic vorbind, ma exprim corect si coerent... Daca ai face si tu la fel, probabil as intelege si eu ce vrei sa zici.

Fara suparare... :)

Nu e suparare, pentru ca nu e motive. Pe pagina anterioara erau niste comentarii ale colegului arturo, privind scrierea corecta a cuvantului "desteapto". La asta ma refeream, imi pare rau daca nu m-ai inteles. Dar imi ramasese pe retina "desteapt-o", in sens peiorativ! :pope .

Postat

Peiorativ ce dracu înseamnă ? 😂😂😂😂😂😂 am ajuns pe la vreo 15 pt ca m -a oprit și poliția 😂 și ce sa vezi nu erau prieteni cu mine 😂😅

Postat

Peiorativ inseamna in sens jigntor, defaimator... Dar iti dai seama ca in cazul meu n-a fost peiorativ si te-am facut zgarcita in cel mai dragut sens cu putinta, nu? :D :P

Postat

Da sacalu îmi dau seama 😂 ce de cuvinte învat si nu tre sa pun presiune pe 🧠 căci risc sa rămân fără batic 😂😂😂post-292499-0-46323200-1562943056_thumb.jpeg

• Like 2
Postat

Daca-mi mai arati multe poze din astea, risca mai degraba forumistii sa ramana fara tine, ca vin sa te rapesc :P :P :P

Pentru a merge impreuna la Biserica bineinteles, daca tot ne pocaim amandoi ;)

• Minus 1
Postat

De asta am trimis poza cu baticul sa para totul mai credibil sa nu fie urma de îndoiala 😂😂😂😂

• Membru Premium
Postat

Nah "Bună sara" futaci

Am ajuns si eu la BOMBA de Anays/Syana

Sunat, programat întâlnirea in 1h, am ajuns la locație am primit indicațiile de a ajunge in cuibusor,fata foarte simpatica deja de la telefon.Dechide usa o bunaciune intr-un body negru, foarte sambareata cu toate ca doar ce a ajuns in cuibusor de vreo ora. Cerut la dus decartat cadoul 200.

Cand am iesit de la dus am văzut-o goală si tot ce pot sa spun ca pozele înșeală....e mult mai frumoasa/ bunoaca im realitate un corp au au au niste sani bestiali, foarte placuti la atingere chiar a fost foarte darnica mama natura cu ea .

Actiunea

ON 10

unul foarte bun, senzational cu deep cu Oo cu artificii si ce se nai poate

NP 9.5 ca sa fie loc si mai de bine pe data viitoare ,cu tot ce trebuie,(la un moment a zis ca e cu niste fluturi prin stomac, sper ca e ceva de bine 🤔😂😂)contre, tras , strans( doar ma gandesc si deja ma excit din nou)

Locație 9 un patut cam micutel dar isi face treaba

GFE 10 cred ca am puscat acel "click"

Clar de revenit ca sa ajungem la NP la 10

O seara buna si spor la treaba!

• Like 3

• Membru Premium
Postat

Dar totuși .... ai simțit și tu fluturi ? 😂😂😂😂

Sincer am simțit jumate de gradina zooðŸðŸœðŸ¦‹ðŸ¦ðŸ¯ðŸ¦ŠðŸ’ðŸ•...tre sa ajung din nou pe la tine sa simnt si restul 😈😈😈😂

Postat

ðŸ’ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ˜‚😂😂ðŸ’ðŸ»â€â™€ï¸ Ma dor fălcile 😂😂 (DE LA RAS)

Postat

Am fost si eu sa o vizitez azi pe Anais, care este o fata superba din toate punctele de vedere, foarte frumoasa, simpatica si cu care te simti perfect. 

Cand am ajuns la ea m-a primit intr-o tinuta foarte sexy, arata superb, are un corp superb, sanii mari si foarte frumosi, fund foarte sexy si este frumoasa si aspectul fetei, respectiv acel tatuaj al ei este foarte reusit, are un farmec aparte. Am vorbit cateva minute cu ea, chiar ai ce sa vorbesti cu ea, este o companie foarte placuta. Am stabilit sa raman o finalizare, ON, NP, 69, FK, si cu finalizare prin CIM cu swallow, pret 200 de lei. :D

Am trecut apoi la actiune, ne-am sarutat pasional, dupa care m-am jucat cu sanii ei mari si frumosi, si dupa aceia am continuat cu ON bestial, foarte bun, umed, cu deepthroat foarte adanc, cu atentie mare la adicente, cu care te satisface la maxim, am facut dupa aia si 69, dupa care am trecut la NP, care a fost la fel bestial, ea implicandu-se foarte bine, cu miscari, contre foarte bune si geme foarte placut, am schimbat 2 pozitii lady on top, la care privelistea era superba, urmat de doggystyle la care privelistea fundului ei este superba, la acesta pozitii am si finalizat foarte satisfacut prin CIM, in urma caruia a inghitit tot, cea ce mi-a placut foarte mult. :)

Este revenit cat mai des si de recomandat. Timp petrecut impreuna 30 de minute.

Acum sa acord si notele:

Aspect: 10, este o fata foarte frumoasa si atractiva, are un corp superb, sani mari si frumosi, fund bestial, este foarte frumoasa si la aspectul fetei, iar acel tatuaj al ei este foarte reusit.

ON: 10, oral bestial de cea mai buna calitate, umed, pasional, cu deepthroat foarte adanc, cu atentie mare la adicente, iar faptul ca face la final finalizare prin CIM cu swallow este superb.

NP: 10, normalul alaturi de ea este superb, ea implicandu-se foarte bine cu miscari si contre foarte bune si geme foarte placut.

GFE: 10, GFE perfect, te simti perfect alaturi de ea, FK foarte pasional.

Atitudine: 10, atitudine remarcabila.

Igiena: 10, igiena ireprosabila, foarte curata si mirosea foarte placut.

Multumesc frumos Anais, si te pup!  :kiss3  :kiss3  :hug1

• Like 1
  • Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

Pai tu esti om de doar o finalizare?

La valoarea ta ma asteptam sa o iei macar o ora, ca sa nu zic 2. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai tu esti om de doar o finalizare?

La valoarea ta ma asteptam sa o iei macar o ora, ca sa nu zic 2. :)

Data viitoare o sa iau o ora, stai linistit nu sunt om de doar o finalizare. :)

Postat

Am o întrebare !!!! Unde as putea sa dau comanda pentru un tort ? ( Bun și frumos ) tot caut pe internet dar .... nimic ... și pe cine altcineva sa întreb ? Dacă nu pe voi care sunteți de aici ?! 😒

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Daca'i cel de mireasa, "Timeea"

• Like 1

dag dal gas!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...